Aetrex

Ga je voor leuk, comfort en lekker lopen dan kies je voor Aetrex. Met de nieuwste Albert 3D voetscan kunnen we makkelijk bepalen welk voetbed er bij jou voeten past en zo ook welke slipper of sandaaltje. Daarbij zijn ze ook nog eens heel leuk en verfijnd om te zien.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Aetrex
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen

sandalen

De verfijnde sandalen van Aetrex zien er niet alleen mooi uit ze lossen ook veel voetklachten op. Heb je voorvoet en/of hielklachten wacht niet langer en pas de sandalen van Aetrex.

Gabby Black
Gabby Black
€114.95
Tia Leopard
Tia Leopard
€154.95
Sydney Leopard
Sydney Leopard
€164.95
Gabby Snake
Gabby Snake
€114.95
Tia Black
Tia Black
€154.95

Slippers

De slippers van Aetrex zijn verkrijgbaar in leer en hebben heel fijn ondersteunend voetbed. Op deze verfijnde slippers steel je echt de show deze zomer.

Sheila Sling
Sheila Sling
€134.95
Jillian Q Braid Strap
Jillian Q Braid Strap
€149.95
Jade Sparkle tong
Jade Sparkle tong
€99.95

lynco dames slippers

De Lynco slippers van Aetrex hebben een ondersteunend voetbed om voorvoet en hielklachten op te lossen. Tevens zijn ze antibacterieel, ademend, en waterbestendig. Verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren, dus laat de zomer maar komen!

Womans Lynco Flip Shimmer
Womans Lynco Flip Shimmer
€59.95
Women's Lynco Flips Shimmer
Women's Lynco Flips Shimmer
€59.95
Womans Lynco Flip Shimmer
Womans Lynco Flip Shimmer
€59.95
Women's Lynco Flips Shimmer
Women's Lynco Flips Shimmer
€59.95
Women's Lynco Flips Shimmer
Women's Lynco Flips Shimmer
€59.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Aetrex verkoop.

Ik werk graag met Aetrex slippers en sandalen omdat door het voetbed je heel veel voorvoet- en hielklachten kan oplossen en in de praktijk werkt dit ook eigenlijk altijd. Ikzelf kan namelijk ook nooit op gewone badslippers lopen want dan voel ik al heel snel mijn voorvoeten en ik kan je vertellen dat is geen pretje. Het voetbed biedt ondersteuning onder het geleng van de voet die ervoor zorgt dat de druk onder de voorvoet en de hiel wordt weggenomen. Daarbij kan ik je vertellen dat ze niet alleen heel comfortabel zijn maar er ook nog eens heel leuk uitzien. Kom je ze ook snel een keertje passen? Ervaar zelf hoe lekker slippers kunnen lopen.

inspiratie

Verfijnde bandjes van gevlochten of glad  leer, een teenslipper modelletje met hielbandje of toch een leuke slipper het kan allemaal bij Aetrex. Geinspireerd met printen uit de natuur en uitgevoerd in meerdere kleuren zijn deze sandalen en slippers een musthave voor elke vrouw.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Aetrex slippers uit Amerika

Bij de Beterlopenwinkels zijn de Aetrex slippers uit Amerika verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, geschikt voor verschillende voettypes:

  • Platvoet
  • Normale voet
  • Holvoet

De Aetrex voorjaarscollectie

De voorjaarscollectie brengt modieuze slippers met fraaie printen en gevlochten bandjes met zich mee. Er is keuze uit modellen met verstelbare enkelbandjes, gemakkelijke teenslippers en een combinatie daarvan. Wat alle slippers met elkaar gemeen hebben is het ondersteunende voetbed, voorzien van memory foam. Zo is elk model geschikt om comfortabel op te lopen. Afhankelijk van het model is het voetbed tevens antibacterieel, ademend, waterbestendig of geeft het verlichting bij plantaire fasciitis klachten. In de Beterlopenwinkel krijg je inzicht in jouw voettype als je gaat staan op de Amerikaanse Albert 3D voetscanner. Je kunt heel goed de drukpunten onder de voet bekijken, die ontlast worden door de super dempende slippers van Aetrex. Het voelt daarna of je blootvoets loopt, zonder pijn onder je voeten, plus je wordt ook nog eens optimaal ondersteund tegen het doorzakken. Een ander voordeel van de Aetrex slippers is, dat als je ze nog aanhebt als je het water induikt, je je geen zorgen hoeft te maken omdat Aetrex slippers blijven drijven.

Voordelen:

  • Innovatieve meting door Albert 3D voetscanner
  • Amerikaans super comfort
  • Optimaal ondersteunende zomer slippers

Voor een gratis voetenscan kun je terecht bij de Beterlopenwinkels Mocht je liever deze slippers thuis bezorgd hebben, bestel ze dan gratis via internet op www.beterlopenwebwinkel.nl