Veilig winkelen bij de Beterlopenwinkel!

Wij nemen jouw en onze gezondheid serieus en hebben in alle winkels preventieschermen geplaatst. Zo kunnen wij de schoenen veilig aanpassen. In de winkels zijn ook met behulp van 'kuch' schermen pas units gemaakt.

Je zit zo niet schouder aan schouder te passen maar wordt van elkaar gescheiden door 180 cm hoge doorzichtige wanden. En natuurlijk wordt alles constant gereinigd.

Momenteel komt dagelijks de nieuwe collectie najaar 2020 binnen en van veel merken wordt er al volop verkocht. Van Durea, Solidus en Finn Comfort is het grootste deel alweer binnen.

Ons wandel segment is groter dan ooit met specifieke collecties als Meindl Identity, alle reden om een Beterlopenwinkel te bezoeken!

Je kan ten alle tijde bij ons binnenlopen, wil je in een aparte ruimte of tijd geholpen worden bel dan naar de desbetreffende winkel.

 

Heeft u ook schoenen thuis staan die niet gedragen worden en er nog redelijk goed uit zien, van u zelf of opa en oma? Lever ze bij ons in!!            Alvast bedankt, 

Names het LEGER DES HEILS

Beter lopen begint bij ons
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen

Nieuw binnen

Hazel H
Hazel H
9654H
9654H
XS City Boot G
XS City Boot G
Ikebukuro
Ikebukuro

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het leuk om je persoonlijk te helpen. Professioneel maar vooral ook gezellig. Met aandacht voor je persoonlijke smaak en het best passend bij jouw stijl.

Kennis

Er is volop voeten kennis in de Beterlopenwinkels aanwezig. Na een interne opleiding gaan alle verkoopsters naar de opleiding Gezond Lopen adviseur, gevolgd door Gezond Lopen specialist. Zo zorgen wij ervoor dat je voeten in goede handen zijn.

Samenwerken

Samenwerken vinden wij belangrijk, in iedere Beterlopenwinkel vind je dan ook een tal van samenwerkende disciplines. Zo zorgen we ervoor dat je de best mogelijke hulp krijgt bij voetproblemen en hebben we de beste kans om je mobiliteit te verbeteren.

DSCF3307

Goed lopen met de juiste schoen

Goed lopen met de juiste schoen. Het klinkt logisch , toch zijn er dagelijks klanten bij ons die verkeerde schoenen dragen en zo allerlei klachten in het bewegingsapparaat ontwikkelen. De schoenen zijn te kort, te lang, te smal of te breed. En steeds vaker met de huidige sneakermode, te plat.  Een holvoet loopt beter op een hielheffing van en een platvoet heeft vaak baat bij een hak . Bij rug, voorvoet en hielklachten kan een afwikkel schoen zoals een Ganter Aktiv of Finnamic schoen uitkomst brengen. Ofwel een goed advies helpt je weer goed op weg.

De ervaring van onze klanten

Nieuws en activiteiten

Wandelen voor het Parkinsonfonds!

Wandelen voor het Parkinsonfonds!

Het is weer zover we gaan wandelen voor het Parkinsonfonds. Hoe ziet zo’n dag eruit? Je kan je inschrijven tussen 8.00 en 13.00 en de kosten zijn €6,- p.p, dit bedrag gaat in zijn geheel naar het Parkinsonfonds. Dan kun je ook nog de afstand kiezen, 3-5-10-15-20-25 en 30 km. Dus voor iedereen is er…

Lees verder...
Themadag Mizuno.

Themadag Mizuno.

Het is tijd om te bewegen en dat kun je het beste doen op schoenen van Mizuno. Deze dag is er naast ons team van gediplomeerde schoenconsulenten ook een vertegenwoordiger van Mizuno aanwezig om al jou vragen te beantwoorden. Deze informatieve dag hoor je alle ins en outs over wandelen, bewegen en sporten. Omdat de…

Lees verder...
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!