cycleur de luxe

De schoenen van Cycleur de Luxe zijn net alleen heel erg leuk om te zien ze hebben ook nog eens een hele goede pasvorm en bieden een hoog comfort. Uitgevoerd met mooie printen en kleurcombinaties waar iedereen blij van wordt zijn deze schoenen echt een aanwinst op jou collectie.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

CYCLEUR_13_12_19_122858_1000x

nieuwe collectie

Cycleur de luxe is een voorbeeld dat goed passende schoenen ook nog eens heel leuk kunnen zijn. Met de bumper zolen die dit seizoen een musthave zijn voor elke vrouw zorgen we er voor dat de afwikkeling van de voeten gestuurd worden in de juiste richting.

Brigi
Brigi
€101.47
Albufeira
Albufeira
€80.47
Brigi
Brigi
€101.47
Pica
Pica
€80.47
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Cycleur de luxe verkoop?

Cycleur de luxe, ik vind ze zo ontzettend leuk. Echt schoenen die helemaal mee doen met het modebeeld van dit seizoen. Mooie printen, kleurcombinaties waar je gewoon vrolijk van wordt en dan gecombineerd met bumper zolen. Deze modellen zie je overal, alleen de schoenen van Cycleur de luxe hebben meer te bieden dan uiterlijk. De bumperzolen zorgen er ook voor dat de afwikkeling van de voeten gestuurd wordt en je zo op de juiste manier gaat lopen. Neem hierbij een uitneembaar voetbed die vervangen kan worden voor je eigen opmaat gemaakte zooltje en beter en fijn lopen is een feit.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Cycleur de luxe.een musthave voor elke vrouw.

Wij bij de Beterlopenwinkel zijn altijd opzoek naar vernieuwing en aanwinsten in onze collectie en met het merk Cycleur de luxe is dat ook dit seizoen weer gelukt. De naam zegt eigenlijk al heel veel. Cycleur de luxe is een Belgisch merk dat ontworpen is door een liefhebber van fietsen. Nou is het niet zo dat deze schoenen alleen te gebruiken zijn als je gaat fietsen. Ook om te lopen zijn ze zeer geschikt. Schoenen voor sportieve bezigheden.

Combinatie van luxe en sportief.

De modellen van Cycleur de luxe zijn de perfecte combinatie van luxe, modieus, pasvorm en een sportieve uitstraling. Dit alles vind je in de modellen van Cycleur de luxe. Natuurlijk hebben wij bij de Beterlopenwinkel de pasvorm van onze schoenen hoog op het lijstje staan. Elke schoen die je bij ons past en/of koopt is voorzien van een goede pasvorm. Cycleur de luxe heeft daarom ook een goede pasvorm. Zo hebben we modellen met de zogenaamde bumperzolen onder de schoenen, deze loopzolen stimuleren de afwikkeling van de voet zodat je voeten zonder er zelf voor te hoeven werken de juiste afwikkeling maken. Een goede afwikkeling is belangrijk voor het hele gangbeeld en dus voor je hele lichaamshouding. Daarbij zijn de schoenen voorzien van een uitneembaar voetbed zodat je gewoon je eigen opmaat gemaakte zooltje kunt gebruiken.

Onze missie.

Wij bij de Beterlopenwinkel hebben 1 missie en dat is om iedereen beter te laten lopen. Voet en houdingsklachten lossen wij op met de juiste schoenen en de schoenen van Cycleur de luxe zijn daarom echt een aanwinst voor onze collectie. Buiten dat de schoenen goed moeten passen vinden wij het ook heel belangrijk dat de schoenen er leuk uitzien. Cycleur de luxe maakt dan ook gebruik van mooie kleurcombinaties en leuke frisse printen. Kortom een aanwinst voor onze collectie maar ook voor jou collectie.