Verhulst

Ga je voor vrouwelijk, modieus, comfort en pasvorm dan zit je bij de schoenen van Verhulst helemaal goed. Deze mooie schoenen zijn leverbaar in medium, breed en extra breed zodat er voor heel veel verschillende voeten een passend model leverbaar is.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
verhulst

sandalen

Verhulst staat voor opvallend modieuze  sandalen, sneakers en pumps die nog echt met de hand worden gemaakt in het Nederlandse familiebedrijf.

Britt H
Britt H
€112.46
Hetty H
Hetty H
€138.71
Hetty H
Hetty H
€138.71
Britt H
Britt H
€112.46

pumps

Alle schoenen van Verhulst hebben een uitneembaar voetbed en zijn verkrijgbaar in diverse wijdtematen. Van stoere sneakers tot hoge laarzen en van modieuze enkellaarsjes tot sandalen. Voor iedere voet de perfecte schoen!

5101 H
5101 H
€134.96
5105A- H
5105A- H
€134.96
5101 H
5101 H
€134.96
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Verhulst verkoop?

Ikzelf ben een echte fan van de schoenen van Verhulst omdat ze heel veel steun bieden, ik mijn eigen zooltje erin kan dragen en ze leverbaar zijn op de K leest, die heb ik namelijk echt wel nodig. Daarbij zien ze er ook nog eens heel leuk en vrouwelijk uit en dat past eigenlijk wel bij mij. Heel veel schoenen loop ik persoonlijk heel snel stuk omdat ik mijn schoenen heel erg slijt, maar met de schoenen van Verhulst heb ik hier helemaal geen last van omdat ze heel sterk gemaakt worden Al je zelf ergens goede ervaringen mee hebt wil je dit ook graag delen met anderen en dat heb ik met de schoenen van Verhulst.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!