Verhulst

Ga je voor vrouwelijk, modieus, comfort en pasvorm dan zit je bij de schoenen van Verhulst helemaal goed. Deze mooie schoenen zijn leverbaar in medium, breed en extra breed zodat er voor heel veel verschillende voeten een passend model leverbaar is.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
verhulst

sandalen

Verhulst staat voor opvallend modieuze  sandalen, sneakers en pumps die nog echt met de hand worden gemaakt in het Nederlandse familiebedrijf.

Britt H
Britt H
€112.46
Hetty H
Hetty H
€138.71
Hetty H
Hetty H
€138.71
Britt H
Britt H
€112.46

pumps

Alle schoenen van Verhulst hebben een uitneembaar voetbed en zijn verkrijgbaar in diverse wijdtematen. Van stoere sneakers tot hoge laarzen en van modieuze enkellaarsjes tot sandalen. Voor iedere voet de perfecte schoen!

5101 H
5101 H
€134.96
5105A- H
5105A- H
€134.96
5101 H
5101 H
€134.96
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Verhulst verkoop?

Verhulst vind ik persoonlijk een heel fijn merk omdat ik ze zelf ook graag draag. We hebben de schoenen van Verhulst op verschillende breedtematen en alle schoenen zijn zo gemaakt dat je je eigen opmaat gemaakte zooltje gewoon kunt gebruiken. Wat ook belangrijk is, is dat de schoenen van Verhulst heel veel steun bieden aan de voeten. Neem daarbij het  vrouwelijke uiterlijk in mooie kleuren en je hebt een top schoen te pakken. een echte aanwinst voor elke vrouw.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!