Verhulst

Ga je voor vrouwelijk, modieus, comfort en pasvorm dan zit je bij de schoenen van Verhulst helemaal goed. Deze mooie schoenen zijn leverbaar in medium, breed en extra breed zodat er voor heel veel verschillende voeten een passend model leverbaar is.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

211498503_188511493281253_7535803434710590813_n

veterschoenen

De veterschoenen van Verhulst zijn zeer vrouwelijk en modieus en het leuke is dat deze Nederlandse schoenen merk de schoenen nog echt met de hand in eigen land maken!

Saar H
Saar H
€139.96
Evelien H
Evelien H
€131.96
Saar K
Saar K
€139.96
Tara H
Tara H
€147.96
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Verhulst verkoop?

Verhulst vind ik persoonlijk een heel fijn merk omdat ik ze zelf ook graag draag. We hebben de schoenen van Verhulst op verschillende breedtematen en alle schoenen zijn zo gemaakt dat je je eigen opmaat gemaakte zooltje gewoon kunt gebruiken. Wat ook belangrijk is, is dat de schoenen van Verhulst heel veel steun bieden aan de voeten. Neem daarbij het  vrouwelijke uiterlijk in mooie kleuren en je hebt een top schoen te pakken. een echte aanwinst voor elke vrouw.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Verhulst, een aanrader voor elke vrouw!

Misschien heb je al eens van het merk Verhulst gehoord? Verhulst is namelijk , leuk om te weten, een Nederlands merk die hele goede en leuke schoenen maakt voor dames. Het merk is al heel wat jaartjes bezig met het maken van schoenen en is dan ook vrij bekend merk op de Nederlandse schoenenmarkt.

Waar richt Verhulst zich vooral op?

De doelgroep waar Verhulst zich op richt zijn de dames. Ze maken hun schoenen vooral op de leesten voor dames met zogezegd de Europese voeten. Hiermee bedoel ik eigenlijk te zeggen dat ze modellen maken voor de gemiddelde voeten tot de zeer brede voeten. Een belangrijk aspect is de pasvorm die altijd in het oog gehouden wordt. Een goede pasvorm zorgt voor een goede lichaamshouding. Het vrouwelijke aspect van de schoenen is ook een detail die ze hoog in het vaandel houden, omdat ze de nieuwste trends op de voet volgen en deze dan ook zeker gebruiken in hun nieuwste ontwerpen. Op de manier hoe Verhulst werkt wordt er altijd een schoen gegarandeerd die een hele goede pasvorm heeft en ook nog eens heel modieus is.

Voordelen van Verhulst schoenen op een rijtje:

· Pasvorm technisch zeer goed

· Vrouwelijk

· Verkrijgbaar op wijdtematen G-H-K

· Uitneembaar voetbed

· Modieus

· Nederlands fabricaat

Shop nu de nieuwe collectie Verhulst schoenen nu bij de Beterlopenwinkel! Of bestel ze eenvoudig op www.beterlopenwebwinkel.nl