Ganter heren

Ganter maakt schoenen voor echt loopplezier. De schoenen zorgen ervoor dat je wordt begeleid met afwikkelen en ook zijn er modellen voor de zeer gevoelige voeten onder ons. Ze beschikken over een uitneembaar kurken voetbed. Zo is er voor elke voet een passende Ganter schoen in de collectie!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

nieuwe najaarscollectie van 2023!

Ze zijn er weer! De nieuwe najaarscollectie schoenen van Ganter zijn weer volop aanwezig bij de Beterlopenwinkel! Leuke modellen die geschikt zijn voor de gevoelige voeten en zorgen voor een optimaal draagcomfort!

KarlLudwig K
KarlLudwig K
€234.95
George G
George G
€204.95
Harald H
Harald H
€214.95
Evo H
Evo H
€214.95
KarlLudwig K
KarlLudwig K
€234.95
Evo H
Evo H
€214.95
Harald H
Harald H
€214.95
EVO H
EVO H
€204.95
KarlLudwig K/L
KarlLudwig K/L
€224.95
EVO H
EVO H
€204.95
EVO H
EVO H
€204.95
KarlLudwig K/L
KarlLudwig K/L
€224.95

Ganter booties

George G
George G
€214.95
Klaus K
Klaus K
€274.95
KarlLudwig K/L
KarlLudwig K/L
€234.95
Gregor G
Gregor G
€204.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Ganter schoenen verkoop?

Ik werk altijd heel graag met het merk Ganter omdat ze een hele fijne pasvorm hebben daaarbij zien ze er ook nog eens heel leuk uit. Zo hebben ze modellen die een afwikkeling onder de loopzool hebben zodat de voet gestuurd wordt in de goede afwikkeling en je de druk van de voorvoet en hiel afhaalt. Ook de sensitive lijn zijn heel fijn omdat deze helemaal gepolsterd zijn aan de binnenkant en zo stiknaden niet voelbaar zijn. Echt heel fijn voor de gevoelige voeten. Maar heb je helemaal geen klachten aan de voeten kun je de schoenen van Ganter natuurlijk gewoon gebruiken omdat ze ook heel leuk zijn. We willen allemaal lekker lopen op leuke schoenen.

Ganter, modieus, comfort en doeltreffend.

Ik kan je vertellen dat dit seizoen Ganter met hele modieuze schoenen komt zonder het comfort uit het oog te verliezen. Zo hebben ze schoenen met een ronde afwikkelzool die de afwikkeling stuurt en ervoor zorgt dat de druk van de voorvoet en de hiel wordt afgehaald, neem eens een kijkje bij de EVO modellen van Ganter om een goede indruk te krijgen van deze leuke schoenen met een rondere afwikkelzool. Ook hebben ze een lijn voor de hele gevoelige voeten, deze zijn geheel naadloos en extra zacht uitgevoerd om drukpunten te voorkomen. Het uitneembare voetbed geeft je de mogelijkheid om je eigen op maat gemaakte zooltjes te gebruiken.

De soorten schoenen op een rijtje.

Ganter maakt schoenen in verschillende wijdte maten, G,H, en K/L wijdtes. Ben je opzoek naar een sneaker model of juiste een fijne sandaal? Bij Ganter kan het allemaal. Uitgevoerd in mooie kleuren die helemaal bij dit seizoen passen, kun je zeker voor de dag komen. Modellen als Karludwig K/L, Kai K (afwikkelschoen) en de Hardian en natuurlijk zoals eerder al even genoemd de EVO modellen maken gelijk duidelijk waarom Ganter schoenen zo leuk zijn.