Hartjes heren

Modieus, comfortabel, licht gewicht en met uitneembaar goed ondersteunend voetbed zijn de Hartjes schoenen een aanwinst voor jou collectie. Echt de moeite waard om ze eens te passen en te ervaren hoe comfortabel de leuke schoenen van Hartjes lopen!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

Nieuwe voorjaarscollectie 2024

De herenschoenen van Hartjes zijn niet alleen heel comfortabel ze zien er ook nog eens leuk uit. De loopzool geeft demping bij elke stap en het voetbed ondersteund de voet waar dat nodig is.

Tom
Tom
€147.96
Heino H
Heino H
€92.48
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom onze verkoopsters graag hARTJES verkopen?

Het merk Hartjes is voor mij een merk om heel fijn mee te werken. Deze leuke sportieve schoenen voor heren passen niet alleen heel goed ze zijn ook nog eens heel geschikt voor de heren die graag een wat lichtere schoen in het gewicht willen hebben en ook wat gevoeligere voeten hebben. Hartjes maakt namelijk gebruik van kwalitatief zeer goede leersoorten die heel soepel zijn en ook nog eens chroomvrij gelooid worden. Ook handig voor heren met een chroom allergie. Daarbij kunnen deze schoenen heel goed gedragen worden met eigen opmaat gemaakte zooltjes omdat het voorgevormde voetbed uitneembaar is. Leuke schoenen voor heren die heel fijn passen.

 

Hartjes voor de gevoelige voeten.

De schoenen van Hartjes zijn een gemaakt van de mooiste leersoorten van hoogstaande kwaliteit. De leersoorten zijn zacht en soepel waardoor de gevoelige voeten hier heel goed op kunnen lopen. Het uitneembare voetbed is gemaakt van kurk en leer en kan natuurlijk vervangen worden voor je eigen op maat gemaakte zooltje. Ook zijn de schoenen verkrijgbaar in verschillende wijdtematen zodat er voor meerdere voettypes schoenen zijn van Hartjes. Ook de moeite waard om eens een kijkje bij te nemen zijn de Hartjes Fitnesswalker modellen, deze wandelschoen zorgt voor ondersteuning, grip en stabiliteit wat elke wandeling plezierig maakt.

Allergie vrij.

Hartjes maakt gebruik van leersoorten die plantaardig gelooid zijn en dit heeft meerdere voordelen, uiteraard is het beter voor het milieu maar het geeft het leer extra soepelheid mee.
Ook voor mensen met een allergie is dit een uitkomst want er zijn modellen leverbaar die 100% allergie vrij zijn.

Voordelen van Hartjes schoenen op een rijtje.

  • Comfortabel en soepel leer
  • Geschikt voor de gevoelige voeten
  • Uitneembare voetbedden.
  • Plantaardig gelooid leer.
  • Allergievrije modellen.
  • Beter voor het milieu.

Kom naar de Beterlopenwinkel en ervaar zelf hoe goed en comfortabel de schoenen van Hartjes zijn en natuurlijk hoe leuk ze eruit zien. Wie wil dat nou niet lopen op schoenen die zeer comfortabel zijn en er ook nog eens heel modieus uitzien.