Lomer heren

De fijne wandelschoenen van Lomer zijn een echte musthave voor alle heren. Lichtgewicht, stevig, stabiel en comfortabel allemaal eigenschappen die je terug vind bij de schoenen van Lomer.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

lomer_1-600x315
lowa

veterschoenen

De veterschoenen/wandelschoenen van Lomer zijn lichtgewicht, sportief en hebben een hele fijne pasvorm. Ook zijn deze schoenen geschikt om je eigen zootje gewoon in te dragen. Lomer schoenen zijn echt hele fijne schoenen om mooie afstanden op te maken!

Spider (men) Ultra MTX M.
Spider (men) Ultra MTX M.
€144.95
Spider (men) Ultra MTX Man
Spider (men) Ultra MTX Man
€144.95
Maipos Anilina MTX
Maipos Anilina MTX
€144.95
Maipos Anilina MTX
Maipos Anilina MTX
€144.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik zo graag Lomer verkoop?

Ik verkoop graag schoenen die goed passen en daarom staat het merk Lomer ook hoog op mijn lijstje van merken waar ik graag mee werk. De pasvorm van de schoenen van Lomer is dan ook heel goed. Zo hebben ze een goede hielsluiting voor de wat smallere hielen maar door de lange vetersluiting kan deze schoen ook gedragen worden voor de bredere voeten. Wat we in de praktijk vaak zien is dat de hiel ten opzicht van de voorvoet juist smal is. Het voetbed is uitneembaar zo kunnen we het voetbed wisselen voor een eigen zooltje of voor een voetbed wat beter bij de voet past. Daarbij is de kwaliteit van de schoenen van Lomer ook nog eens heel goed. Echt een heel fijn merk om mee te werken en zo heb ik al veel mensen blij mogen maken met een paar hele fijne wandelschoenen die echt goed passen. Het uiterlijk mag er ook wezen. Mooie details en trendy modellen zijn dan ook te vinden bij het merk Lomer.

inspiratie

Zoals je waarschijnlijk al weet is Italie het land van de schoenen en mode. Lomer is een Italiaans merk en volgt de trends op de voet en is niet bang om deze te gebruiken in hun modellen. Trendy goed passende schoenen.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Lomer: Trendy wandelschoenen.

Lomer is een merk schoenen die zich bezig houdt met schoenen ontwerpen en maken met een goede pasvorm, hoge kwaliteit en daarbij ook nog eens heel trendy. Allemaal eigenschappen die we gfraag zien in een goede schoen.

Lomer is een Italiaans schoenenmerk dat al 35 jaar bezig met het maken van goede schoenen. Om zo lang te kunnen blijven bestaan moet je wel echt een heel goed product maken en blijven vernieuwen en dat is precies wat Lomer doet.

Kwaliteit en materialen.

Lomer maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Zo werken ze graag met Sem-Tex voeringen die ervoor zorgen dat de schoenen waterdicht zijn maar toch optimaal kunnen ademen. De loopzolen worden vaak gemaakt van Vibram, dit is een slijtvaste loopzool die zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Neem daarbij de zorgvuldig uitgekozen leersoorten en je kwaliteit is tiptop in orde.

Koop je Lomer schoenen nu online in onze webshop en je betaald geen verzendkosten. Je kan via onze site zo doorlinken naar de webwinkel en daar zie je alle modellen van Lomer die wij te bieden hebben.

Heb je vragen? rechts onderin je scherm staat een whatsapp symbool klik hierop en stel je vraag, je kan ook een berichtje sturen naar klantenservice@beterlopenwinkel.nl