Perfect Footwork heren

Perfect Footwork zijn schoenen voor de gevoelige voeten onder ons. Deze geheel gepolsterde schoenen zorgen dat drukpunten geen kans maken. Hierbij zorgen de schoenen ook nog eens voor een goede stabiliteit.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

perfect_footwork (1)

veter en klittebandschoenen

Heb jij last van bijvoorbeeld je evenwicht, een afwikkel beperking, voorvoet klachten of zeer gevoelige voeten dan zijn de schoenen van Perfect Footwork de oplossing. Met de stevige klittenbandsluiting wordt het aantrekken van deze schoenen nog gemakkelijker!

Malte M
Malte M
€334.95
Malte
Malte
€274.95
Hannes S
Hannes S
€314.95
Malte S
Malte S
€264.95

SANDALEN

Hebben jou voeten ook behoefte aan steun? maar wil je in de zomer niet altijd op dichte schoenen lopen? Probeer dan eens de sandalen van Perfect Footwork! Ook te dragen met je eigen steunzolen!

K3-M Dia-Protection
K3-M Dia-Protection
€244.95
K3 Dia protection M
K3 Dia protection M
€254.95
K-3
K-3
€254.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag perfect footwork verkoop?

Ik werk heel graag met de schoenen van Perfect Footwork omdat ik zie dat mensen weer schoenen aan kunnen en beter erop gaan lopen. Dit is 1 van de redenen dat ik mijn werk ook zo leuk vind. Perfect Footwork is gemaakt van hele zachte leersoorten en zijn van binnen helemaal gepolsterd zodat stiknaden niet voelbaar zijn. Daarbij worden ze gemaakt met een verstijfde loopzool die de afwikkeling van de voet stuurt zonder dat je voet daarvoor hoeft te werken. Als je dit alles bij elkaar neemt heb je een schoen die veel verschillende voetklachten kan oplossen en daarbij is het ook nog eens een schoen die er mooi uitziet.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Vrijheid met Perfect footwork.

Ikzelf werk heel graag met de schoenen van perfect footwork omdat ze zorgen dat mensen weer beter kunnen lopen. En dat is waar wij voor staan bij de Beterlopenwinkel en dat maakt ons werk zo leuk.

Ik zal hieronder uitleggen waarom de schoenen van Perfect footwork zo goed zijn

Voordelen van Perfect footwork.

Deze schoenen worden gemaakt in 2 verschillende breedte M= voor de normale tot iets bredere voeten en de W= voor de hele brede voeten. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de beste kwaliteit leer die ook nog eens heel soepel is. De randen zijn gepolsterd en de voering zorgt ervoor dat de schoen geheel naadloos is. De verstijfde loopzool zorgt voor een goede afwikkeling en stabiliteit.
Voeten die vragen om steun, heel gevoelig zijn door bijvoorbeeld reuma, diabetes of neuropathie, extra ruimte nodig hebben of niet meer goed kunnen afwikkelen, daar zijn de schoenen van Perfect Footwork zeer geschikt voor.
Buiten dat ze zorgen voor een goede pasvorm zien ze er toch ook nog leuk uit neem nou modellen als de Malte M en Hannes S/M. Ook leuk om te weten is dat er ook sandalen verkrijgbaar zijn van Perfect Footwork, zo loop je in de zomer ook pijnvrij.