skechers heren

De casual, sportieve sportschoenen van het merk Skecher zijn een echte musthave en aanwinst voor alle heren! Prettig lopen op lichtgewicht schoenen maakt lopen extra leuk!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
269677644_205646441677816_1063975338559944048_n

skechers air

Deze sportieve heren schoenen van skecher zijn uitgevoerd met een air system in de loopzool om elke landing en schokken van buitenaf optimaal op te vangen! Zeer comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik!

Bounder verkona
Bounder verkona
€79.95
Stand on air
Stand on air
€69.95
Uno Stand On Air
Uno Stand On Air
€79.95
Stacre
Stacre
€74.95

skechers arche fit

De Arch fit zool zorgt voor een hoog comfortgehalte en biedt de juiste ondersteuning aan de voeten. Het is bijna vergelijkbaar met een goede steunzool! De Arch Fit modellen herken je aan een wat dikkere buitenzool, die de lijn visualiseert van je voetboog.

Equalizer TRX
Equalizer TRX
€89.95
Arch Fit Paradyme
Arch Fit Paradyme
€89.95
Arch Fit-Servitica
Arch Fit-Servitica
€89.95
Selmen Telago
Selmen Telago
€89.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik zo graag skechers verkoop?

Sinds kort hebben wij bij de Beterlopenwinkel een voor ons nieuw merk, Skechers! En wat een leuke en fijne aanvulling op onze collectie! Een merk voor mensen die graag bewegen zonder zware wandelschoenen aan te trekken. Een schoen die zeer geschikt is voor de gevoelige voeten en schokken van buitenaf goed opvangen. Deze comfortabele schoenen staan ook nog eens leuk bij een casual outfit en. Skechers maakt lopen weer leuk en ook voor de gevoelige voeten wat een top combinatie! Ben je al nieuwsgierig geworden? neem dan snel een kijkje in onze webwinkel en shop jouw skechers schoenen gemakkelijk online bij de Beterlopenwinkel!

 

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Skecher fijne schoenen voor heren.

De vrije vertaling van Skechers is "niet stil blijven staan" dit zegt eigenlijk gelijk met welke schoenen we te maken hebben, schoenen om op te bewegen.

Een stukje geschiedenis.

In 1992 hebben vader en zoon Greenberg het merk Skechers opgericht. Zei halen hun inspiratie uit de skatewereld, vandaar de sportieve en casual uitstraling van deze schoenen. Schoenen voor mensen die een actief leven lijden of dit juist weer willen oppakken.

De voordelen van Skechers schoenen.

Skechers gebruikt de nieuwste technieken in de loopzolen om zo te blijven ontwikkelen en te verbeteren. Deze technieken zorgen ervoor dat de voeten goed ondersteund worden waar dat nodig is en dat schokken van buitenaf goed opgevangen worden. Wij bij de Beterlopenwinkel hebben ons vooral gericht op de modellen die de voetbogen goed ondersteunen. Bij deze schoenen zijn de voetbedden uitneembaar om te kunnen vervangen voor je eigen therapeutische zolen. Het synthetische maar toch ademende bovenmateriaal zorgt ervoor dat de schoenen zich gemakkelijk aanpassen aan jouw voeten en bijna sluiten als een handschoen. Kortom een zeer comfortabele schoen voor dagelijks en actief gebruik.

Heb je vragen?

Stel jouw vragen gemakkelijk via de chatlink op deze pagina of stuur je vraag naar klantenservice@beterlopenwinkel.nl.
Je kunt jouw sketchers nu gemakkelijk online bestellen bij de beterlopenwinkel ga hiervoor naar www.beterlopenwebwinkel.nl