Albert voetenscan dag 7 & 8 mei

AlbertMonitor_Pressure

Last van vermoeide voeten of pijnlijke voetzolen?

 

Het laatste jaar wandelen we meer dan ooit. Het houdt ons gezond, maar brengt soms ook allerlei kleine kwalen met zich mee. Brandende voorvoeten en hielpijn komen het meest voor en zijn vaak het makkelijkst om te voorkomen en op te lossen.

Het begint bij een goed passende schoen: de hielpartij moet goed aansluiten en de zool heeft voor menig wandelaar wat torsiestijfheid nodig, ofwel, in de lengterichting moet de zool niet te flexibel zijn.

Maar door het vele lopen wat we in het afgelopen jaar doen, krijgen onze voetzolen toch wat meer te verduren. In de loop van de jaren neemt het babyvet onder onze voet flink af en boven de 40 lopen we steeds meer op de harde kootjes van onze voeten. Met alle kleine pijntjes als resultaat.

Met een goed voetbed kun je die klachten voorkomen. Aetrex, de marktleider in voetcomfort , heeft daar met een hele range comfortvoetbedden, een uitstekende oplossing voor gevonden. Met een range van zo’n 15 verschillende voettypes en de daarbij behorende voetklachten kan hun Albert- voetscanner je precies het goede comfortvoetbed adviseren.

Op 7 en 8 mei komt Patrick van Aetrex een hele dag gratis op afspraak voeten scannen, met een tijdsblok van 30 minuten krijg je alle tijd en informatie over jouw voettype en welke comfortzool het beste bij je past. Op deze testdag ontvangt iedere klant een leuke goodiebag en een uitgebreid advies. In ons loopcentrum werken ook orthopedische schoentechnici en podotherapeuten. Mocht je voetpijn meer zorg nodig hebben dan verwijzen we je door naar onze collega’s.

Kom op 7 en 8 mei naar het Loopcentrum Rijnland voor een uitgebreid voetenadvies. Vergeet niet vooraf een afspraak te maken via onderstaande knop of telefonisch op het nummer 071 205 9915.

Afspraak maken