Albert voetenscan dag

AlbertMonitor_Pressure

Last van vermoeide voeten of pijnlijke voetzolen?

 

Het laatste jaar wandelen we meer dan ooit. Het houdt ons gezond, maar brengt soms ook allerlei kleine kwalen met zich mee. Brandende voorvoeten en hielpijn komen het meest voor en zijn vaak het makkelijkst om te voorkomen en op te lossen.

Het begint bij een goed passende schoen: de hielpartij moet goed aansluiten en de zool heeft voor menig wandelaar wat torsiestijfheid nodig, ofwel, in de lengterichting moet de zool niet te flexibel zijn.

Maar door het vele lopen wat we in het afgelopen jaar doen, krijgen onze voetzolen toch wat meer te verduren. In de loop van de jaren neemt het babyvet onder onze voet flink af en boven de 40 lopen we steeds meer op de harde kootjes van onze voeten. Met alle kleine pijntjes als resultaat.

Met een goed voetbed kun je die klachten voorkomen. Aetrex, de marktleider in voetcomfort , heeft daar met een hele range comfortvoetbedden, een uitstekende oplossing voor gevonden. Met een range van zo’n 15 verschillende voettypes en de daarbij behorende voetklachten kan hun Albert- voetscanner je precies het goede comfortvoetbed adviseren.

Op deze testdag krijgt iedere klant een uitgebreid advies.

 

  • Vrijdag 10/09/201 en Zaterdag 11/09/2021 in Loopcentrum Rijnland in Leiderdorp
  • Donderdag 16/09/2021 in Beterlopenwinkel in Den Haag

 

Afspraak Loopcentrum Rijnland
Afspraak Den Haag