Met “Solidus Karma” tegen borstkanker

Geplaatst op: 04 oktober 2022

Onder het motto “Met KARMA borstbewust” wil Solidus haar steentje bijdragen om het onderwerp “borstkanker & preventie” nog meer aanwezig te maken en mensen die al getroffen zijn de moed te geven om weer bewust te genieten van het leven met zijn talloze mooie momenten.

Om deze belangrijke doelen te bereiken staat de Solidus trend sneaker Karma nu helemaal in het roze teken van borstkankerbewustzijn. Van elke verkochte Karma sneaker gaat 10% van de opbrengst naar het waardevolle werk van de Pink Ribbon medewerkers, die met vurige passie en positiviteit getroffen mensen altijd het gevoel geven dat niemand hierin alleen staat.

Wil tu een paar reserveren in de winkel mail ons op  info@beterlopenwinkel.nl

Pink Ribbondirect ondersteunen!

Met uw bijdrage draagt ​​u bij aan het creëren van een hoog bewustzijn voor het onderwerp en mogelijk maakt u vrouwen en hun omgeving bewust van het belang van vroege opsporing van borstkanker.Bij Solidus willen we je uitnodigen om zelf de Solidus Pink Ribbon collectepot te vullen door een kleine bijdrage te leveren. Ook met veel kleine bedragen zorgen we samen voor een grote ontwikkeling!

Ja,ik wil graag doneren! 

 

Kom ook eens langs in één van onze winkels!