Beter lopen begint bij ons, maar het zijn bijzondere tijden.

Hoe graag wij je ook in de winkel helpen momenteel is het beter om online je schoenen te bestellen in onze www.beterlopenwebwinkel.nl, of van te voren te bellen en je schoenen  in de goede maat op te halen en thuis te passen. Wil je toch naar de winkel komen, houd dan 1,5 meter afstand tot de verkoopsters en wacht buiten de winkel als er al 3 klanten binnen zijn.

In de winkel mag je zelf je schoenen passen en aandoen. Ons advies is met het ouderwetse timmermansoog, en wil je in de winkel de schoenen uitproberen pas dan op dat je afstand bewaart naar andere klanten en personeel.

Onze collectie staat grotendeels op de site, kijk daar vooraf en zorg dat je zo kort mogelijk in de winkel bent. Neem de regels in acht. Laten we voorzichtig met elkaar zijn!

Beter lopen begint bij ons
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen

Nieuw binnen

Breeze 2 Römer G
Breeze 2 Römer G
Gina G
Gina G
Kate K
Kate K
Lissandra Sandanyl
Lissandra Sandanyl

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het leuk om je persoonlijk te helpen. Professioneel maar vooral ook gezellig. Met aandacht voor je persoonlijke smaak en het best passend bij jouw stijl.

Kennis

Er is volop voeten kennis in de Beterlopenwinkels aanwezig. Na een interne opleiding gaan alle verkoopsters naar de opleiding Gezond Lopen adviseur, gevolgd door Gezond Lopen specialist. Zo zorgen wij ervoor dat je voeten in goede handen zijn.

Samenwerken

Samenwerken vinden wij belangrijk, in iedere Beterlopenwinkel vind je dan ook een tal van samenwerkende disciplines. Zo zorgen we ervoor dat je de best mogelijke hulp krijgt bij voetproblemen en hebben we de beste kans om je mobiliteit te verbeteren.

DSCF3307

Goed lopen met de juiste schoen

Goed lopen met de juiste schoen. Het klinkt logisch , toch zijn er dagelijks klanten bij ons die verkeerde schoenen dragen en zo allerlei klachten in het bewegingsapparaat ontwikkelen. De schoenen zijn te kort, te lang, te smal of te breed. En steeds vaker met de huidige sneakermode, te plat.  Een holvoet loopt beter op een hielheffing van en een platvoet heeft vaak baat bij een hak . Bij rug, voorvoet en hielklachten kan een afwikkel schoen zoals een Ganter Aktiv of Finnamic schoen uitkomst brengen. Ofwel een goed advies helpt je weer goed op weg.

De ervaring van onze klanten

Christo Greyling
22-02-2020
I am a haemophiliac with stiffened ankles resulting in extreme pain in walking, even short distances. On recommendation from the orthopaedists from Utrecht Medical Centre, I came to George In der Maur Beterlopenwinkel with a deep doubt if this will be of any benefit to me. I had...
Joke Boere
13-05-2020
Na vele jaren bij een andere schoen winkel mijn schoenen gekocht,Maar daar kom ik niet meer ivm met het antwoord bij de koop van mijn moeilijke voeten schoen dat ze daar niet meer aan begonnen.En nu bij jullie terecht gekomen.En je wordt er erg correct geholpen en jullie doen een...
Walter
22-01-2018
Een mooie schone en vooral overzichtelijke zaak met erg vriendelijk en behulpzaam personeel, in deze winkel word u echt als klant behandeld er word echt de tijd voor u genomen en verlaat u de winkel met een goed gevoel.

Nieuws en activiteiten

De missie van de Beterlopenwinkels

De missie van de Beterlopenwinkels

De Beterlopenwinkels zijn meer dan een schoenwinkel alleen. Het zijn zaken met een missie. Mensen beter laten lopen, daar gaat het om. Het wordt verwezenlijkt middels service die heel ver gaat..  Mensen die overal al zijn geweest, een kast vol schoenen hebben staan en toch niet prettig lopen. “Die mensen krijgen we met grote regelmaat…

Lees verder...
Wandelen voor het Parkinsonfonds!

Wandelen voor het Parkinsonfonds!

Het is weer zover we gaan wandelen voor het Parkinsonfonds. Elk jaar doe wij dit op de eerste zaterdag van Juni en dat is dit jaar op 06-06-2020. Hoe ziet zo’n dag eruit? Je kan je inschrijven tussen 8.00 en 13.00 en de kosten zijn €6,- p.p, dit bedrag gaat in zijn geheel naar het…

Lees verder...
Themadag Mizuno.

Themadag Mizuno.

Het is tijd om te bewegen en dat kun je het beste doen op schoenen van Mizuno. Deze dag is er naast ons team van gediplomeerde schoenconsulenten ook een vertegenwoordiger van Mizuno aanwezig om al jou vragen te beantwoorden. Deze informatieve dag hoor je alle ins en outs over wandelen, bewegen en sporten. Omdat de…

Lees verder...
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!