Ganter Dames

De comfortschoenen van Ganter komen dit seizoen met de nieuwste EVO H  modellen voor een natuurlijke afwikkeling van de voeten, natuurlijk zullen de ronde afwikkelzolen en de de modellen voor de zeer gevoelige voeten ook dit seizoen niet ontbreken. De anatomische binnenzool is de basis voor het bijzondere loopplezier. Alleen plantaardig gelooid kwaliteitsleer en natuurkurk worden gebruikt voor de voering en het voetbed. Deze natuurlijke materialen zorgen voor een gezond en aangenaam voetklimaat.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

Nieuwe najaarscollectie 2023!

De nieuwe najaarscollectie van Ganter staat weer voor je klaar bij de Beterlopenwinkel. Leuke veterschoenen uitgevoerd in mooie herfst kleuren maken jouw outfit helemaal af deze winter. Modellen voor de gevoelige voeten onder ons maar ook met de fijne afwikkelzolen voor het beste loopcomfort!

KarlaLuise K
KarlaLuise K
€294.95
KarlaLuise K
KarlaLuise K
€224.95
Helen H
Helen H
€194.95
Ina I
Ina I
€194.95
EVO H
EVO H
€194.95
Gisa G
Gisa G
€204.95
Gisa G
Gisa G
€204.95
Gisa G
Gisa G
€204.95

GANTER booties

Ook hebben we weer een ruime collectie aan booties voor je klaar staan van het merk Ganter. Ook zijn er verschillende modellen met een afwikkelzool te vinden in onze collectie wat zorgt voor een nog beter loopcomfort en voor een betere lichaamshouding.

Haylie H
Haylie H
€214.95
Frida F
Frida F
€244.95
Haylie H
Haylie H
€214.95
Gisa G
Gisa G
€204.95
Gisa G
Gisa G
€204.95
Gisa G
Gisa G
€204.95
Havanna St H
Havanna St H
€194.95
Havanna H
Havanna H
€194.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Ganter verkoop?

Ik werk altijd heel graag met de schoenen van Ganter omdat ze een hele fijne pasvorm hebben en daarbij ook nog eens heel leuk zijn om te zien. Voor voeten die behoefte hebben aan sturing oftewel een afwikkel beperking hebben, hebben we modellen met een afwikkelzool. Deze stuurt je in de juiste afwikkeling zonder dat je voet daarvoor hoeft te werken, zo haal je de druk van de voorvoet en de hiel af. Daarbij hebben ze ook modellen die gemaakt zijn voor de zeer gevoelige voeten, deze schoenen zijn gepolsterd aan de binnenkant en zijn daardoor geheel naadloos. Neem deze fijne schoenen in de kleuren van dit seizoen gecombineerd in leersoorten van zeer goede kwaliteit en je kan zeker voor de dag komen.

 

GANTER Schoenen: De eerste keus bij rugklachten

Wist je dat het schoenenmerk Ganter is goedgekeurd door het AGR (Aktion Gesunder Rücken)? Deze onafhankelijke Duitse organisatie adviseert consumenten over producten die helpen bij rugklachten. De testcommissie van AGR bestaat uit diverse medische experts.

De schoenen van Ganter zijn ontwikkeld op basis van de menselijke anatomie en biomechanica. De EVO modellen van Ganter schoenen leidt de voet in zijn natuurlijke afwikkeling. De speciaal ontwikkelde buitenzool ontlast de voetboog waardoor de middenvoetsbeentjes tot rust komen. De Ganter voetbedden geven een optimale ondersteuning bij houdingsklachten en rugpijn, omdat de ruggengraat mooi rechtop blijft. Ze zorgen voor balans in het lichaam, waardoor de spieren tot rust komen.

Het goedkeuringslabel van AGR staat hoog aangeschreven in de professionele wereld van trainingsinstituten en rugpijnbehandelcentra in Duitsland.

Natuurlijk lopen met Ganter schoenen

Het Duitse merk Ganter is goed vertegenwoordigd in de Beterlopenwinkel met verschillende damesschoenen. In het najaar van 2023 kun je onder andere kiezen uit schoenen met een afwikkelzool maar ook zullen de booties niet ontbreken waardoor de voet een natuurlijke afwikkeling krijgt, en natuurlijk de comfortschoenen voor de gevoelige voet. Net een stapje meer dus!

Ganter maakt ook schoenen voor de zeer gevoelige voeten onder ons. De modellen uit de sensitive lijn zijn geheel naadloos van binnen en gepolsterd. Dit alles om drukpunten te voorkomen. Echt een aanrader voor mensen die diabetes, reuma of gewoon hele gevoelige hebben!

Ganter is natuurlijk verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel.

Ganter maakt comfortabele veterschoenen en booties in wijdte G voor de smalle tot normale voet, wijdte H voor de normale tot brede voet, wijdte K voor de brede voet en wijdte K/L voor de extra brede voet.

Eigenschappen:

  • Dynamische rolzool (EVO zolen)
  • Actief en ontspannen lopen
  • Uitneembaar voetbed
  • Meerdere wijdtematen (smal, normaal en breed)
  • Goed comfort

 

Kijk ook eens op: