Fitflop dames

Heb je last van een hielspoor of heb je klachten in de voorvoet? Dan zijn de slippers, muilen en schoenen van Fitflop de oplossing. Door de afwikkeling en demping in de loopzool ervaar je zelf hoe fijn de schoenen van FitFlop lopen!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

Dempende Slippers

Fitflop beschikt over een heerlijke demping voor de voorvoet en de hiel. Heb je last van een hielspoor of gevoelige of pijnlijke voorvoeten? Probeer dan eens de slippers van FitFlop en je klachten zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Fino Crystal-Cord Toe-Post
Fino Crystal-Cord Toe-Post
€109.95
Walker Toe Post Wide Fit
Walker Toe Post Wide Fit
€79.95
Fino Crystal-Cord
Fino Crystal-Cord
€109.95
Lulu Glitter Toe -Tongs
Lulu Glitter Toe -Tongs
€74.95
Walkstar Toe Post Wide Fit
Walkstar Toe Post Wide Fit
€74.95
Lulu Toe Post
Lulu Toe Post
€74.95
Lulu Glitter Splash
Lulu Glitter Splash
€69.95
Lulu Glitter Toe -Tongs
Lulu Glitter Toe -Tongs
€74.95
Lulu Adjustable Slide
Lulu Adjustable Slide
€84.95
Lulu Glitter Slides
Lulu Glitter Slides
€69.95

sandalen

Nu ook verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel de sandalen van FitFlop! Dezelfde unieke pasvorm en demping die je gewend bent van de FitFlop maar dan uitgevoerd in een sandaal, wat zorgt voor een nog betere stabiliteit en stevigheid om de voeten heen. Modern en comfort gaan zeker hand in hand samen bij deze leuke sandalen van FitFlop! 

Neoflex Back Strap
Neoflex Back Strap
€79.95
Remi Adjustable Leather
Remi Adjustable Leather
€129.95
Lulu Glitter Back-Strap
Lulu Glitter Back-Strap
€79.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag slippers verkoop van FitFlop?

Bij ons in de winkel kom ik heel vaak mensen tegen die last hebben van voorvoet klachten of hielklachten. Neem nou bijvoorbeeld een hielspoor echt een vervelende, pijnlijke en langdurige blessure wat ervoor kan zorgen dat je bijna niet meer kan lopen door de pijn in je voeten. Met goede schoenen kun je deze klachten zeker verminderen. Misschien ken je het merk FitFlop al en weet je dat ze hele fijne slippers en sandalen maken. Nu is het zo dat ze ook voor het najaar dichte schoenen en muilen hebben gemaakt en deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel. Ook in het najaar kun je zorgen dat je hielspoor niet gaat opspelen en je zo beter en fijner kunt lopen!

 

FitFlop dragen en tegelijk genieten van een ‘workout’

Ja, je leest het goed, door het dragen van FitFlops wordt je achterwerk namelijk geactiveerd. De voorvoet komt daarentegen juist weer stil te liggen, waardoor je niet zelf hoeft af te wikkelen en drukpunten onder de voorvoet weggehaald worden.

Het geheim zit hem in de gepatenteerde microwobbleboard zolen die ontworpen zijn door twee biomechanici. De landingsenergie wordt door de zolen optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten (voet, knie en bekken) vermindert. De zolen zorgen daarnaast voor een optimale houding, spieractiviteit, schokdemping, drukverdeling en ondersteuning van de voetboog.

Ik dit voorjaar zijn de fijne slippers en sandalen weer volop aanwezig bij de Beterlopenwinkel.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heb je minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten kunnen verminderen.

 

FitFlop houdt je:

-Fit

-Gezond

-Hip en trendy

-Wat wil je nog meer?

 

Liever online bestellen?

Kijk dan op www.beterlopenwebwinkel.nl en voor meer informatie ga je naar www.fitflop.com