Hartjes dames

De schoenen van Hartjes zijn zeer prettig om op te lopen! Geschikt voor de gevoelige voeten en verkrijgbaar in de wijdtematen D, G, H K en M kortom voor de zeer smalle tot de zeer brede voeten onder ons! Uitgevoerd in modieuze modellen en kleuren zijn de schoenen een aanwinst voor elke vrouw!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

Nieuwe najaarscollectie 2023!

De nieuwste modellen van Hartjes zijn er weer bij de Beterlopenwinkel! Leuke sneakermodellen in kleuren die helemaal bij dit seizoen passen. Leverbaar voor de smalle tot zeer brede voeten is er voor iedere voet een passend model verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel!

Phil Shoe
Phil Shoe
€194.95
Diabetik Shoe M
Diabetik Shoe M
€204.95
Phil Hoe
Phil Hoe
€194.95
Breeze G
Breeze G
€194.95
Ethno Boot G
Ethno Boot G
€204.95
Diabetik M
Diabetik M
€224.95
Diabetik Shoe M
Diabetik Shoe M
€204.95
Hip Boot H
Hip Boot H
€204.95
Hip Boot H
Hip Boot H
€209.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Hartjes verkoop?

Altijd als ik de schoenen van Hartjes zie krijg ik een blij gevoel. Buiten dat ze heel goed passen, zijn het ontzettend leuke schoenen om te zien. Hun anatomisch gevormde en dempende voetbed zorgt voor comfort en stabiliteit. Daarbij zijn de modellen van Hartjes chroomvrij gelooid wat heel fijn is voor mensen met een chroomallergie. Deze lichtgewicht schoenen zijn zijn leverbaar in de wijdtematen D- G- H -K en M zo hebben we voor iedere voet een passend model in de collectie. Kortom kom snel een keertje langs en bewonder en pas de leuke schoenen van Hartjes.

 

inspiratie

Hartjes volgt de mode trends op de voet dat zie je gelijk als je de nieuwe collectie ziet. Buiten de comfortabele pasvorm zien ze erg modieus uit en steel jij de show op je nieuw schoenen van Hartjes!

Uit het oog, uit het Hartje(s)

In het mooie Oostenrijk maakt Hartjes kwalitatief goede en comfortabele damesschoenen met een heerlijk doel: lopen zonder voetklachten en er toch vrouwelijk uitzien. De schoenen worden gemaakt van plantaardig gelooid leer (hierdoor zijn er ook allergievrije modellen leverbaar) en voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Alle Hartjes-modellen hebben een uitneembaar voetbed die zijn gemaakt van kurk en leder. Het originele voetbed kun je verwisselen voor jouw eigen steunzool.

Waarom Hartjes in de Beterlopenwinkel?

Hartjes staat erom bekend dat ze prachtig mooie leersoorten kunnen aanbieden, die ook dit seizoen weer perfect passen bij de nieuwe mode voor het najaar van 2023/ 2024. Daarbij zijn de schoenen van Hartjes zeer geschikt voor de gevoelige/pijnlijke voeten en zijn het schoenen die toch goede steun bieden aan de voeten. Tevens zijn de veelal lichtgewicht dames schoenen van hartjes leverbaar in verschillende breedtematen. (D t/m M) zo is er voor iedereen een passende model aanwezig bij de Beterlopenwinkel!

Ben je allergisch? Geen probleem met Hartjes

Heb je een chroomallergie? In de Hartjescollectie van de Beterlopenwinkel zijn sommige modellen verkrijgbaar die 100% allergievrij zijn.

 

Eigenschappen:

· Uitneembaar voetbed

· Prachtige kleuren

· Zachte nubuck leersoorten

· Modieus en comfortabel

. Schoenen met steun

.Modieuze schoenen.

Geschikt voor gevoelige/pijnlijke voeten.

 

 

www.hartjes.at

www.beterlopenwebwinkel.nl