Ganter schoenen

De schoenen en sandalen van Ganter zijn echt een lust voor het oog. Moderne kleuren als okergeel, blauw en rood zijn geen uitzondering. Modern, comfort en doeltreffend zijn de kernwoorden.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
pantoffels

sandalen

De dames sandalen van Ganter zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Wil je lekker wandelen kies dan voor het model Happy. Deze sandalen zorgen voor stabiliteit, ondersteuning en met de goede profielzool kun je elke ondergrond aan. De modellen van Gina hebben een semi dichte hiel die ervoor zorgt dat je hiel recht in de sandaal staat waardoor je optimaal kan genieten van het fijne voetbed en je een rechte lichaamshouding krijgt.

Happy G
Happy G
€154.95
Gina G
Gina G
€144.95
Gina G
Gina G
€144.95
Happy G
Happy G
€144.95

veterschoenen

De schoenen van Ganter geven het gevoel dat je op wolkjes loopt, maar geven tegelijk ook heel veel steun. Het voetbed en de hielkap zorgen hiervoor. De zachte binnen =voering zorgt ervoor dat de schoen geheel naadloos is en er zo geen drukpunten zijn. In leuke frisse kleuren zijn de schoenen van Ganter een plezier om op te lopen.

Klara K
Klara K
€184.95
Klara K
Klara K
€184.95

aktiv veterschoenen

Heb je moeite met het afwikkelen van je voeten, voorvoet- of hielklachten? Dan zijn de Ganter aktiv veterschoenen de oplossing voor jou klachten. Deze schoenen zorgen ervoor dat de afwikkeling van de voet op de goede manier gemaakt wordt zodat de druk van de voorvoet en hiel afgehaald wordt en zo het lopen weer een stuk aangenamer wordt.

Gisa G
Gisa G
€184.95
Hali H
Hali H
€194.95
Hali H
Hali H
€189.95
Gisa G
Gisa G
€184.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Ganter verkoop?

Ik werk altijd heel graag met de schoenen van Ganter omdat ze een hele fijne pasvorm hebben en daarbij ook nog eens heel leuk zijn om te zien. Voor voeten die behoefte hebben aan sturing oftewel een afwikkel probleem hebben, hebben we modellen met een afwikkelzool. Deze stuurt je in de juiste afwikkeling zonder dat je voet daarvoor hoeft te werken, zo haal je de druk van de voorvoet en de hiel af. Daarbij hebben ze ook modellen die gemaakt zijn voor de zeer gevoelige voeten, deze schoenen zijn gepolsterd aan de binnenkant en zijn daardoor geheel naadloos. Neem deze fijne schoenen in de kleuren als okergeel, blauw of bijvoorbeeld rood en je kan zeker voor de dag komen.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

GANTER Schoenen: De eerste keus bij rugklachten

Wist je dat het schoenenmerk Ganter is goedgekeurd door het AGR (Aktion Gesunder Rücken)? Deze onafhankelijke Duitse organisatie adviseert consumenten over producten die helpen bij rugklachten. De testcommissie van AGR bestaat uit diverse medische experts.

De schoenen van Ganter zijn ontwikkeld op basis van de menselijke anatomie en biomechanica. De gepatenteerde 4-punts roldynamiek van Ganter schoenen leidt de voet in zijn natuurlijke afwikkeling. De speciaal ontwikkelde buitenzool ontlast de voetboog waardoor de middenvoetsbeentjes tot rust komen. De Ganter voetbedden geven een optimale ondersteuning bij houdingsklachten en rugpijn, omdat de ruggengraat mooi rechtop blijft. Ze zorgen voor balans in het lichaam, waardoor de spieren tot rust komen.

Het goedkeuringslabel van AGR staat hoog aangeschreven in de professionele wereld van trainingsinstituten en rugpijnbehandelcentra in Duitsland.

Natuurlijker lopen met Ganter schoenen

Het Duitse merk Ganter is goed vertegenwoordigd in de Beterlopenwinkel met verschillende damesschoenen. Dit voorjaar en zomer kun je onder andere kiezen uit schoenen en sandalen met 4-puntsroldynamiek waardoor de voet een natuurlijke afwikkeling krijgt, outdoorschoenen en comfortschoenen voor de gevoelige voet. Net een stapje meer dus!

Ganter is natuurlijk verkrijgbaar bij jouw de Beterlopenwinkel.

Ganter maakt comfortabele veterschoenen en sandalen in wijdte G voor de smalle tot normale voet, wijdte H voor de normale tot brede voet, wijdte K voor de brede voet en wijdte I voor de bredere voet.

Eigenschappen:

-Dynamische rolzool

-Actief en ontspannen lopen

-Uitneembaar voetbed

-Meerdere wijdtematen (smal, normaal en breed)

-Goed comfort

 

Kijk ook eens op:

www.ganter.de

www.beterlopenwebwinkel

www.agr-ev.de