Dé schoenenspeciaalzaak voor Den Haag en omstreken

  • DSCF3167

    Sandra
    Verkoopster

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen

Wij bij de Beterlopenwinkel Den Haag hebben één missie en dat is mensen beter te laten lopen. Wij weten uit ervaring dat goede schoenen voet- en houdingklachten echt op kunnen lossen en willen deze ervaring graag met onze klanten delen. Heb je last van bijvoorbeeld een hielspoor, Mortonse neuralgie, peesplaatontsteking, hallux valgus of afwikkelproblemen kom dan eens langs bij de Beterlopenwinkel Den Haag en ervaar zelf hoe je met de juiste schoenen weer beter en pijnvrij kunt lopen. Ook als je rugklachten, pijnlijke (voor)voeten door reuma of diabetes hebt of als het lopen gewoon lastiger wordt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo gaan wij te werk

Onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren we eerst naar jou. Welke klachten ervaar je? Weet je waar de klachten vandaan komen? Hoelang spelen deze klachten al? Enz enz. Door veel vragen te stellen en goed te luisteren krijgen wij al een goed beeld wat er aan de hand zou kunnen zijn. Daarna gaan wij een voetscan maken en krijgen we een duidelijk beeld van de stand van de voeten en waar de drukpunten zitten. Na het handmatig opmeten van de voeten is het tijd dat we schoenen gaan passen. Voor veel voetklachten hebben we een geschikte schoen in huis. Door het passen komen we er vanzelf achter welke schoenen het beste voor jou zijn. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd gezond lopen specialist en staan dan ook graag klaar om jou te voorzien van het juiste advies.

Wave Ultima 11
Wave Ultima 11
€129.95
Hills H
Hills H
€184.95

Wat voor schoenen hebben wij

Wij verkopen veel verschillende soorten schoenen. Brede of smalle comfortschoenen van bekende merken zoals Durea, FinnComfort, Solidus en Hartjes vind je bij ons in trendy uitvoeringen en hippe kleuren. Ben je opzoek naar goede wandelschoen van het merk Meindl dan hebben wij deze in lage en hoge uitvoeringen voor dames en heren. Wil je graag een stukje hardlopen of sporten dan kun je kiezen uit de merken Mizuno en Craft. Allebei licht van gewicht en erg stabiel met een uitstekende demping. Ook voor afwikkelschoenen, dat zijn schoenen met een stijve zool, kun je bij ons terecht. Ben je opzoek naar een luxere schoen dan zullen de schoenen van Hassia zeker in de smaak vallen. Al onze schoenen zijn voorzien van een uitneembaat voetbed waardoor ze geschikt zijn voor uw eigen steunzolen. Kortom: leuke goed passende en comfortabele schoenen vind je bij de Beterlopenwinkel Den Haag.

 

Extra disciplines

Steunzolen kun je bij ons laten maken door de ervaren registerpodoloog Van der Plas. Hij is bij ons aanwezig op woensdag, donderdag en zaterdag. Elke donderdag en om de week de woensdag of de zaterdag.  Voor de verzorging van je voeten kun je op woensdag of vrijdag terecht bij onze medisch pedicure Jilka. Voor registerpodoloog Van der Plas  kun je een afspraak maken op 070 309 9058

Schoenen aan huis service

Ben je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen dan bieden wij je een schoenen aan huis service aan via het zusterbedrijf Tap Speciaal Schoenen. Een ervaren schoenconsulent komt dan na een telefonisch consult bij je aan huis met een op jouw voet afgestemde collectie schoenen. Je betaalt geen voorrijkosten. Voor een afspraak belt je met 070-3099058 of
071-5896779.

 

Bereikbaarheid van de winkel.

Door de centrale ligging aan de rand van Den Haag is onze schoenenwinkel makkelijk bereikbaar vanuit Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Pijnacker, Delft en het Westland. Onze winkel vind je aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag. Je kunt bij ons gratis parkeren achter de winkel op de Bostonsingel. Kom je met het openbaar vervoer? Buslijn 37 stopt op de Laan van Wateringse Veld net bij ons om de hoek, halte Noordweg en tramlijn 16 stopt op de laan van Wateringse Veld, halte Hogeveld en dat is drie minuten lopen.

Kom langs in onze winkels