Van der Plas Registerpodoloog

Heeft u last van pijn in uw voeten, rug- of heupklachten of andere problemen met uw houding?

 

Van der Plas Registerpodoloog helpt u met uw voet- en houdingsproblemen. U wordt geholpen door een erkent schoenadviseur en een gediplomeerde Registerpodoloog in Den Haag die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van steunzolen en het vervaardigen van schoenen. Wanneer u bij ons langskomt, gaan we met u in gesprek om erachter te komen waar de klachten vandaan komen en wat de beste oplossing is om u weer een leven te bieden waarin u dagelijks pijnvrij kunt bewegen, ook tijdens uw werk en het sporten.

Onze praktijk is gevestigd in Den Haag en ons bedrijf is aangesloten bij Stichting LOOP. Daarnaast staan wij uiteraard ook ingeschreven bij het KABIZ (kwaliteitsregister) en de KVK.

Van der Plas Registerpodoloog in den Haag denkt in oplossingen in plaats van problemen en ons doel is om ons continu te ontwikkelen zodat we iedereen met voet- en houdingsproblemen een passende oplossing kunnen bieden. Dit doen wij onder andere door bewegingsanalyses en voetonderzoeken te verrichten. Ook laten wij ons continu bijscholen en volgen we de innovaties op het gebied van meetinstrumenten op de voet.

Bij ons kunt u terecht voor sport-steunzolen, werk-steunzolen, ADL-steunzolen die op maat gemaakt worden voor mensen met een verschil in beenlengte maar ook als u diabetes of reuma heeft dat uw mobiliteit verstoort, bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden een hoge prijs-kwaliteit verhouding met één heel jaar garantie. Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel schoenadvies, schoenaanpassingen, voetortheses en tapetherapie.

De winkel in Den Haag, genaamd de Beterlopenwinkel voetzorg, biedt schoenen aan waar wij als register podologen volledig achterstaan en van afhankelijk zijn.  In namelijk alle schoenen die in de winkel verkrijgbaar zijn passen uw steunzolen. Kom gerust eens langs of maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de praktijk via de website zodat wij een eventueel behandeltraject met u kunnen bespreken.

Adres praktijk
Beterlopenwinkel den Haag
Laan van Wateringse Veld 73
2548 BK Den Haag

Openingstijden
Woensdag, donderdag en zaterdag van 9:30 tot 17:30
Elke donderdag en om de week de woensdag of de zaterdag

Telefoonnummer 
070 309 9058

www.praktijkpodologie.nl

thumbnail_20220922_233540

De unieke samenwerking tussen Beterlopenwinkel Den Haag en Register podoloog van der Plas!

Bij de Beterlopenwinkel zorgen we ervoor dat lopen beter gaat en lossen we voet- en houdingsklachten op door middel van de juiste schoenen! Zo kun je bij ons vrijblijvend een voetscan laten maken en kunnen onze gediplomeerde schoenconsulenten je voorzien van een goed en passend advies. Goede schoenen zijn dan ook de eerste stap naar beter en pijnvrij lopen! Buiten dat de juiste en goed passende schoenen altijd de eerste stap zijn naar beter lopen, komt het voor dat voeten meer nodig hebben dan alleen de juiste schoenen. Dan kun je terecht bij Register podoloog van der Plas in Den Haag, gevestigd in de Beterlopenwinkel Den Haag!

Als je bij Register podoloog van der Plas terecht komt gaan ze eerst het gesprek aan om erachter te komen waar de klachten vandaan komen en wat de beste oplossing zou kunnen zijn. Daarna gaan ze aan de slag met het maken van een bewegingsanalyse, wordt er een statische en dynamische drukmeting gemaakt en een uitgebreid voetonderzoek gedaan om een goede beoordeling van de functie en de conditie van de voeten vast te stellen. Natuurlijk kun je bij de Beterlopenwinkel terecht voor een professioneel schoenadvies. Heb je last van je mobiliteit, evenwicht enz. door bijvoorbeeld reuma of diabetes ook dan ben je bij Register podoloog van der Plas en de Beterlopenwinkel aan het juiste adres, met de juiste schoenen met eventueel de juiste aanpassing aan de schoenen of een opmaat gemaakte steunzool kunnen we hier veel in verbeteren. Heb je meer last van houdingsklachten is het zeker ook verstandig om langs te komen, er wordt dan niet alleen gekeken naar de voeten en de stand van de voeten maar eventueel ook naar de benen, knieën, en wervelkolom om zo te kijken waar de klachten vandaan komen.

Voetklachten als een hielspoor, metatarsalgie klachten, neuropatische klachten, klachten bij een hallux limitus/ rigidus en valgus, peesplaatontsteking, achilles tendonitis (ontsteking aan de achillespees) een bunion zijn een greep aan voetklachten waar wij wel raad mee weten Kortom heb je voet- of houdingsklachten en word je op een of andere manier belemmert bij het lopen? Loop dan niet langer door met pijn zowel bij de Beterlopenwinkel en bij Register podoloog van der Plas zorgen we ervoor dat lopen weer beter en pijnvrij gaat!

Om een afspraak te maken bij Register podoloog van der Plas kun je terecht op de website voetzorg/Register podoloog van der Plas of bel je met de Beterlopenwinkel Den Haag 070-3099058.

Kortom een mooie samenwerking tussen verschillende disciplines om alles uit de kast te halen om beter en pijnvrij te kunnen bewegen en lopen dat is waar wij naar streven bij de Beterlopenwinkel Den Haag!