Van der Plas Registerpodoloog

Heeft u last van pijn in uw voeten, rug- of heupklachten of andere problemen met uw houding?

 

Van der Plas Registerpodoloog helpt u met uw voet- en houdingsproblemen. U wordt geholpen door een erkent schoenadviseur en een gediplomeerde Registerpodoloog in Den Haag die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van steunzolen en het vervaardigen van schoenen. Wanneer u bij ons langskomt, gaan we met u in gesprek om erachter te komen waar de klachten vandaan komen en wat de beste oplossing is om u weer een leven te bieden waarin u dagelijks pijnvrij kunt bewegen, ook tijdens uw werk en het sporten.

Onze praktijk is gevestigd in Den Haag en ons bedrijf is aangesloten bij Stichting LOOP. Daarnaast staan wij uiteraard ook ingeschreven bij het KABIZ (kwaliteitsregister) en de KVK.

Van der Plas Registerpodoloog in den Haag denkt in oplossingen in plaats van problemen en ons doel is om ons continu te ontwikkelen zodat we iedereen met voet- en houdingsproblemen een passende oplossing kunnen bieden. Dit doen wij onder andere door bewegingsanalyses en voetonderzoeken te verrichten. Ook laten wij ons continu bijscholen en volgen we de innovaties op het gebied van meetinstrumenten op de voet.

Bij ons kunt u terecht voor sport-steunzolen, werk-steunzolen, ADL-steunzolen die op maat gemaakt worden voor mensen met een verschil in beenlengte maar ook als u diabetes of reuma heeft dat uw mobiliteit verstoort, bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden een hoge prijs-kwaliteit verhouding met één heel jaar garantie. Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel schoenadvies, schoenaanpassingen, voetortheses en tapetherapie.

De winkel in Den Haag, genaamd de Beterlopenwinkel voetzorg, biedt schoenen aan waar wij als register podologen volledig achterstaan en van afhankelijk zijn.  In namelijk alle schoenen die in de winkel verkrijgbaar zijn passen uw steunzolen. Kom gerust eens langs of maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de praktijk via de website zodat wij een eventueel behandeltraject met u kunnen bespreken.

Adres praktijk
Beterlopenwinkel den Haag
Laan van Wateringse Veld 73
2548 BK Den Haag

Openingstijden
Woensdag, donderdag en zaterdag van 9:30 tot 17:30
Elke donderdag en om de week de woensdag of de zaterdag
Podologiepraktijk bezoek op afspraak

Telefoonnummer 
070 309 9058

 

www.praktijkpodologie.nl

 

 

 

 

thumbnail_20220922_233540