Beterlopenwinkel Leiderdorp

Onze missie is mensen beter te laten lopen. Loop je al jaren met pijn in je voeten? Kom dan snel langs bij de Beterlopenwinkel Leiderdorp. Wij lossen voet- en houdingsklachten op doormiddel van goede schoenen.

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Beterlopenwinkel Leiderdorp

Contact

MEDEDELING I.V.M. CORONA

De gezondheid van onze klanten en ons zelf staan voorop, daarom treffen wij uiteraard maatregelen waar dat nodig is en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en RIVM.

DEUR BELEID

maximaal 3 klanten tegelijk binnen,

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • je mag zelf de schoenen passen
  • Raak alleen het product aan dat je nodig hebt

 

Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp

Parkeren is gratis en je staat met je auto voor de deur

Toilet aanwezig

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
21 mei Hemelvaartsdag
Gesloten
DSCF3680

Kom naar de Beterlopenwinkel Leiderdorp

In de Beterlopenwinkel in Leiderdorp staan we met een gezellig team klaar om je te helpen om de juiste schoen bij je voet aan te passen. Je kan met al je voetklachten bij ons terecht, vaak is een goede schoen al voldoende om diverse klachten op te lossen. Afwikkel schoenen zorgen vaak al voor een rechtere houding en geven gelijk verlichting bij voorvoet of atrose klachten in de voorvoet. En zo kunnen we veel voorbeelden geven waarbij een goede schoen het leven weer wat aangenamer maakt. Vanzelfsprekend werken we intensief samen met de registerpodologen en podotherapeuten om ons heen. Dat je er leuk uit wilt blijven zien begrijpen we heel goed, bij Durea kopen we dan ook de modischste modellen in. Maar ook bij FinnComfort en Solidus halen we de kleurrijkste schoenen in wijdtematen en leestvormen uit de collectie. En met FitFlops weet je zeker dat je een moderne slipper of schoen hebt die de pijntjes in de voet neutraliseert

team-foto-leiderdorp

Onze missie

Ons enthousiaste team in Leiderdorp dat op dit moment bestaat uit een heer en zeven dames, heeft een passie en dat is om onze klanten beter te laten lopen. Wij ontmoeten hier in onze winkel mensen die al overal zijn geweest en die ons vertellen dat ze een kast vol schoenen hebben en toch nergens op kunnen lopen. Onze Beterlopenwinkel is een Podopoint vestiging en is aangesloten bij de Vereniging voor Gezond Lopen en Stichting Loop.

Registerpodologie

Podologiepraktijk Van Zijp, pal naast de Beterlopenwinkel, is dé voetspecialist voor onder meer podotherapeutische behandelingen en steunzolen. “We zijn een hecht familiebedrijf. Mark en ik zijn erkend Registerpodoloog A&B en mijn vrouw Dineke doet de administratie en neemt de telefoon aan”, vertelt Wim van Zijp.

Thuiszorgorganisaties

De Beterlopenwinkel is een samenwerkingspartner van onderstaande thuiszorgorganisaties. Voor ledenaanbiedingen kijkt u op hun sites.

De ervaring van onze klanten

Jan Helvensteijn
31-05-2019
Top
Greet Otter
14-05-2020
In de nalatenschap van mijn pas overleden moeder kwam ik een reviewverzoek van de indermaur-beterlopenwinkel tegen. Graag wil ik hierop alsnog reageren. Vorig jaar juli was mijn moeder, toen 92 jaar oud, ten einde raad; op geen schoen, ook kwaliteitsschoen uit de reguliere schoenwinkel, kon ze lopen zonder pijn. Via via kwamen...
Frieda van 't Zand
10-03-2020
Voor het eerst bij de Beter Lopen winkel in Groenekan geweest. Had voorafgaand een afspraak bij de podotherapeut gepland. Met de uitkomst van dat consult in de winkel een paar fijne schoenen uitgezocht. Vakkundig geholpen door Steve. Fijn dat hij de tijd nam voor mij. Geen moeite was hem teveel....

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste collectie en ontvang leuke aanbiedingen!

De juiste schoen voor iedere voet

Brede voeten, doorgezakte voeten of extreem smalle voeten, iedereen heeft andere voeten. Beterlopenwinkel heeft de juiste schoen voor iedere voet. Onze winkel is namelijk een Podopoint vestiging en is aangesloten bij de Vereniging voor Gezond Lopen en Stichting Loop. Naast onze winkel zit  Podologiepraktijk Van Zijp waar podologische behandelingen uitgevoerd worden en steunzolen op maat gemaakt worden. Dus ook voor voeten die om extra aandacht vragen, ben je bij Beterlopenwinkel aan het juiste adres.

Ambachtelijk familiebedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf. Onze passie? Klanten beter te laten lopen. Dit verwezenlijken we keer op keer door ongekende service te bieden. We bieden onze klanten een luisterend oor en vinden met precisie de juiste schoenen. Het begint allemaal met het analyseren van de voeten. Dit gebeurt via een digitale afdruk zodat we precies kunnen zien of er eventuele stand- of drukproblemen zijn. Ook werken we met de iStep-technologie van Aertrex. Dankzij deze voetscan weten we binnen 30 seconden alles over jouw voeten. Hierdoor hebben we binnen no time de juiste schoenen voor jou gevonden.

Uitgebreid aanbod met A-merken

Instappers van solidus , comfort schoenen voor dames en heren, sandalen van Durea of wandelschoenen van Meind Identity. Je vindt het allemaal in ons uitgebreide aanbod. Laat je online alvast inspireren. Heb je de juiste schoenen al gevonden? Bestel ze eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Leiderdorp.