Nieuws, Activiteiten en Themadagen

Door het jaar heen vindt je bij ons diverse activiteiten en events. Kijk hieronder voor het laatste nieuws in jouw Beterlopenwinkel.

Activiteiten en themadagen

Met “Solidus Karma” tegen borstkanker

Adres: Datum:

Onder het motto “Met KARMA borstbewust” wil Solidus haar steentje bijdragen om het onderwerp “borstkanker & preventie” nog meer aanwezig te maken en mensen die al getroffen zijn de moed te geven om weer bewust te genieten van het leven met zijn talloze mooie momenten. Om deze belangrijke doelen te bereiken staat de Solidus trend sneaker Karma nu helemaal…

Lees verder

Medische pedicure

Adres: Datum:

Suzanne Naron-Ngo Tjeck is de nieuwe medisch pedicure op de locatie Splinterlaan 158 in Leiderdorp.Ze start haar praktijk op vrijdag 23 september in de middag.   Afspraak maken pedicure    

Lees verder

Nieuwe collectie

Adres: Datum:

De herfst staat om de hoek. Wordt het alleen maar zwart of staan er nieuwe kleuren te wachten op ons. Onze collectie stroomt dan ook weer binnen, bent u ook benieuwd naar wat de mode gaat worden en wat we kunnen verwachten dit najaar. Wacht dan niet langer en klik verder!

Lees verder

Volgende editie Parkinsonloop 10 juni 2023!

Adres: Datum:

Afgelopen Parkinsonloop was zeer geslaagd, bij deze willen we iedereen bedanken die geholpen en gewandeld hebben voor de Parkinsonloop. Geïnteresseerd om ook te lopen voor het Parkinsonfonds? De laatste editie deden wel 300 wandelaars mee, waarom lopen deze wandelaars voor het Parkinsonfonds?

Lees verder