Nieuws, themadagen, activiteiten

Door het jaar heen vindt je bij ons diverse activiteiten en events. Kijk hieronder voor het laatste nieuws in jouw Beterlopenwinkel.

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Schoenenwinkel Den Haag

Aankomende evenementen

Kom naar de Meindl snertdagen op 14 februari en 15 februari

Adres: Datum:

Meindl snertdagen! Afgelopen 14 en 15 februari waren de Meindl Snertdagen bij de Beterlopenwinkels en ik kan je vertellen dat het succesvolle, gezellige en leerzame dagen waren. Deze dagen hebben we het merk Meindl extra in het zonnetje gezet maar belangrijker nog we hebben alle vragen van onze klanten over het merk Meindl kunnen beantwoorden….

Lees verder

Beweeg je fit op de Mizuno informatie dagen

Adres: Datum:

Themadag Mizuno. Het is tijd om te bewegen en dat kun je het beste doen op schoenen van Mizuno. Deze dag is er naast ons team van gediplomeerde schoenconsulenten ook een vertegenwoordiger van Mizuno aanwezig om al jou vragen te beantwoorden. Deze informatieve dag hoor je alle ins en outs over wandelen, bewegen en sporten….

Lees verder

Bezoek de Solidus informatie dagen

Adres: Datum:

Door actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelingen, moeten we helaas melden dat solidus dagen uitgesteld zijn tot een later te bepalen tijdstip.   Themadagen van Solidus die wil je niet missen. Hij is weer in aantocht, de themadag van Solidus. Op deze dag zetten we het merk Solidus extra in het zonnetje. Onze…

Lees verder