Loopcentrum Rijnland

Bij het loopcentrum vindt je alles onder een dak. Opzoek naar goede schoenen, een pedicure of podotherapeut je vindt het bij ons allemaal. Omdat wij samenwerken met verschillende disciplines zorgen wij er ook samen voor dat voet- en houdingsklachten opgelost worden. Beter lopen is ons doel.

Wij zijn onderdeel van
Loopcentrumrijnland

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
DSCF3486
Foto 14-04-18 10 30 35
Foto 14-04-18 10 30 35
Foto 14-04-18 10 30 35

Contact

Rietschans 72
2352 BB Leiderdorp

Parkeren is gratis en je staat met je auto voor de deur

Toilet aanwezig

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
DSCF3508

Kom in onze winkel langs voor een 3D scan van je voeten.

De nieuwste 3D voetscan van Aetrex is een revolutionaire scan. Je voet wordt in de lengte, breedte maar ook in de welvingshoogte gemeten. Zo ontstaat een 3D beeld van je voet. Alle data van je voet wordt in een voeten paspoort opgeslagen, een deel daarvan kan je online inzien . De scan werkt met 18 camera's die foto's maken van je voet en die in een totaal beeld omzet. Je ziet na de scan je voet rondom en kan samen met de Gezond lopen specialist bekijken of je ondersteunde zolen nodig hebt of dat een goede schoen volstaat.

thumbnail_image0

Neem een kijkje bij het loopcentrum rijnland

In het Loopcentrum verkopen we volop wandel en sportschoenen. Om veel te bewegen en vaak buiten te zijn. Beweging is belangrijk voor iedereen.  Hier hebben we ook een grote collectie schoenen van Lowa, Lomer, Sketchers, Mizuno en Craft. En voor de klassieke wandelaar zijn er natuurlijk de merken Mephisto, Solidus, Hartjes  en Durea aanwezig

In het loopcentrum Rijnland vind je alle disciplines met betrekking tot lopen en wandelen onder één dak. We gebruiken de nieuwste 3D voetscan apparatuur van Aetrex en maken zo een digitaal voeten paspoort aan.

Na de scan kan de Gezond lopen adviseur aangeven welk type schoen je nodig hebt en eventueel een comfort voetbed adviseren. Bij voetklachten werken we hier samen met Rondom podotherapie en Van Gils Footcare.

2020-10-12 (2)

Ook op zaterdag open van 10:00-16:00

Disciplines

image0

Loopbrug binnen/buiten

Benieuwd hoe uw nieuwe schoenen lopen ? Kom naar het Loopcentrum en test onze loopbrug binnen/buiten.

 
podotherapeut_loopcentrum_rijnland

Rondom Podotherapie

Een podotherapeut is de specialist die je bezoekt bij beginnende voetklachten. Via een behandeling of een therapiezool wordt er gewerkt aan het verminderen of voorkomen van voetklachten. In het loopcentrum schuift de podotherapeut iedere dinsdag van 13.30-14.30 uur aan bij het gratis inloopspreekuur voetklachten.  Een behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. 

 
DSCF3574

Medisch Pedicure Pam en Nelly

Een medisch pedicure houdt zich bezig met het behandelen en verzorgen van je voeten en voert specialistische behandelingen uit bij de reumatische of diabetische voet.

Heb je simpelweg last van een likdoorn of teveel eelt dan kan je bij Pam of Nelly terecht. 

Maar ze zijn gespecialiseerd voor de risico voet en hun behandeling is erop gericht complicaties daarin te voorkomen.

orthopedisch-schoenmaker-loopcentrum-rijnland

orthopedisch schoentechnicus

De ortophedische schoentechnici van Van Gils footcare zijn binnen het loopcentrum verantwoordelijk voor de wat forsere voetklachten. Zij adviseren de Gezond lopen adviseurs welke  discipline het best ingezet kan worden. En verwijzen indien nodig door naar het spreekuur in het Rijnland ziekenhuis. 

Ze geven schoenadvies, maken steunzolen en indien nodig maken ze een schoen op maat. Dit alles in overleg met de klant. 

 

Gratis spreekurenop op afspraak bij Loopcentrum Rijnland

Voor sommige pijntjes in voeten, knieën en/ of rug loop je niet direct naar een dokter. Soms ervaar je een te grote drempel om eens een afspraak hiervoor te maken of denk je dat het allemaal wel meevalt. Wij denken dat dit een gemiste kans is om ergere klachten te voorkomen en organiseren daarom gratis inloopspreekuren:

Spreekuur voetklachten

Tijdens deze spreekuren krijg je advies van meerdere disciplines en dat is wel zo prettig.

Het spreekuur voetklachten wordt gehouden elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur.

Dit voetenspreekuur is multidisciplinair; dat wil zeggen dat je door twee deskundigen wordt geholpen. Enerzijds door onze orthopedisch adviseur en anderzijds door onze podotherapeut.

​Gratis spreekuur op afspraak elke dinsdag bel ons op tel : 071-2040239

De ervaring van onze klanten