Comfortabele damesschoenen

 • DSCF3167

  Sandra
  Verkoopster

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen

Unieke comfortabele loopervaring

Wij bij de Beterlopenwinkel hebben eigenlijk 1 doel en dat is mensen beter te laten lopen. Wij lossen dan ook verschillende soorten voet- en houdingsklachten op met de juiste schoenen. Heb je last van bijvoorbeeld een Hallux valgus/limites, hamertenen, hielspoor, peesplaatontsteking, rugklachten of ben je aan het herstellen van bijvoorbeeld een knie operatie dan ben je bij de Beterlopenwinkel aan het juiste adres, want wij kunnen ervoor zorgen doormiddel van de juiste schoenen, dat lopen weer leuk wordt en beter gaat. Heb je helemaal geen voetklachten maar wel opzoek naar schoenen die echt goed passen ook dat is natuurlijk mogelijk want onze schoenen zijn niet alleen goed in pasvorm maar zien er ook nog eens heel leuk uit.

Damesschoenen

Gisa G
Gisa G
€204.95
Kea K
Kea K
€166.46
Drena
Drena
€214.95

Comfort schoenen voor dames en heren: keuze uit verschillende merken en modellen

Bij de Beterlopenwinkel vind je een ruim assortiment aan heren en dames comfort schoenen, die door hun uitneembare voetbedden geschikt zijn voor eigen steunzolen. Of je nu op zoek bent naar comfortabele sneakers, goede wandelschoenen, sportschoenen, sandalen of fijne slippers,je slaagt bij ons altijd. Wij verkopen onder ander schoenen van de volgende merken:

 • Meindl
 • Mizuno
 • Durea
 • Ganter
 • Solidus
 • Think
 • Hartjes

De meeste schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Weet je niet welke lengte en/of wijdtemaat je hebt? Laat dan jouw voeten gratis opmeten door één van onze schoenconsulenten.

Wij zijn premium dealer Meindl schoenen voor dames en
heren

De Beterlopenwinkel is een premium Meindl dealer: hier is de aankoop van uw Meindl heren of dames schoenen een echt feestje. Het merk Meindl bestaat al sinds 1683 en het bedrijf wordt steeds van generatie op generatie doorgegeven. Ondertussen geniet Meindl van wereldwijde bekendheid en geldt het als een toonaangevend merk voor berg- wandelschoenen. Ook voor hiking en nordic walking heeft Meindl geschikte dames en heren schoenen in het assortiment. Met de categorieën A, A/B en B wordt aangegeven voor welk terrein de schoenen geschikt zijn. Zeker de moeite waard zijn de schoenen van de Identity lijn van Meindl. Deze schoenen worden geheel ecologisch gemaakt en zijn voorzien van een identificatie nummer zodat je kunt zien waar het rund en vooral hoe het rund geleefd heeft. Deze schoenen staan bekend om hun kwaliteit om goede pasvorm en zijn leverbaar voor zowel de smalle, gemiddelde en brede voeten.

Kom langs in onze winkels