Indermaur Beterlopenwinkel

Lopen met pijn in je voeten is vanaf nu verleden tijd bij George In der Maur Beterlopenwinkel. Doormiddel van de juiste schoenen kunnen wij voet- en houdingsklachten oplossen. Beter lopen op schoenen die goed passen, comfort bieden en ook nog eens heel leuk zijn. Wie wil dat nou niet?

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Indermaur Beterlopenwinkel Utrecht

Contact

MEDEDELING I.V.M. CORONA

De gezondheid van onze klanten en ons zelf staan voorop, daarom treffen wij uiteraard maatregelen waar dat nodig is en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en RIVM.

DEUR BELEID

maximaal 4 klanten tegelijk binnen,

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Je mag zelf de schoenen passen
  • Raak alleen het product aan dat je nodig hebt
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
DSCF3307

Kom naar de George In der Maur Beterlopenwinkel.

Bij de George In der Maur Beterlopenwinkel hebben wij 1 doel. Mensen beter te laten lopen. Het is een feit dat er heel veel mensen zijn die onnodig met pijn in hun voeten blijven lopen. Met schoenen in de juiste pasvorm kun je voet- en houdingsklachten echt oplossen. Heb je voetklachten en het maakt niet uit welke wij lossen ze op. Nou is het zo dat wij het net zo belangrijk vinden als jij dat de schoenen ook leuk moeten zijn. De schoenen die wij verkopen zijn ook nog eens heel modieus. Kleuren als okergeel, blauw, wit en zilver, mooie combinaties hiervan en gecombineerd met de mooiste printen zijn dan ook geen uitzondering. Kom snel een keertje langs, laat je verassen en laat voetklachten verleden tijd zijn.

Disciplines

DSCF3102

Podotherapeut

Met Bart van Ojen hebben wij een goede (diabetes) podotherapeut in huis.

Bart houdt spreekuur op maandag en dinsdagmiddag van 13.15 uur tot 17.00 uur en in de even weken eveneens op vrijdagmiddag van 13.15-16.00 uur.  Van 16.00-17.00 uur is er een gezamenlijk spreekuur met de Gezond lopen specialist.   Een afspraak met Bart maak je via 0346- 259459 , voor het multidisciplinaire gratis spreekuur bel je 030 -2040612.

Een podotherapeut behandelt diverse voetklachten, denk daarbij aan een hielspoor, mortons neuroom, hallux limitus of rigidus .  De therapiezool die de klacht moet ondervangen wordt geheel of gedeeltelijk vergoedt uit de aanvullende verzekering.

Voor direct contact met Bart van Ojen kan je ook mailen naar bart@podotherapiebilthoven.nl

 
DSCF3200

Gezond lopen specialist

Links van de kassa zie je onze 'wall of fame', het hangt er vol met diploma's van Gezond  lopen adviseurs en Gezond lopen specialisten.  Tijdens deze opleiding leert men voet en houdingsklachten op te lossen met goed passend en soms bijzondere schoenen. Na de  analyse via de 3D Albert voetscan waarin we je voetenpaspoort  aanmaken komt er een advies voor een comfort of therapiezool welke ondersteund moet worden via de juiste schoen.  Denk daarbij aan de goede lengte en breedte maat maar ook aan de juiste leest. De Gezond lopen adviseurs zijn ook het aanspreekpunt voor de orthopedisch schoentechnicus en podotherapeut bij schoen en pasvorm advies

 
DSCF3568

Medisch Pedicure

Je kan bij de George In der Maur Beterlopenwinkel ook terecht bij medisch pedicure Shirley. Zij is bij ons aanwezig op donderdag ochtend en werkt uitsluitend op afspraak. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van de kwetsbare voeten, denk hierbij aan de reumatische voeten en voeten van  mensen die diabetes hebben. Zij zorgt ervoor dat de behandeling uiterst precies gedaan wordt en er geen complicaties ontstaan. Heb je geen kwetsbare voet maar last van eelt, likdoorns of andere vervelende kwaaltjes dan kun je natuurlijk ook terecht bij Shirley. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met het nummer 0346-259459.

 
DSCF3235

Onze missie

Ons enthousiaste team dat op dit moment bestaat uit twee heren en acht dames, heeft een passie en dat is om onze klanten beter te laten lopen. Wij ontmoeten hier in onze winkel mensen die al overal zijn geweest en die ons vertellen dat ze een kast vol schoenen hebben en toch nergens op kunnen lopen.

Albert voetscan

Het Amerikaanse bedrijf Aetrex is wereldleider op het gebied van voet scanner technologie. Ze zijn meer dan 15 jaar bezig geweest met orthopedisten, wiskundig ingenieurs en programmeurs over de gehele wereld om de Albert voetscanner te ontwikkelen. Het gepatenteerde systeem is bij de Beterlopenwinkel als eerste in Nederland te ervaren en geeft jou een uniek inzicht over de huidige en toekomstige problematiek bij het lopen.

De ervaring van onze klanten

Christo Greyling
22-02-2020
I am a haemophiliac with stiffened ankles resulting in extreme pain in walking, even short distances. On recommendation from the orthopaedists from Utrecht Medical Centre, I came to George In der Maur Beterlopenwinkel with a deep doubt if this will be of any benefit to me. I had...
Bea ter Hoeven
03-03-2020
Vandaag voor het eerst naar In der Maur Beterlopenwinkel in Groenekan ivm hallux en een hiel waaruit het vet verdwenen is. Eerste indruk: ruime winkel met grote sortering. Koffie etc voor de klanten die even moeten wachten. Wat een verademing. Geholpen door Steve, die bijna nog eerder dan ikzelf in de...
Ineke Groot
24-02-2020
Vandaag fantastisch geholpen door Steve, een man met verstand van zaken! Vriendelijk, geduldig, observeert goed en weet binnen no time wat jij wil. Was mijn eerste bezoek en zeker niet de laatste. Je wil namelijk toch het beste advies voor jou persoonlijk en dat krijg je. Top!!

Passende schoenen voor iedereen

Wanneer je op zoek bent naar schoenen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze passie? Klanten beter laten lopen. Of je nu last hebt van overgewicht, voet- en/of houdingsklachten, blessures, hielspoor of wanneer lopen lastiger gaat vanwege het feit dat je ouder wordt, hier vind je de schoenen waarmee lopen weer pijnvrij wordt. Als ervaringsdeskundige gunnen we al onze klanten een fijne loopervaring.

Bijzonder uitgebreide schoenencollectie

Wij beschikken over met een bijzonder uitgebreide schoenencollectie waar wij trots op zijn. Je vindt bij ons andere schoenen van Ara, comfortabele Finn Comfort en sportschoenen van Mizuno. Dit is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Onze collectie is gebaseerd op pasvorm, lengtemaat, breedtemaat, materialen, bijzonder loopzolen en hun aparte loopsensatie en op modisch comfort. Al onze schoenen zijn geschikt voor losse steunzolen en dus ook voor voeten die om extra aandacht vragen. In onze winkel is het mogelijk om een voetenscan te doen. Zo kunnen wij een goede analyse van jouw voeten en houding maken en hierdoor eenvoudig de ideale schoenen vinden.

Kom langs in onze winkel

Beterlopenwinkel helpt je graag met het ontwikkelen van een beter looppatroon waardoor jij weer pijnvrij uit de voeten kunt. Wij hebben allemaal een opleiding gevold aan de Dutch Health Tex Academy en hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid. Wij luisteren naar jou en doen er alles aan om jouw perfecte schoen te vinden. Als je langskomt in onze winkel, nemen we ruimschoots de tijd om je van dienst te zijn tijdens je zoektocht naar de ideale schoen. Neem plaats aan onze leestafel met een kopje koffie of thee terwijl je ons jouw verhaal vertelt. Dan gaan wij daarna aan de slag om jou weer pijnvrij te laten lopen. Ben je niet in de mogelijkheid om bij ons in de winkel langs te komen? Dan kan je de schoenen ook online bestellen.