Beterlopenwinkel Den Haag

De expertise van het vakbekwame team in Den Haag is niet te missen. Hier wordt alles uit de kast getrokken om je beter te laten lopen. Een geweldige ervaring voor iedere voet.

In de Beterlopenwinkel Den Haag treft je ook onze registerpodoloog Ike.

VOORDEELWEKEN BIJ DE BETERLOPENWINKELM

Profiteer van halve prijzen op veel uitlopende series van topmerken zoals Solidus, Finn Comfort, Durea, en Hartjes. Gratis digitale voetscan

 

 

Contact

7_43006_80443_Mia (2)

Laan van Wateringseveld 73
2548 BK Den Haag

Gratis parkeren en je staat met je auto voor de deur

Toilet aanwezig

Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
kom-naar-de-beterlopenwinkel-den-haag

Kom naar de Beterlopenwinkel Den Haag.

Elke schoen die wij inkopen heeft een doel. Zo hebben we schoenen voor mensen met hele pijnlijke voeten, een hallux valgus, hamertenen, hielspoor en vele andere klachten. Wij bij de Beterlopenwinkel Den Haag lossen voet- en houdingsklachten op door middel van de juiste schoenen. Zeg gedag tegen pijnlijke voeten. Wandelschoenen, sportschoenen, sandalen, slippers en leuke sneaker modellen het kan allemaal. Kom snel eens langs bij de Beterlopenwinkel Den Haag en laat je verrassen.

team-beterlopenwinkel-den-haag

Onze missie

Zoekt u een goede schoenwinkel in Den haag, De Beterlopenwinkel is dé schoenwinkel voor iedereen. ons enthousiaste team in de Beterlopenwinkel staat voor u klaar, De Beterlopenwinkel is de goede schoenwinkel voor iedereen die gezonde schoenen zoekt in de regio Westland, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Rijwijk en Delft. Ons enthousiaste team bestaat uit een heer en drie dames en heeft een passie om iedereen beter te laten lopen.

Jilka Meeder

Dit jaar ben ik 25 jaar schoonheidsspecialist en pedicure. Sinds 2020 mag ik mij ook Medisch pedicure noemen. Als medisch pedicure woon ik regelmatig trainingen bij. Dit om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.
Lees verder...

Heeft u pijn in uw voeten heup- en rugklachten of bent u niet meer zo mobiel zoals u voorheen was?

Van der Plas Registerpodoloog helpt u met uw voet- en houdingsproblemen. U wordt geholpen door een erkent schoenadviseur en een gediplomeerde Registerpodoloog in Den Haag die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van steunzolen en het vervaardigen van schoenen. Wanneer u bij ons langskomt, gaan we met u in gesprek om erachter te komen waar de klachten vandaan komen en wat de beste oplossing is om u weer een leven te bieden waarin u dagelijks pijnvrij kunt bewegen, ook tijdens uw werk en het sporten.
Lees verder...

 

Registerpodologie

Voet of houdingsklachten de podoloog helpt u weer op weg. Een rustgevende wandeling die opeens wordt verstoord door pijnscheuten in de knieën of in de onderrug, pijnlijke voeten tijdens het stilstaan, of een middag sporten dat moet worden afgezegd vanwege last bij de enkels. Herkent u zich in deze voorbeelden? Kom dan lang bij De Beterlopenwinkel in Den Haag.

registerpodoloog-beter-lopen-winkel-den-haag

Thuiszorgorganisaties

De Beterlopenwinkel is een samenwerkingspartner van onderstaande thuiszorgorganisaties. Voor ledenaanbiedingen kijkt u op hun sites.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste collectie en ontvang leuke aanbiedingen!

Beter lopen bij de Beterlopenwinkel

Wij bij de Beterlopenwinkel Den Haag hebben 1 missie en dat is mensen beter te laten lopen. Wij weten uit ervaring dat goede schoenen voet- en houdingklachten echt op kunnen lossen en willen deze ervaring graag met onze klanten delen. Heb je last van bijvoorbeeld een hielspoor, peesplaatontsteking, burion, hallux valgus, afwikkelproblemen, rugklachten, pijnlijke voeten door reuma of diabetes of wordt het lopen gewoon lastiger kom dan eens langs bij de Beterlopenwinkel Den Haag en ervaar zelf hoe je met de juiste schoenen weer beter en pijnvrij kunt lopen.

Zo gaan wij te werk

Als eerste luisteren we eerst naar jou. Welke klachten ervaar? Weet je waar de klachten vandaan komen? Hoelang spelen deze klachten al? Enz enz. Door veel vragen te stellen en goed te luisteren krijgen wij al een goed beeld wat er aan de hand zou kunnen zijn. Daarna gaan wij een voetscan maken zo krijgen we een duidelijk beeld van de stand van de voeten en waar de drukpunten zitten. Na het handmatig opmeten van de voeten is het tijd dat we schoenen gaan passen. Al onze schoenen zijn ingekocht met een doel zo hebben we voor alle voetklachten een geschikte schoen in huis. Door het passen komen we er vanzelf achter welke schoenen het beste bij jou voeten passen. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd gezond lopen specialist en staan dan ook graag klaar om jou te voorzien van het juiste advies.

Zo ziet onze collectie eruit

Wij verkopen heel veel verschillende soorten schoenen. Ben je opzoek naar een goede wandelschoen neem eens een kijkje bij de Meindl schoenen, voor sporten hebben we de merken Mizuno en Craft maar ben je opzoek naar een luxere schoen dan zullen de schoenen van Finn Comfort, Solidus en Durea zeker in de smaak vallen. Ben je opzoek naar iets uniekere schoenen dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de schoenen van Think, Hartjes. Kortom leuke goed passende en comfortabele schoenen vindt je bij de Beterlopenwinkel Den Haag.

Zo ziet onze collectie eruit.

Wij verkopen heel veel verschillende soorten schoenen. Ben je opzoek naar een goede wandelschoen neem eens een kijkje bij de Meindl schoenen, voor sporten hebben we de merken Mizuno en Craft maar ben je opzoek naar een luxere schoen dan zullen de schoenen van Finn Comfort, Solidus en Durea zeker in de smaak vallen. Ben je opzoek naar iets uniekere schoenen dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de schoenen van Think, Hartjes , Cycleur de luxe. Kortom leuke goed passende en comfortabele schoenen vindt je bij de Beterlopenwinkel Den Haag.

Samenwerken doen wij ook

Registerpodoloog Henk Jan Hardeman is bij ons aanwezig op dinsdag van 11.00-17.30 en op donderdag van 11.00-15.00 en in de even weken op zaterdag van 10.00-1700. Hiervoor kun je een afspraak maken. Ook kun je bij ons terecht bij de medisch pedicure. Jilka is aanwezig op woensdag en vrijdagochtend. Ook voor de pedicure kun je een afspraak maken.

Bereikbaarheid van de winkel.

Onze winkel vind je aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Kom je liever met openbaar vervoer ? Buslijn 37 stop op de Laan van Wateringse Veld net bij ons om de hoek. Met tramlijn 16 kun je uitstappen bij halte Hogeveld.