Schoenen voor brede voeten

  • DSCF3167

    Sandra
    Verkoopster

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen

Verschillende lengte- en wijdtematen

Ben je op zoek naar schoenen voor brede of juist smalle, pijnlijke of moeilijke voeten? Wat voor soort voeten jij ook hebt, je kunt het beste even langsgaan bij de Beterlopenwinkel. Hier verkopen wij schoenen van verschillende topmerken, verkrijgbaar in verschillende lengte- en wijdtematen. Ons assortiment is zeer uiteenlopend, waardoor wij iedereen een geschikt paar comfortabele schoenen kunnen aanbieden; ook mensen met diabetes of reuma kunnen bij ons terecht. Wij lossen voet- en houdingsklachten met behulp van de juiste schoenen.

Modellen met een wijdtemaat

Kyra K
Kyra K
€152.96

Bezoek de Beterlopenwinkel voor schoenen voor smalle, brede, moeilijke of pijnlijke voeten

Bij de Beterlopenwinkel vind je gegarandeerd een paar goede schoenen. Of je nu last hebt van pijnlijke voeten, moeilijke voeten, diabetes of reuma, of eerder smalle of juist brede voeten hebt, bij ons ga je vast en zeker slagen. Wij verkopen schoenen van onder andere de volgende merken:

  • Finn Comfort, een merk met verschillende schoenenlijnen. Je vindt in het assortiment onder meer schoenen van Profylaxe, die zeer geschikt zijn voor mensen die last hebben van diabetes of reuma, of pijnlijke voeten wegens een andere reden.
  • Durea, dat ultiem loopcomfort in een modieus jasje aanbiedt. Het voetbed is uitneembaar, waardoor je er ook een steunzool in kunt plaatsen.
  • Meindl, comfortabele en goed passende wandelschoenen voor zowel vlakke als ruige ondergronden. Wandelschoenen voor de mooiste wandelingen op het beste comfort. Ook voor de smalle en de brede voeten hebben we verschillende wandelschoenen van Meindl in onze collectie.
  • Mizuno, dit zijn sport- wandelschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt met verschillende soorten onderwerken zodat er voor elk doel een juiste schoen is. Ook fijn is dat de hielkap verstevigd is en je hielbeen recht in de schoen blijft zitten dit zorgt voor een betere en rechte lichaamshouding.

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Kijk gerust eens verder op onze website om
ons volledige assortiment te ontdekken of kom een langs in onze winkel.

Alles onder een 1 dak bij de Beterlopenwinkel!

Bij de Beterlopenwinkel kun je niet alleen terecht voor het kopen van schoenen voor moeilijke, pijnlijke, smalle of brede voeten. Wij bieden namelijk nog een tal van diensten aan die je helpen nog comfortabeler te lopen! Zou kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor pedicure indien je bijvoorbeeld last hebt van eelt, likdoorns of nagelproblemen. Ook bieden wij voetreflexologie, registerpodologie,po dotherapie en orthopedisch schoentechnicus aan.Vermoed je podologietherapie nodig te hebben? Of denk je dat steunzolen jouw voeten en lichaam de juiste ondersteuning zullen bieden? Dan helpen de gespecialiseerde vakmensen van de Beterlopenwinkel je graag. Waar en wanneer je terecht kunt bij een van de bovengenoemde disciplines vind je op onze website onder het kopje disciplines.

Onze missie!

Onze missie voetklachten oplossen met de juiste schoenen en mensen beter laten lopen. Bij ons in de winkel kun je dan ook terecht met al je voet- en houdingsklachten. Heb je last van klachten door reuma, diabetes een halluxvalgus/rigidus of limites, hielspoor, peesplaatontsteking of andere klachten, wij komen dit dagelijks tegen en kunnen met de juiste schoenen vaak hele goede oplossingen bieden. Heb je gewoon een smalle of juist een brede voet ook dat is geen enkel probleem. Misschien ben je opzoek naar gewoon een goed passende schoen en heb je helemaal geen klachten, ik kan je vertellen onze collectie is niet alleen voor mensen met klachten het zijn ook nog eens hele modieuze schoenen. Zo hebben we voor iedereen en iedere smaak een goed passende schoen. Zeg gedag tegen pijnlijke voeten en kom eens langs bij de Beterlopenwinkel voor een goed advies en de juiste schoenen en laat lopen weer leuk worden.

Kom langs in onze winkels