Thuisservice

Mocht er geen mogelijkheid zijn om naar onze winkel te komen, dan biedt de Beterlopenwinkel de mogelijkheid om thuis bij jou langs te komen met een collectie schoenen.

Thuisservice

Thuisservice doen we met veel liefde een aandacht voor jou en je voeten. Onze passie en kennis zal je dan ook echt beleven. Wij houden de coronamaatregelen netjes aan. Dragen een mondkapje en desinfecteren onze handen en houden een gepaste afstand. Wij kunnen je dit aanbieden in een straal tot 10 km rondom onze locaties in Leiderdorp, Utrecht en Den Haag.

Werkwijze

Onze Gezond Lopen Specialist komt bij je langs met de door jou telefonisch afgesproken modellen die wij uitvoerig bij je gaan passen. Je voeten worden alvorens opgemeten in de lengte en in de breedte en er wordt goed gekeken hoe je op de schoenen loopt en wat voor model het meest geschikt is. Het model wat geschikt is kan je contant of via een eenmalige machtiging bij deze Gezond Lopen Specialist betalen.

Contact

Voor een afspraak met een Gezond lopen specialist bij jou thuis bel je de winkel bij jou in de buurt, zie hiervoor de contactgegevens onderaan deze pagina . Of stuur een mail naar info@beterlopenwinkel.nl

Geen gehoor?

Mochten wij geen mogelijkheid hebben om je direct te woord te staan wegens drukte in onze winkel, spreek dan ons antwoordapparaat in zodat wij je op een rustiger moment terug kunnen bellen.

IMG-20211230-WA0011
IMG-20211230-WA0013