Thuisservice

Mocht er geen mogelijkheid zijn om naar onze winkel te komen, dan biedt de Beterlopenwinkel de mogelijkheid om thuis bij jou langs te komen met een collectie schoenen.

Thuisservice

Is het lastig voor je om naar onze winkel te komen? Geen probleem dan komt de Beterlopenwinkel gewoon naar jou! Door gebruik te maken van onze Thuisservice. Deze dienst doen we met veel liefde en aandacht voor jou en je voeten. Onze passie en kennis zal je  dan ook bij je thuis echt beleven. Wij kunnen je dit aanbieden in een straal tot 10 km rondom onze locaties in Leiderdorp, Utrecht en Den Haag.

Werkwijze

Voor afgaand is het handig om telefonisch contact te hebben met een van onze medewerkers. Wij zullen een hoop vragen stellen en naar je wensen vragen om zo een goed beeld van je voeten, eventuele voetklachten en smaak te krijgen. Dan gaan wij een aantal schoenen uitzoeken die we mee kunnen nemen naar jou toe. Je voeten worden thuis opgemeten in de lengte en in de breedte en er wordt goed gekeken hoe je op de schoenen loopt en wat voor model het meest geschikt is. Het model wat geschikt is kan je contant of via een eenmalige machtiging bij de Gezond Lopen Specialist betalen.

Contact

Voor een afspraak met een Gezond lopen specialist bij jou thuis bel je de winkel bij jou in de buurt, zie hiervoor de contactgegevens onderaan deze pagina . Of stuur een mail naar info@beterlopenwinkel.nl

Geen gehoor?

Mochten wij geen mogelijkheid hebben om je direct te woord te staan wegens drukte in onze winkel, spreek dan ons antwoordapparaat in zodat wij je op een rustiger moment terug kunnen bellen.

IMG-20211230-WA0011
IMG-20211230-WA0013