Meindl schoenen

De fijnste wandelschoenen voor de mooiste wandelingen. De schoenen van Meindl. De verschillende modellen zorgen ervoor dat er voor elke ondergrond een goede schoen is. Met de schoenen van Meindl maak je van wandelen je hobby.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Meindl

Goretex surround

De Meindl surround modellen hebben een Gore-tex voering die ook onder het speciaal ademende voetbed doorloopt en zo zorgen we ervoor dat deze waterdichte, lichtgewicht schoenen een ongekend ademend vermogen hebben.

Tereno Lady GTX
Tereno Lady GTX
€174.95
Prisma Lady GTX
Prisma Lady GTX
€164.95
Caribe Lady GTX
Caribe Lady GTX
€154.95
Respond Lady GTX
Respond Lady GTX
€154.95
Journey Lady PRO GTX
Journey Lady PRO GTX
€184.95
Ontario Lady GTX
Ontario Lady GTX
€164.95
Florida Lady GTX
Florida Lady GTX
€169.95
Caribe Lady GTX
Caribe Lady GTX
€154.95
Ontario Lady GTX
Ontario Lady GTX
€164.95
Formica Lady GTX
Formica Lady GTX
€184.95

Memory foam system

De Meindl schoenen met het memory foam system zijn echt een cadeautje voor de gevoelige voeten. Het memory foam system zit in de voering van de schoenen verwerkt en zorgt ervoor dat de schoenen zich helemaal aanpassen aan jou voeten. Hiermee geeft de schoen ook nog eens extra steun rondom de enkels. Een schoen voor de gevoelige voeten die extra steun nodig hebben.

Vakuum Lady Ultra
Vakuum Lady Ultra
€204.95
Vakuum Lady Fit Schmal
Vakuum Lady Fit Schmal
€214.95
Meran Lady GTX
Meran Lady GTX
€219.95
Matrei Lady GTX
Matrei Lady GTX
€224.95

wandelschoenen

De Meindl wandelschoenen zijn verkrijgbaar voor de smalle, gemiddelde en extra brede voeten. Ook hebben we modellen die geschikt zijn voor verschillende ondergronden. Zo hebben we voor elke voet een passend model van Meindl.

Activo Lady Mid GTX
Activo Lady Mid GTX
€184.95
Kapstadt Lady GTX
Kapstadt Lady GTX
€204.95
Asti Lady Mid GTX
Asti Lady Mid GTX
€194.95
Arizona Lady 3000
Arizona Lady 3000
€154.95
Kapstadt Lady GTX
Kapstadt Lady GTX
€209.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Meidnl verkoop?

Ja als je schoenen van Meindl in je collectie hebt dan is het een cadeautje om mee te werken. Buiten dat we voor elke voet een passende Meindl hebben lossen ze vaak ook voetklachten op. Zo hebben we modellen die de afwikkeling stimuleren, die extra stabiliteit bieden en extra ondersteuning rondom het enkelgewricht. Heb je een smalle voet of juist een brede dan is dat ook geen enkel probleem. De schoenen zijn uitgevoerd in de beste materialen en voorzien van een gore tex of leren voering die ervoor zorgt dat de schoenen optimaal ademen. Ben je van plan om te gaan wandelen kom dan snel de schoenen van Meindl passen en ervaar dat wandelen een feestje kan zijn.

 

inspiratie

Omdat Meindl altijd bezig is met het ontwikkelen van nieuwe modellen en systemen kunnen we wel stellen dat Meindl een echte tendsetter is in schoenenland. Leuke vrolijke kleuren en de meest duurzame van hoogstaande kwaliteit leersoorten zijn dan ook geen uitzondering.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Kwaliteit verloochent zich niet bij Meindl

Beterlopenwinkel is een premium Meindl dealer en daar zijn we trots op! Kenners kiezen voor Meindl schoenen!

Meindl blijft vernieuwen.

De Meindl Identity is voorzien van een identificatienummer waarmee u de oorsprong waar het rund heeft gegraasd, kunt traceren. Tevens is de huid op ecologisch wijze gelooid en dat proces is meer milieuverantwoord. Biologische producten garanderen de hoogste kwaliteit materiaal en de beste levenskwaliteit voor dieren.

Vind de schoenen en sneakers van Meindl die bij jouw voeten passen

De Beterlopenwinkel verkoopt schoenen in drie categorieën: A, A/B & B; deze officiële categorieën staan simpelweg voor een opbouw qua terrein en bijbehorende demping.

Categorie A wandelschoenen zijn lichter van gewicht en voorzien van een soepele zool met aangename afwikkeling en demping. Zij zijn vaak de eerste keus voor wandelaars van wande lvierdaagse maar ook voor weekendwandelaars en reizigers naar vlakke gebieden zijn deze schoenen vaak een goede keuze.

Als je wandelschoenen zoekt die hoog en stevig genoeg zijn voor een tocht door de bergen, dan kom je al snel bij wandelschoenen categorie B uit. Deze bergschoenen zijn voorzien van een stevige zool die veel steun en grip biedt maar nog wel wat meebeweegt. Deze bergschoenen categorie B zijn geschikt voor wandelingen of meerdaagse trektochten met bepakking in de bergen.

Er bestaan ook wandelschoenen A/B waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. Wandelshoenen A/B geven meer demping en stabiliteit dan categorie A schoenen en zijn minder zwaar dan de categorie B wandelschoenen.

Wandelschoenen van Meindl zorgen voor stabiliteit en de profielzolen voorkomen tevens dat je niet uitglijdt. De Beterlopenwinkel heeft voor 2020 een grote voorjaars- en zomercollectie wandelschoenen met zowel Gore-Tex als lederen binnenvoering. De schoenen met Goretex voeringen zijn 100% waterdicht, waardoor je zonder problemen kunt lopen tijdens nat weer.

Droge en koele voeten met Gore-Tex Surround wandelschoenen

GORE-TEX-schoenen met SURROUND®-producttechnologie bieden 360 graden klimaatcomfort voor jouw voeten. Deze schoenen hebben een hoog ademend vermogen zonder dat er is ingeleverd op de duurzame waterdichte bescherming. Dit betekent dat voeten altijd droog en comfortabel blijven aanvoelen, zelfs onder warmere omstandigheden.

Bestel jouw Meindl schoenen in de webshop of kom langs

De Beterlopenwinkel is een vooruitstrevend Meindl verkooppunt waar het personeel je op een adequate manier helpt. Wij weten dat een schoen aangemeten op jouw wensen en voetproblematiek, teleurstelling en ongemak voorkomt. De Beterlopenwinkel luistert naar jouw wensen, welke wordt gecombineerd met een meting en een digitale voetscan. Op basis hiervan kom je uit bij de schoen die het meest voor je geschikt is. Pijnklachten tijdens of na uw wandeling behoren tot het verleden na een bezoek aan de Beterlopenwinkel. Wij ontmoeten je graag in de winkel. Heb je onlangs Meindl schoenen en/of sneakers gepast en wil je deze bestellen? Neem dan eens een kijkje in de Meindl webshop. Alle bestellingen worden gratis thuis bezorgd. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Nog meer weten: Surf eens op

www.beterlopenwebwinkel.nl of www.meindl.de