Meindl dames

De comfortabele Meindl wandelschoenen voor dames zijn leverbaar in vele soorten en maten. Ben je opzoek naar een lichtgewicht wandelschoen of juist een schoen om heuvelachtige gebieden te belopen, bij Meindl kan het allemaal! Maak ook eens kennis met de Meindl Identity schoenen, deze zijn geheel ecologisch gemaakt. Met de juiste wandelschoenen aan worden je wandelingen prettig en aangenaam!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

WhatsApp-Image-2021-02-09-at-12.41.11-rotated

Gore-tex surround

De lichte dameswandelschoenen, de surround modellen hebben een Gore-tex voering die ook onder het speciaal ademende voetbed doorloopt en zo zorgen we ervoor dat deze waterdichte, lichtgewicht schoenen een ongekend ademend vermogen hebben. 

Act1vo Lady GTX
Act1vo Lady GTX
€174.95
Terni Lady GTX
Terni Lady GTX
€189.95
Tereno Lady GTX
Tereno Lady GTX
€174.95
Respond Lady GTX
Respond Lady GTX
€154.95
Caribe Lady GTX
Caribe Lady GTX
€154.95
Portland Lady GTX
Portland Lady GTX
€164.95
Terni Lady Mid GTX
Terni Lady Mid GTX
€194.95
Rialto Lady GTX
Rialto Lady GTX
€184.95
Philadelphia Lady GTX
Philadelphia Lady GTX
€194.95
Lugano lady
Lugano lady
€179.95

Memory foam system

De Meindl schoenen met het memory foam zijn zeer geschikt voor de gevoelige/pijnlijke voeten.. Het memory foam system zit in de voering van de schoenen verwerkt en zorgt ervoor dat de schoenen zich helemaal aanpassen aan jou voeten. Hiermee geeft de schoen ook nog eens extra steun rondom de enkels. Deze schoenen zijn voorzien van een goed voetbed en geven de juiste ondersteuning voor jouw voeten!

Matrei Lady GTX
Matrei Lady GTX
€229.95
Vakuum Lady fit II smal
Vakuum Lady fit II smal
€239.95
Vakuum Lady Fit Schmal
Vakuum Lady Fit Schmal
€219.95

Meindl Identity

De ecologische Meindl Identitiy schoenen zijn van echt rundleer uit Duitsland. Bij deze schoenen wordt een leerpaspoort meegeleverd waar het bovenleer precies vandaan komt. Een schoen met een stukje geschiedenis. 

Mals Lady Identity
Mals Lady Identity
€244.95
Brindisi Lady Identity
Brindisi Lady Identity
€204.95
Garda Lady Identity
Garda Lady Identity
€204.95
Linosa Lady Identity
Linosa Lady Identity
€214.95
Tessin lady identity
Tessin lady identity
€254.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Meindl verkoop?

Ik werk heel graag met het merk Meindl omdat we ze niet alleen verkopen aan de echte of beginnende wandelaars maar we kunnen ze ook goed gebruiken om voetklachten mee op te lossen. En in alle gevallen is dat natuurlijk leuk. We krijgen vaak mensen in de winkel die van plan zijn de Nijmeegse vierdaagse te lopen en zoeken hier de juiste schoenen voor. Hoe leuk is het dat ik daar dan aan kan bijdragen en het juiste advies mag geven. Natuurlijk is het ook leuk als we mensen door middel van wandelschoenen weer beter laten lopen. Zo had ik laatst een meneer in de winkel waarbij het enkelgewricht was vastgezet. Hierdoor is meneer natuurlijk heel anders gaan lopen. De enkel heeft dan een hele goede ondersteuning nodig en dat is gelukt met de half hoge bergwandelschoen van Meindl. Met de schoenen van Meindl kunnen we heel veel mensen blij maken en dat is het leukste wat er is in ons werk.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Kwaliteit verloochent zich niet bij Meindl

Beterlopenwinkel is een premium Meindl dealer en daar zijn we trots op! Kenners kiezen voor Meindl schoenen!

Meindl blijft vernieuwen.

De Meindl Identity is voorzien van een identificatienummer waarmee u de oorsprong waar het rund heeft gegraasd, kunt traceren. Tevens is de huid op ecologisch wijze gelooid en dat proces is meer milieu verantwoord. Biologische producten garanderen de hoogste kwaliteit materiaal en de beste levenskwaliteit voor dieren.

Meindl schoenen zijn verkrijgbaar in zowel lichte wandelschoenen/sneaker modellen als in modellen waar je meer de bossen/duinen en heuvels mee kan aanpakken. Zo is er voor iedere voet een passend model verkrijgbaar.

De Beterlopenwinkel verkoopt schoenen in drie categorieën: A, A/B & B; deze officiële categorieën staan simpelweg voor een opbouw qua terrein en bijbehorende demping.

Categorie A wandelschoenen zijn lichter van gewicht en voorzien van een soepele zool met aangename afwikkeling en demping. Zij zijn vaak de eerste keus voor wandelaars van wandelvierdaagse maar ook voor weekendwandelaars en reizigers naar vlakke gebieden zijn deze schoenen vaak een goede keuze.

Als je wandelschoenen zoekt die hoog en stevig genoeg zijn voor een tocht door de bergen, dan kom je al snel bij wandelschoenen categorie B uit. Deze bergschoenen zijn voorzien van een stevige zool die veel steun en grip biedt maar nog wel wat meebeweegt. Deze bergschoenen categorie B zijn geschikt voor wandelingen of meerdaagse trektochten met bepakking in de bergen.

Er bestaan ook wandelschoenen A/B waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. Wandelschoenen A/B geven meer demping en stabiliteit dan categorie A schoenen en zijn minder zwaar dan de categorie B wandelschoenen.

Wandelschoenen van Meindl zorgen voor stabiliteit en de profielzolen voorkomen tevens dat je niet uitglijdt. De Beterlopenwinkel heeft voor 2021 een grote Najaarscollectie wandelschoenen met zowel Gore-Tex als lederen binnen voering. De schoenen met Goretex voeringen zijn 100% waterdicht, waardoor je zonder problemen kunt lopen tijdens nat weer.

Droge en koele voeten met Gore-Tex Surround wandelschoenen

GORE-TEX-schoenen met SURROUND®-product technologie bieden 360 graden klimaatcomfort voor jouw voeten. Deze schoenen hebben een hoog ademend vermogen zonder dat er is ingeleverd op de duurzame waterdichte bescherming. Dit betekent dat voeten altijd droog en comfortabel blijven aanvoelen, zelfs onder warmere omstandigheden.

De kernmerken die goed passen bij de schoenen van Meindl zal ik hier voor je op een rijtje zetten:

-Schoenen met steun

-Uitneembaar voetbed

-Ruime collectie (voor iedereen een passend model)

-Verkrijgbaar met een Gore-Tex en lederen voering.

-Ook verkrijgbaar in lichtgewicht.

-Comfortabele schoenen.

-Hoogstaande kwaliteit

-Meindl Identity (ecologische schoenen)

-Verkrijgbaar in onze winkel in Leiderdorp, Groenekan (nabij Utrecht) en Den Haag.

 

Bestel jouw Meindl schoenen in de webshop of kom langs

De Beterlopenwinkel is een vooruitstrevend Meindl verkooppunt waar het personeel je op een adequate manier helpt. Wij weten dat een schoen aangemeten op jouw wensen en voetproblematiek, teleurstelling en ongemak voorkomt. De Beterlopenwinkel luistert naar jouw wensen, welke wordt gecombineerd met een meting en een digitale voetscan. Op basis hiervan kom je uit op de beste schoenen voor jouw voeten. Pijnklachten tijdens of na uw wandeling behoren tot het verleden na een bezoek aan de Beterlopenwinkel. Wij ontmoeten je graag in de winkel. Heb je onlangs Meindl schoenen en/of sneakers gepast en wil je deze bestellen? Neem dan eens een kijkje in de Meindl webshop. Alle bestellingen worden gratis thuis bezorgd. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Nog meer weten: Surf eens op

www.beterlopenwebwinkel.nl of www.meindl.de