Hoe wij u helpen

We helpen je met aandacht, plezier en kennis en dat voeren we op onderstaande wijze uit.

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Persoonlijke aandacht

1. Koffie

Met een kopje koffie of thee praat het wat makkelijker en wij horen graag welke schoenen je leuk vindt en ook nodig hebt. En mochten er even wachttijd zijn dan is het wel zo prettig de tijd te verdrijven met koffie , thee of een glas water.

2. Voetscan

Een voetscan is een standaard onderdeel in onze winkels. Zo ontvangen we de juiste informatie over de drukverdeling onder de voet, de lengte en de breedte van de voet . In in een aantal winkels ook de stand van de enkel. Samen bespreken we eventuele voetklachten en het eventuele schoen of zool advies.

3. Schoen

De schoen moet bij je passen, zowel in pasvorm als in uitvoering. Te vaak nog zien we gezonde schoenen die niet bij iemand zijn uitstraling past.  Het is goed mogelijk om met een lastige voet toch een hele leuke sneaker aan te passen, en zo ervoor te zorgen dat je beter lopend de winkel uitgaat . En er natuurlijk leuk uitziet. Prettig lopen is een must!

4. Zooltje

Heb ik een zooltje nodig? Dat wordt nogal eens gevraagd. Heb je al een therapiezool of steunzool dan past deze in bijna al onze schoenen.
Heb je een therapie, comfort of steunzool nodig om voet en houdingsklachten te corrigeren dan vind je bij ons een keur van samenwerkende therapeuten die je beter laten lopen. Dan kan zowel in één van onze winkels of in je eigen woonplaats.
Via onze voetscans en met een klein voetonderzoek wijzen we je de juiste kant op in het voetenlandschap.

5. Beter lopen

Beter lopen staat bij ons voorop, het is belangrijk om je mobiliteit te waarborgen.  Een goede schoen maakt vaak het verschil tussen klachten en pijnvrij lopen. Het is onze missie om iedereen  met passie en enthousiasme weer op weg te helpen.

Wij luisteren naar je verhaal

We luisteren naar je verhaal.

Goed luisteren is een vak apart, iedereen bij de Beterlopenwinkel is erop getraind om je je verhaal te laten vertellen.  Onze klanten laten ons zo de juiste oplossing bij voet en houdingsklachten kiezen. We lossen menig voet en houdingsklacht op met een bijzondere schoen of een passende zool. Of de combinatie van die twee.

En natuurlijk moet die schoen bij je passen , letterlijk en figuurlijk.

De loopgang geeft ons inzicht in je gangbeeld en afwikkelpatroon

In al onze winkels kijken we  hoe je loopt.  Dat doen we in een loopgang,  met een camera of even snel in de winkel. Het geeft ons informatie bij klachten en we zien of je daadwerkelijk beter loopt met een specifieke schoen. De één heeft baat bij een wat stijvere zool, de ander zal een soepele zool nodig hebben.   De ene schoen zal de enkel veel rechter houden dan de andere,  en zo het afwikkel patroon en het gangbeeld beinvloeden. Er gaat een wereld voor je open als je ons bezoekt!

Loopgang Beterlopenwinkel
Albert voetscan

Met de voetscan weten we welke schoen je nodig hebt.

De nieuwste 3D voetscan van Aetrex is een revolutionaire scan. Je voet wordt in de lengte, breedte maar ook in de welvingshoogte gemeten.  Zo ontstaat een 3D beeld van je voet. Alle data van je voet wordt in een voeten paspoort opgeslagen, een deel daarvan kan je online inzien .  De scan werkt met 18 camera's die foto's maken van je voet en die in een totaal beeld omzet. Je ziet na de scan je voet rondom en kan samen met de Gezond lopen specialist bekijken  of je ondersteunde zolen nodig hebt of dat een goede schoen volstaat.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!