De Beterlopenwinkel donateur van Stichting jij speelt de Hoofdrol!

De Beterlopenwinkel is donateur van stichting Jij speelt de Hoofdrol.

Deze mooie stichting van patiënten voor patiënten houdt zich bezig met het zoeken naar oplossingen en die (ex) kankerpatiënten tegenkomen in het dagelijks leven. Zo worden (ex) borstkankerpatiënten ondersteund om hun weg in de maatschappij terug te vinden en na hun intensieve behandeltrajecten weer optimaal mee te kunnen draaien in de maatschappij. Om dit mooie werk te kunnen voortzetten is de stichting afhankelijk van bijdragen van donateurs, standhouders, partners en subsidies en schenkingen. En wij van de Beterlopenwinkel zijn donateur geworden van deze mooie stichting.

 

Dit jaar richten we ons op verschillende vormen van borstkanker, waaronder triple-negatieve borstkanker, lobulaire borstkanker, uitgezaaide borstkanker en hormoongevoelige borstkanker. De workshops zullen informatief en ondersteunend zijn, gericht op het delen van kennis en het bieden van steun aan degenen die te maken hebben met deze specifieke vormen van borstkanker.

Het Borstkankerymposium wordt georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol, van patiënten voor patiënten. Deze stichting is opgericht met als doel de ervaringen en behoeften van patiënten met borstkanker centraal te stellen en een platform te bieden voor het delen van kennis en steun.

Naast de specifieke vormen van borstkanker zullen er ook sessies zijn over onderwerpen als Kanker en werk, Kanker in het gezin en de behandeling van oedeem. Deze onderwerpen zijn van groot belang voor de algehele zorg en welzijn van mensen die betrokken zijn bij de strijd tegen borstkanker. En alle componenten samen vormen de bouwblokken van passende zorg in de breedste definitie.

Het Borstkankerymposium biedt een unieke gelegenheid voor deelnemers om informatie te vergaren, ervaringen te delen en zich te laten inspireren door experts op het gebied van borstkanker. Het evenement is open voor patiënten, overlevenden, zorgverleners en iedereen die geïnteresseerd is in het vergroten van bewustzijn en begrip rondom borstkanker.

Schrijf je nu in om deel te nemen aan deze informatieve en ondersteunende dag. Samen streven we naar betere zorg en ondersteuning voor iedereen die getroffen is door borstkanker. Voor meer informatie en registratie, bezoek onze website of neem contact met ons op via contact@borstkankersymposium.nl.

 

 

Over Stichting Jij Speelt de Hoofdrol.

Opgericht in 2015 door borstkankerpatiënte Sabine Wernars en haar zus Saskia Koopmans wordt de stichting inmiddels bestuurd door een 6 koppig bestuur, allen getroffen door kanker en specifiek borstkanker. Bekend geworden door het organiseren van het Borstkankerymposium , het ondersteunen van borstkankerpatiënten tijdens de behandeling en bij terugkeer naar werk en het behoud van hun plek op de arbeidsmarkt. Naast online workshops en publiceren van artikelen waarbij kennis wordt gedeeld, publiceert Stichting Jij Speelt de Hoofdrol sinds 2023 de podcast over borstkanker en kanker en werk in het algemeen. Inmiddels zijn er negen edities verschenen.

 

Volg ons op sociale media:

https://www.facebook.com/borstkankersymposium/

https://www.youtube.com/channel/UCnwukYNQhpNOtxseRZOxNVw

https://www.instagram.com/Borstkankersymposium/

https://www.linkedin.com/company/17887611/admin/feed/posts/

 

 

Kom ook eens langs in één van onze winkels!