Schoenenwinkel
Den Haag

Ben je op zoek naar een schoenenwinkel in Den Haag?

Opzoek naar een goede schoenenwinkel in Den Haag? Zoek niet verder, de Beterlopenwinkel is een unieke schoenwinkel die voet- en houdingsklachten oplost. Hiervoor hebben we een zeer ruime collectie schoenen te bieden in verschillende wijdtematen, leestvormen, pasvormen en doeleinden. Door ervoor te zorgen dat de pasvorm de lengtemaat en wijdtemaat optimaal kloppen bij de voeten zorgen wij ervoor dat lopen weer een stuk beter gaat en voetklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Contact

IMG_4133

Laan van Wateringseveld 73
2548 BK Den Haag

Parkeren is gratis en je staat met je auto voor de deur

Toilet aanwezig

Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
Gesloten

Schoenen met extra ondersteuning

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten schoenen op de markt, maar er is één type in het bijzonder dat steeds populairder wordt. Dat zijn schoenen met extra ondersteuning. Dit type schoen is perfect voor mensen die extra stabiliteit en steun nodig hebben, of ze nu te maken hebben met een medische aandoening of gewoon proberen om gezond en actief te blijven.

Er zijn een paar redenen waarom mensen extra ondersteuning in hun schoenen nodig kunnen hebben:

  • Medische aandoeningen: Extra ondersteuning in schoenen kan gunstig zijn voor mensen die lijden aan aandoeningen zoals fasciitis plantaris, eeltknobbels en andere voetproblemen. Schoenen met extra steun kunnen de druk van de pijnlijke plekken halen en de drager in staat stellen actief en pijnvrij te blijven.
  • Voorkomen van blessures: Niet alleen mensen met medische aandoeningen kunnen baat hebben bij extra ondersteuning in hun schoenen. Iedereen die blessures wil voorkomen, of het nu een atleet is of gewoon iemand die graag actief blijft, kan baat hebben bij het dragen van schoenen met extra ondersteuning.
  • Ondersteuning voor ouderen: Ouderen hebben vaak extra steun in hun schoenen nodig om vallen en blessures te voorkomen. Schoenen met extra steun kunnen hen helpen stabiel op hun voeten te blijven staan en het risico op vallen te verminderen.

Of je nu te maken hebt met een medische aandoening of gewoon een blessure probeert te voorkomen, het dragen van schoenen met extra steun kan een goede keus zijn. Bij onze schoenenwinkel in Den Haag hebben we een collectie vol schoenen die extra steun geven.

 

Schoenen met een goede afwikkeling

Een goede afwikkeling is belangrijk voor elk type schoen, maar het is vooral belangrijk voor diegenen die op zoek zijn naar extra ondersteuning. Een goede afwikkeling helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen en voorkomt drukpunten. Hij moet ook comfortabel zijn en de voet laten ademen.

Er zijn een paar dingen om op te letten bij het kiezen van een schoen met een goede afwikkeling:

Ondersteuning van de voetboog: Dit is vooral belangrijk voor degenen die lijden aan aandoeningen zoals fasciitis plantaris of bunions. Zoek naar een schoen met een goede ondersteuning van de voetboog om de druk van deze gebieden af te halen.

Binnenzool: Een goede binnenzool helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen en zorgt voor demping. Zorg ervoor dat de binnenzool comfortabel is en goede ondersteuning biedt.

Buitenzool: De buitenzool moet duurzaam zijn en goede tractie bieden. Zoek naar een schoen met een goede buitenzool om uitglijden en vallen te voorkomen.

 

Een goede houding door schoenen

Het handhaven van een goede houding kan moeilijk zijn, maar het is belangrijk voor de algehele gezondheid. Een slechte houding kan leiden tot pijn, vermoeidheid en zelfs blessures. Het dragen van schoenen met extra ondersteuning kan helpen de houding te verbeteren en pijn te verminderen.

Schoenen met extra ondersteuning kunnen helpen:

  • De wervelkolom uitlijnen: Het dragen van schoenen met extra ondersteuning kan helpen de wervelkolom uit te lijnen en pijn te verminderen.
  • De rug ondersteunen: Schoenen met extra ondersteuning kunnen helpen de rug te ondersteunen en de houding te verbeteren.
  • Verminder vermoeidheid: Het dragen van schoenen met extra ondersteuning kan vermoeidheid helpen verminderen door de druk van de voeten en benen te halen.

Kom langs bij onze schoenenwinkel in Den Haag

Heb je last van deze klachten en wil je graag goede schoenen. Bezoek onze schoenenwinkel in Den Haag. Ons gediplomeerd personeel zoekt de schoen die bij jouw voet past!