Bij ons sta je op de nieuwste generatie voetscan apparatuur, zo hebben wij het beste inzicht in de stand van je voeten

De revolutionaire 3D voetscanner van Aetrex

Het Amerikaanse bedrijf Aetrex is wereldleider op het gebied van voet scanner technologie. Ze zijn meer dan 15 jaar bezig geweest met orthopedisten, wiskundig ingenieurs en programmeurs over de gehele wereld om de Albert voetscanner te ontwikkelen. Het gepatenteerde systeem was bij de Beterlopenwinkel als eerste in Nederland te ervaren en geeft jou een uniek inzicht over de huidige en toekomstige problematiek bij het lopen. Je voet wordt met 18 camera's en duizenden drukpunten driedimensionaal in beeld gebracht. De scanner adviseert ook gelijktijdig een comfortzool om lichte voetklachten te verhelpen.

Het baanbrekende besturingssysteem van Albert geeft drie-dimensionale informatie over:

• Lengte van teen naar hiel
• Breedte van de botjes in de middenvoet
• Hoogte van de voetboog
• Dieptepunt van de voetboog
• Omtrek van de voet
• Drukverdeling van de voet
• Algemene statistieken m.b.t. drukverdeling

Alle kanten van de voet laat Albert zien en hij kan ook nog eens inzoemen op de probleemgebieden. Als je erop gaat staan waan je je een ruimtevaarder die gaat opstijgen. Alle lampjes van de roterende scanner die om je voet(en) flikkeren geven aan dat alle informatie wordt opgeslagen.

Doordat Albert jouw gegevens vergelijkt met de algemene statistieken, krijg je zelf inzage hoe de optimale uitlijning van het hielbeen kan worden bereikt. Als prettige bijkomstigheid is de Aetrex technologie gekoppeld aan een adviesgedeelte over comfortabele bijpassende Lynco voetbedden voor eventueel (sport)schoeisel. In de winkel kan getoond worden, hoe de orginele voetstand kan worden verbeterd met een toevoeging van een Lynco voetbed.

Eigenschappen Lynco voetbedden:

  • Ondersteuning van de hielpartij 
  • Demping van de voorvoet
  • Ondersteuning van de doorgezakte voetboog

Mocht de voetproblematiek dusdanig vervelend zijn dat je meer specialistische zorg nodig hebt, dan behoort een verwijzing naar een podotherapeut of orthopedisch schoentechnicus tot de mogelijkheden.

De informatie die Albert verzamelt, kan op verzoek gemakkelijk naar het gewenste emailadres worden gestuurd, zodat de resultaten ook aan derden getoond kan worden. De 3D voetenscan bij de George In der Maur Beterlopenwinkel is gratis en kan plaatsvinden zonder afspraak.

 

Nadat je de ervaring hebt gehad van deze revolutionaire scanning, gaat het ambachtelijke proces bij de George In der Maur Beterlopenwinkel van start, want voordat wij überhaupt schoenen gaan aanbieden, wordt veiligheidshalve jouw schoenmaat bepaald door onze schoenadviseur. Je mag op ons gele maatplankje gaan staan, waarmee beide voeten nogmaals worden gemeten. Vervolgens leggen wij onze uitschuifbare maatstok hierin en kunnen we precies nameten welke maat schoen je van een bepaald merk nodig hebt. Het is ons namelijk bekend dat ieder schoenmerk anders valt en om zeker te zijn of er genoeg overlengte is, wordt ieder schoen ook aan de binnenzijde nagemeten.

Misschien komt onze manier van maatbepaling jou ietwat omslachtig voor, maar wij hebben er baat bij om jou optimaal te adviseren.