Think! dames

Think schoenen herken je aan de rode schoenveteruiteinden. Dit detail is onze manier van zichtbaar zijn en is als een embleem: onze klanten herkennen in één oogopslag goede kwaliteit. Ze gebruiken alleen hoogwaardige, onschadelijke materialen en producten. De rode punten van Think schoenveters zijn een klein symbool van hun filosofie: met de juiste attitude de strijd aangaan met snel veranderende trends.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

nieuwe najaarscollectie 2022

Think maakt de meest unieke schoenen die je in schoenenland zult vinden. Hun vormgeving is dan ook om door een ringetje te halen. Daarbij wordt de pasvorm niet uit het oog verloren. Met het uitneembare voetbed kun je namelijk gewoon je eigen steunzolen in deze leuke schoenen dragen. Met de unieke en tikkeltje eigenwijze booties van Think steel jij echt de show dit seizoen! Hou je van mode maar wil je ook comfortabel kunnen lopen kies dan voor de schoenen van Think!

Guad2
Guad2
€174.95
Aida
Aida
€214.95
Aida
Aida
€194.95
Aida
Aida
€244.95
Kangae
Kangae
€244.95
Kangae
Kangae
€244.95
Agrat
Agrat
€214.95
Cogita
Cogita
€224.95
Agrat
Agrat
€174.95
Agrat
Agrat
€174.95
Shua
Shua
€122.47
Guad2
Guad2
€174.95
Ebbs
Ebbs
€115.47
Eiwogg
Eiwogg
€125.97
Menscha
Menscha
€184.95
Menscha
Menscha
€184.95
Menscha
Menscha
€164.95
Menscha
Menscha
€184.95

think pumps en veterchoenen

Ben je opzoek naar een unieke pump zoek dan niet verder! Think maakt comfortabele mooie en nette schoenen zonder het comfort uit het oog te verliezen! En ook deze modellen zijn gewoon te dragen met je eigen steunzooltjes!

Aida
Aida
€164.95
Karena
Karena
€164.95
Aida
Aida
€164.95
Elisa
Elisa
€111.97
Aida
Aida
€125.97
Chilli
Chilli
€115.47
Menscha
Menscha
€144.95
Renna
Renna
€125.97
Bussi
Bussi
€104.97
Chilli
Chilli
€104.97
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag schoenen van Think verkoop?

Van de schoenen van Think word ik echt altijd heel blij. Think maakt namelijk schoenen voor dames en heren die een hele goede pasvorm hebben , geschikt zijn om je eigen opmaat gemaakte zooltje in te dragen en super modern zijn. Vroeger als je steunzolen moest gaan dragen waren de schoenen die daarvoor geschikt waren best wel heel saai maar met het merk Think is dit echt verleden tijd. Think is een echte trendsetter in schoenenland! Kleuren, printen en unieke modellen dat vinden we bij het merk Think.

inspiratie

Think werkt samen met de beste ontwerpers. Daarom zijn ze echte trendsetters op de markt. Hun unieke, tikkeltje eigenwijze stijl zorgt ervoor dat jij zeker complimenten gaat krijgen over jou schoenen. Nooit zijn ze bang om kleuren en printen te gebruiken waardoor de schoenen nog mooier worden.

Stijlvolle creaties van Think!

Think! denkt niet alleen aan beter lopen, maar ook aan mens én milieu. Daarnaast is elk model uniek en creatief vormgegeven. Daar is goed over nagedacht!

De najaarscollectie schoenen, booties en laarsjes van 2022 van Think! staat in het teken van mooie kleuren gecombineerd met fraaie printen. Draag jij deze leuke unieke schoenen dan ga je zeker de show stelen!

Think! gebruikt voor de productie van schoenen uitsluitend leer dat geverfd is met plantaardige kleurstoffen. Alle modellen van Think! hebben een voering van plantaardig gelooid leer en de modellen met het bloemetjessymbool zijn volledig gemaakt van plantaardig gelooid leer, perfect voor mensen met een chroomallergie. De schoenen zijn voorzien van een verwisselbaar anatomisch gevormd voetbed en geschikt voor eigen steunzool.

Eigenschappen:

-Ecologisch

-Uitneembaar voetbed

-Internationale allure

-Modieus

-Steeds weer nieuwe leesten

-Vernieuwend

.

Kijk ook eens op:

https://www.beterlopenwebwinkel.nl/merken/Think!

www.thinkshoes.com