Mephisto heren

Ben jij opzoek naar een lichtgewicht sneaker met een ultieme demping? Zoek dan niet verder want de schoenen van Mephisto heeft dit allemaal te bieden. 

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

Nieuwe voorjaarscollectie 2024!

De leuke vetermodellen van Mephisto zijn prettig te gebruiken voor dagelijks gebruik. Ga jij spontaan een wandeling maken geen probleem. De schoenen bieden comfort, steun en stabiliteit en lopen wordt hierdoor gewoon een feestje.

Steve Air
Steve Air
€189.95
Brayan
Brayan
€224.95
Bradley
Bradley
€209.95
Bradley
Bradley
€209.95
Julien
Julien
€204.95
Vincente Nevada
Vincente Nevada
€189.95
Kristof
Kristof
€199.95
Henrik
Henrik
€194.95
Vito Sport Velsp
Vito Sport Velsp
€164.95
Rufo Brooklyn
Rufo Brooklyn
€184.95
Herve
Herve
€219.95
Thomas oregon
Thomas oregon
€179.95

Mephisto sandalen

De leuke sandalen van Mephisto zijn prettig te gebruiken voor dagelijks gebruik. Ga jij spontaan een wandeling maken geen probleem. De schoenen bieden comfort, steun en stabiliteit en lopen wordt hierdoor gewoon een feestje.

Valden
Valden
€174.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Mephisto verkoop?

Ik werk heel graag met het merk Mephisto omdat het buiten dat ze hele leuke moderne schoenen maken ze wat betreft pasvorm ook nog eens een super goed en fijn zijn. Alle modellen van Mephisto zijn namelijk uitgevoerd met een soft air technologie, deze unieke technologie zorgt voor een optimale demping en vangen daarom schokken van buitenaf heel goed op. Daarbij geven de schoenen energie bij elke stap. De schoenen zijn lichtgewicht en dat maakt het loopcomfort nog prettiger. Kortom een merk waar iedere verkoopster/ verkopen graag mee zou werken.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Mephisto SOFT-AIR systeem.

Mephisto schoenen zijn handgemaakte schoenen van een zeer hoogstaande kwaliteit. Elke schoen is voorzien van een SOFT-AIR tussenzool die ervoor zorgt dat bij elke stap de schok optimaal gedempt en opgevangen wordt. Hierdoor bescherm je tegelijk ook de gewrichten, wervelkolom en tussenwervelschijven. Hierdoor krijg je het gevoel dat je op een soort kussentje loopt en hiermee zijn vermoeide voeten verleden tijd. De combinatie van het SOFT-AIR systeem en de mooie leersoorten zorgen er samen voor dat de schoenen optimaal kunnen ademen en je zo geen last hebt van transpirerende voeten.

De modellen van Mephisto.

Mephisto heeft zowel sneaker modellen, wandelschoenen en sandalen. Omdat er zoveel modellen zijn, is er voor elke gelegenheid wel een passend model verkrijgbaar. Maar elk model is wel zo gemaakt dat je ze met gemak de hele dag en voor vele afstanden gewoon kan dragen. Daarbij zijn de schoenen uitgevoerd in de kleuren die echt van dit seizoen zijn en zo zijn de modellen van Mephisto niet alleen heel comfortabel maar ook nog eens heel modieus. Dat willen we uiteindelijk toch allemaal.

Voordelen van Mephisto op een rijtje.

  • SOFT-AIR systeem
  • Schok dempend
  • Modieus
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Grip

Ervaar zelf hoe mooi en goed de schoenen van Mephisto passen en ondek de collectie bij de Beterlopenwinkel.