craft heren

Nooit meer een excuus hebben om niet te sporten, want met de sportschoenen van Craft wordt sporten echt weer leuk. Deze licht gewicht goed dempende sportschoenen geven ondersteuning en ruimte waar jouw voet dat nodig heeft.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

sport en fitness

De sportschoenen van Craft hebben extra demping in de loopzool waardoor schokken van buitenaf optimaal opgevangen worden! Deze leuke schoenen zijn dan ook heel goed te gebruiken bij jouw fitness oefeningen! Het geweven bovenwerk zorgt ervoor dat drukpunten zeker geen kans maken.

V150 Engineered
V150 Engineered
€144.95
Pro Endur Distance
Pro Endur Distance
€154.95
X165 Engineered M
X165 Engineered M
€144.95
X165 Fusekinit M
X165 Fusekinit M
€144.95
X165 Fuseknit M
X165 Fuseknit M
€144.95
X165 Lumen M
X165 Lumen M
€149.95
X165 Engineered M
X165 Engineered M
€144.95
V150 ENGINEERED
V150 ENGINEERED
€144.95
V175 LITE M II
V175 LITE M II
€144.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Craft verkoop?

Ik werk heel graag met de sportschoenen van Craft omdat ik heb gezien dat mensen het sporten weer gaan oppakken en dat dat kan zonder pijn in je voeten te krijgen. De geweven materialen zorgen ervoor dat drukpunten verleden tijd zijn en de demping in loopzool zorgt ervoor dat elke stap je energie geeft en lopen en bewegen weer pijnvrij kan. Daarbij vind ik de kleuren en modellen ook nog eens erg leuk, modern en echt van dit seizoen. En als ik iemand kan helpen om het weer te gaan bewegen en dat kan ook nog eens met leuke schoenen dan is mijn werkdag geslaagd.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Craft maakt bewegen weer leuk!

De sportschoenen van Craft zorgen ervoor dat bewegen weer leuk wordt. Door de schok dempende zolen en de ondersteunende uitneembare voetbedden zorgen deze schoenen ervoor dat elke stap je energie geeft, en dat is precies wat we nodig hebben bij sporten.
De geweven materialen zorgen ervoor dat drukpunten echt verleden tijd zijn.

De opbouw van Craft schoenen.

Craft sportschoenen zijn er voor verschillende sporten zo hebben we modellen met een vibram loopzool die zorgt voor extra grip ook op natte ondergronden. De tussenzool bestaat uit 2 lagen die zorgt voor goede ondersteuning en demping. De hielkap is verstevigd en zorgt ervoor dat je recht in de schoenen staat wat betekend dat je hele lichaamshouding recht staat. Het voetbed kan vervangen worden voor je eigen op maat gemaakte zooltjes. Het bovenwerk is geweven en voegt zich helemaal naar jou voetvorm en zo voorkom je druk punten. Kortom comfortabel en ondersteuning allemaal in 1 schoen.

De voordelen van Craft sportschoenen op een rijtje.

  • Grip
  • Geen drukpunten
  • Demping
  • Lichtgewicht
  • Stevige hielkap

De schoenen van Craft zorgen ervoor dat lopen en bewegen weer leuk wordt en bewegen is goed voor lichaam en geest. Ben je benieuwd hoe de schoenen van Craft passen en hoe ze eruit zien kom snel langs bij de Beterlopenwinkel en ervaar het zelf.