Finn Comfort Schoenen

  • DSCF3167

    Sandra
    Verkoopster

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen

De top in comfortabel lopen

Dit Duitse schoenenmerk verkoopt zowel damesschoenen als herenschoenen. Met Finn Comfort schoenen heb je nooit meer last van voetklachten. Kies je voor fijne veterschoenen of ga je voor sneakers of sandalen? Een groot assortiment aan Finn Comfort damesschoenen en herenschoenen vind je bij de Beterlopenwinkel. Kom gerust eens langs en laat je adviseren door onze vakkundige en klantvriendelijke medewerkers.

Finn Comfort schoenen

Saragossa
Saragossa
€244.95
Otaru
Otaru
€244.95
Drena
Drena
€214.95

Zeer uitgebreid assortiment aan Finn Comfort schoenen (herenschoenen en damesschoenen)

Bij de Beterlopenwinkel tref je een zeer uitgebreid assortiment aan schoenen, sandalen en slippers van het merk Finn Comfort aan. De schoenen van dit merk worden gemaakt door een familiebedrijf in Beieren, Zuid-Duitsland. De fabrikanten hier maken niet alleen schoenen in verschillende lengte- en wijdtematen, maar ontwerpen en produceren ook schoenen voor de schoenenlijnen Finnamic en Profylaxe. Zo zijn er voor verschillende type voeten en voetklachten schoenen verkrijgbaar van Finn Comfort.

Wat kenmerkt schoenen van Finn Comfort?

Finn Comfort schoenen beschikken over een uitneembaar en anatomisch gevormd voetbed. Dit geeft de voeten optimale ondersteuning en zorgt voor het beste loopcomfort. De schoenen van de lijn Profylaxe zijn speciaal voor ontwikkeld voor gevoelige voeten en zijn daarom zeer geschikt voor mensen met reuma of diabetes. Het binnenwerk is namelijk volledig naadloos. Finnamic schoenen en sandalen bevatten een rolzool die je helpt een betere houding aan te nemen. Ook ontziet deze zool een mogelijke hielspoor of ander hielklachten en ook de voorvoet wordt ontlast dus heb je last van bijvoorbeeld een mortonse neuralgie (zenuw beknelling) dan kunnen deze schoenen ervoor zorgen dat je pijnvrij kunt lopen.

Service bij aankoop van Finn Comfort damesschoenen of herenschoenen

Besluit je Finn Comfort herenschoenen of damesschoenen aan te schaffen bij de Beterlopenwinkel? Je kunt dan op een klantgerichte service rekenen. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste schoenen. Ook kunnen zij zowel jouw lengte- als wijdtemaat opmeten. Zowel voor de smalle als voor de wat bredere voet heeft Finn Comfort een paar schoenen in de collectie zitten. Onze schoenenadviseurs helpen je graag aan een nieuwe loopsensatie.

Bekijk ons assortiment online of in onze winkel

Je kunt ons assortiment aan schoenen bekijken in onze webshop. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in een van onze winkels. Onze medewerkers kunnen je dan direct van adviseren welke pasvorm het meest geschikt is voor jouw voet.

Kom langs in onze winkels