Wandelen voor het Parkinsonfonds!

Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
20190601_054752754_iOS

Het is weer zover we gaan wandelen voor het Parkinsonfonds. Elk jaar doe wij dit op de eerste zaterdag van Juni en dat is dit jaar op 06-06-2020.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Je kan je inschrijven tussen 8.00 en 13.00 en de kosten zijn €6,- p.p, dit bedrag gaat in zijn geheel naar het Parkinsonfonds. Dan kun je ook nog de afstand kiezen, 3-5-10-15-20-25 en 30 km. Dus voor iedereen is er een passende afstand om te wandelen. Daarbij kun je gebruik maken van onze toiletten, een heerlijk kopje koffie/thee nuttigen en tevens staat de EHBO ook voor ons klaar.

Waarom lopen voor Parkinsonfonds ?

Wist je dat er ongeveer 55.000 mensen per jaar de diagnose Parkinson krijgen? Behandelingen en onderzoek zijn dan ook noodzakelijk en elke euro is welkom. Bijna iedereen heeft wel van deze ziekte gehoord of krijgt ermee te maken, en ook voor de naasten is het een ziekte die je leven totaal veranderd Hoe fijn is het dat je met een mooie wandeltocht gelijk een goed doel kan steunen. Ik zou zeggen schrijf 6 juni alvast in je agenda trommel familie, vrienden en kennissen op en kom gezellig wandelen.

Door actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelingen, moeten we helaas melden dat wandelen voor het Parkinsonsfond niet meer door gaat.