Xsensible stretchwalker

sensible Stretchwalker damesschoenen zijn schoenen met de gepatenteerde Stretchwalker-technologie van Xsensible. Deze technologie omvat een speciale zool die zich aanpast aan de natuurlijke beweging van de voet en de druk op de gewrichten vermindert.

nieuwe voorjaarscollectie 2024!

De schoenen hebben een eigentijdse uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder sneakers, sandalen, instappers, wandelschoenen en veterschoenen.

Golden Gate Lady
Golden Gate Lady
€234.95
Lima
Lima
€224.95
Golden Gate Lady
Golden Gate Lady
€224.95
Grenoble
Grenoble
€224.95

Xsensible sandalen

De nieuwe sandalen van Xsenible staan weer klaar! In mooie zomerse kleuren.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

DSCF3307

Goed lopen met de juiste schoen

Prettig lopen met de juiste schoen. Het klinkt logisch, toch komen er dagelijks klanten bij ons in de winkel die verkeerde schoenen dragen en zo allerlei klachten in het bewegingsapparaat ontwikkelen. De schoenen zijn te kort, te lang, te smal of te breed. En steeds vaker met de huidige sneakermode, te plat.  Een holvoet loopt beter op een hielheffing en een platvoet heeft vaak baat bij een hak . Bij rug, voorvoet en hielklachten kan een afwikkel schoen zoals een Ganter Aktiv, Finnamic schoen of de schoenen van MBT uitkomst brengen. Ofwel een goed advies helpt je weer goed op weg. Prettig lopen doe je bij de Beterlopenwinkel!

Xsensible schoenen nu bij de Beterlopenwinkel!

Bij de Beterlopenwinkel zijn we altijd opzoek naar vernieuwing en aanvulling voor onze uitgebreide collectie schoenen. Ook staat pasvorm hoog in het vaandel bij ons, ons doel is iedereen beter te laten lopen op de juiste schoenen en zorgen dat eventuele voetklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het mooie merk Xsenible mag dan eigenlijk helemaal niet ontbreken en met trots mag ik jullie vertellen dat wij deze fijne schoenen nu ook in onze collectie hebben. Schoenen geschikt voor je eigen steunzolen maar dat hoeft natuurlijk niet en schoenen die zeer geschikt zijn voor de gevoelige voeten of voeten met een afwikkelbeperking. Kortom voor iedereen een passende Xsensible schoen bij de Beterlopenwinkel!

Onze winkels

Ons zorggebied is zeer uitgebreid omdat wij meerdere winkels hebben, voor mensen die niet zelf naar de winkel kunnen komen zijn er verschillende opties mogelijk: Je kunt online winkelen bij de beterlopenwebwinkel, telefonisch kunnen wij je ook zeker goed adviseren, ook kunnen wij aan huis komen als je binnen een straal 20 km woont, denk hierbij aan Den Haag , Leiderdorp, Leiden, Utrecht, Hilversum, Maarssen, De Bilt/Bilthoven, Maartensdijk. Hieronder zie je waar onze winkels gevestigd zijn:

Beterlopenwinkel Leiderdorp.
Splinterlaan 158.
2352 SM Leiderdorp.
071-5422765
Openingstijden: ma t/m vrij 9.30-17.30 en zaterdag van 9.30-17.00.

George In der Maur Beterlopenwinkel (Groenekan nabij Utrecht)
Kon. Wilhelminaweg 497.
3737 BG Groenekan.
030-2040612.
Openingstijden: ma. t/m. zat. 8.30-17.00.

Loopcentrum Rijnland.
Rietschans 72.
2352 BB Leiderdorp.
071-2059915.
Openingstijden: ma. t/m/ vrij. 8.30-17.00 en zaterdag 10.00-16.00.

Beterlopenwinkel Den Haag
Laan van Wateringseveld 73.
2548 BK Den Haag.
070-3099058.
Openingstijden: maandag 12.00-17.30 di. t/m. vrij. 9.30-17.30 en zaterdag 9.30-17.00.

Samenwerken voor het beste resultaat!

Bij alle vestigingen van de Beterlopenwinkels zijn er verschillende disciplines aanwezig.

  • Registerpodoloog
  • Podotherapeut
  • Orthopedisch schoentechnicus
  • Pedicure
  • Medisch Pedicure

Soms hebben de voeten meer nodig dan alleen de juiste schoenen en dan is het heel handig om een andere discipline mee te laten kijken om zo tot de beste oplossing te komen. Prettig lopen doe je bij de Beterlopenwinkel, samen zorgen we ervoor dat lopen weer beter gaat!

Mocht je nog vragen hebben stel deze gerust via deze Whatsapp link en wij zullen zo spoedig mogelijk al jouw vragen beantwoorden. Je kan dan jouw schoenen gemakkelijk online bestellen op www.beterlopenwebwinkel.nl maar je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in een van onze winkels waar onze gediplomeerde schoenconsulenten je graag adviseren.