Hanwag

Verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel de wandelschoenen van Hanwag.
Voor je mooiste wandelingen shop je nu jouw favoriete Hanwag schoenen gewoon bij de Beterlopenwinkel!

nieuwe voorjaarscollectie Hanwag

De nieuwste voorjaarscollectie van Hanwag zijn vanaf nu volop verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel! Kies je voor halfhoge modellen of toch liever een laag model? Leer gevoerd of ga je de Gore-Tex voering voor droge voeten tijdens het wandelen? Bij de Beterlopenwinkel kan het allemaal.

Banks Lady GTX
Banks Lady GTX
€259.95
Banks SF Extra Lady GTX
Banks SF Extra Lady GTX
€269.95
Banks Low Bunion Lady LL
Banks Low Bunion Lady LL
€219.95
Torsby Low SF Extra GTX
Torsby Low SF Extra GTX
€219.95
DSCF3307

Goed lopen met de juiste schoen

Prettig lopen met de juiste schoen. Het klinkt logisch, toch komen er dagelijks klanten bij ons in de winkel die verkeerde schoenen dragen en zo allerlei klachten in het bewegingsapparaat ontwikkelen. De schoenen zijn te kort, te lang, te smal of te breed. En steeds vaker met de huidige sneakermode, te plat.  Een holvoet loopt beter op een hielheffing en een platvoet heeft vaak baat bij een hak . Bij rug, voorvoet en hielklachten kan een afwikkel schoen zoals een Ganter Aktiv, Finnamic schoen of de schoenen van MBT uitkomst brengen. Ofwel een goed advies helpt je weer goed op weg. Prettig lopen doe je bij de Beterlopenwinkel!

Hanwag
Sinds 1921 bestaat het solide merk Hanwag. Hanwag is begonnen met een kleine werkplaats in Vierkirchen, een rustig stadje nabij München. In de tientallen jaren daarna is het merk langzaam mar solide en zeker uitgegroeid tot een behoorlijk groot bedrijf die in al die jaren vast heeft gehouden en zich nog steeds aan vasthoudt het ontwerpen en maken van goede berg- en wandelschoenen.

Hanwag haalt al zijn materialen uitsluitend uit Europa en tevens worden ze ook alleen in Europa gemaakt. Ook werken ze met de beste materialen om zo de hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen. Echt een aanrader om de schoenen van Hanwag eens te komen passen bij de Beterlopenwinkel!

De nieuwe collectie
voor het voorjaar van 2024. De Beterlopenwinkel staat natuurlijk bekend om zijn ruime collectie wandel-, sport en comfortschoenen/ pasvormschoenen. Toch zijn wij altijd opzoek naar een goede aanvulling en uitbreiding van onze collectie en eigenlijk werd het dan ook echt wel tijd om de schoenen van Hanwag voor jullie in te kopen. Deze solide en moderne wandelschoenen zijn leverbaar in halfhoge en lage modellen en natuurlijk ook met de echte Gore-Tex voering om tijdens regenachtige dagen toch droge voeten te houden en tevens zorgt voor een natuurlijk voetklimaat. Vanaf nu vind je de nieuwe modellen van Hanwag bij de Beterlopenwinkel en zijn ze ook online leverbaar bij de Beterlopenwebwinkel.

Al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie van Hanwag en heb je ook zin om mooie wandelingen te kunnen maken zonder pijn in je voeten te krijgen? Kom dan gezellig langs bij de Beterlopenwinkel.

Onze winkels

Ons zorggebied is zeer uitgebreid omdat wij meerdere winkels hebben, voor mensen die niet zelf naar de winkel kunnen komen zijn er verschillende opties mogelijk: Je kunt online winkelen bij de beterlopenwebwinkel, telefonisch kunnen wij je ook zeker goed adviseren, ook kunnen wij aan huis komen als je binnen een straal 20 km woont, denk hierbij aan Den Haag , Leiderdorp, Leiden, Utrecht, Hilversum, Maarssen, De Bilt/Bilthoven, Maartensdijk. Hieronder zie je waar onze winkels gevestigd zijn:

Beterlopenwinkel Leiderdorp.
Splinterlaan 158.
2352 SM Leiderdorp.
071-5422765
Openingstijden: ma t/m vrij 9.30-17.30 en zaterdag van 9.30-17.00.

George In der Maur Beterlopenwinkel (Groenekan nabij Utrecht)
Kon. Wilhelminaweg 497.
3737 BG Groenekan.
030-2040612.
Openingstijden: ma. t/m. zat. 8.30-17.00.

Loopcentrum Rijnland.
Rietschans 72.
2352 BB Leiderdorp.
071-2059915.
Openingstijden: ma. t/m/ vrij. 8.30-17.00 en zaterdag 10.00-16.00.

Beterlopenwinkel Den Haag
Laan van Wateringseveld 73.
2548 BK Den Haag.
070-3099058.
Openingstijden: maandag 12.00-17.30 di. t/m. vrij. 9.30-17.30 en zaterdag 9.30-17.00.

Samenwerken voor het beste resultaat!

Bij alle vestigingen van de Beterlopenwinkels zijn er verschillende disciplines aanwezig.

  • Registerpodoloog
  • Podotherapeut
  • Orthopedisch schoentechnicus
  • Pedicure
  • Medisch Pedicure

Soms hebben de voeten meer nodig dan alleen de juiste schoenen en dan is het heel handig om een andere discipline mee te laten kijken om zo tot de beste oplossing te komen. Prettig lopen doe je bij de Beterlopenwinkel, samen zorgen we ervoor dat lopen weer beter gaat!

Mocht je nog vragen hebben stel deze gerust via deze Whatsapp link en wij zullen zo spoedig mogelijk al jouw vragen beantwoorden. Je kan dan jouw schoenen gemakkelijk online bestellen op www.beterlopenwebwinkel.nl maar je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in een van onze winkels waar onze gediplomeerde schoenconsulenten je graag adviseren.