lowa

De wandelschoenen van Lowa zorgen ervoor dat lopen weer leuk wordt. En je elke ondergrond met gemak aan kan. Goede waterdichte, comfortabele en stevige wandelschoenen dat zijn de schoenen van Lowa.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
pantoffels

wandelschoenen

De wandelschoenen van Lowa bieden ondersteuning, comfort en stabiliteit. Precies wat we nodig hebben om te gaan wandelen. Uitgevoerd in mooie kleuren en materialen zijn deze schoenen een musthave voor elke man.

Renegade GTX Lo
Renegade GTX Lo
€174.95
Renegade III Gtx Lo
Renegade III Gtx Lo
€154.95
Innox Evo GTX
Innox Evo GTX
€144.95
Locarno GTX
Locarno GTX
€164.95

booties

De booties van Lowa bieden nog meer ondersteuning en dan vooral rondom de enkel, en stabiliteit. Zwikken is echt verleden tijd met deze mooie wandelschoenen.

Renegade GTX Mid
Renegade GTX Mid
€184.95
Renegade GTX Mid S
Renegade GTX Mid S
€184.95
Lavaredo GTX
Lavaredo GTX
€239.95
Arco GTX Mid
Arco GTX Mid
€194.95
Renegade GTX Mid
Renegade GTX Mid
€184.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag aetrex verkoop?

Ik werk heel graag met de slippers en zooltjes van Aetrex omdat je er heel veel voorvoet en hielklachten mee op kan lossen. De praktijk heeft uitgewezen dat dit ook eigenlijk altijd werkt. Zelf kan ik nooit op gewone "badslippers" Na een paar meter voel ik elke steentje door de zolen heen en heb ik het gevoel dat mijn voorvoeten in brand staan. Met de slipper heb ik echt een oplossing hiervoor gevonden. Lekker lopen op slippers die gewoon nat mogen worden die er ook nog eens leuk uitzien.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Lowa de juiste schoenen voor de mooiste wandelingen!

Als je mooie wandelingen wilt gaan maken dan heb je ook een paar goede wandelschoenen nodig. Lowa schoenen zijn dan echt een aanrader.

Lowa staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Daarbij is er een hele ruime collectie van Lowa aanwezig bij de Beterlopenwinkel zodat er voor iedere voet en elk doel een passende Lowa verkrijgbaar is.

Lowa bestaat ondertussen al weer 100 jaar en is ook altijd bezig om de nieuwste technieken te gebruiken bij het ontwerpen en maken van hun schoenen, zo blijft de kwaliteit, en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Voordelen van Lowa op een rijtje.

  • Zeer goede kwaliteit
  • Comfort
  • Gore-Tex voering voor droge voeten
  • Ademend
  • Ruim opgezette collectie

Modellen van Lowa.

Zoals eerder benoemd heeft Lowa een zeer ruime collectie schoenen. Elke schoen is gemaakt met een doel. Zo hebben we lage wandelschoenen die zeer geschikt zijn voor de wat vlakkere ondergronden maar ga je heuvelachtige of zelfs bergachtige gebieden bezoeken hebben we natuurlijk ook de hoge modellen. Deze zorgen voor extra ondersteuning rondom de enkel tegen het zwikken en hebben een hele goede grip onder de schoenen en een breed draagvlak. Zo hebben we voor elk doel een schoen in onze collectie.

Om het zelf eens te ervaren stel ik voor om naar de Beterlopenwinkel te komen en ze zelf te passen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een voetscan te maken om te zien hoe de voetstand is en welk voetbed er bij jou voeten past, zo krijgen we een optimaal beeld en kunnen wij je voorzien van het beste advies.