Aetrex heren

Ga je voor leuk, comfort en lekker lopen dan kies je voor de slippers van Aetrex. Met de nieuwste 3D voetscan kunnen we makkelijk bepalen welk voetbed er bij jou voeten past. En de slippers zijn voorzien van dit voetbed. Daarbij zien ze er ook nog eens heel leuk uit.

slippers

De slippers van Aetrex hebben een fantastisch voetbed die jouw voeten optimaal ondersteunen. Ook voor mensen met voorvoet- of hielklachten zijn deze slippers een echte aanrader. Antibacterieel, waterbestendig, optimale ondersteuning is de beste beschrijving van deze slippers.

Maui Flips
Maui Flips
€64.95
Mens Lynco Flip
Mens Lynco Flip
€64.95
Mens Lynco Flip
Mens Lynco Flip
€64.95
Mens Lynco Flip
Mens Lynco Flip
€64.95
Bali Slides
Bali Slides
€64.95
Mens Lynco Slides
Mens Lynco Slides
€64.95
Mens Bali Slides
Mens Bali Slides
€69.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag aetrex verkoop?

Ik werk heel graag met de slippers en zooltjes van Aetrex omdat je er heel veel voorvoet en hielklachten mee op kan lossen. De praktijk heeft uitgewezen dat dit ook eigenlijk altijd werkt. Zelf kan ik nooit op gewone "badslippers" Na een paar meter voel ik elke steentje door de zolen heen en heb ik het gevoel dat mijn voorvoeten in brand staan. Met de slipper heb ik echt een oplossing hiervoor gevonden. Lekker lopen op slippers die gewoon nat mogen worden die er ook nog eens leuk uitzien.

 

Aetrex niet zomaar een slipper!

De slippers van Aetrex zijn meer dan gewoon een “badslipper”. De slipper is opgebouwd vanuit het voetbed. Dit voetbed is onder andere geschikt voor de normale voet, de holvoet maar ook voor de platvoet. Tevens haalt het voetbed de druk van de hiel en de voorvoet af zodat je met hiel- en voorvoetklachten ook gewoon goed en comfortabel kunt lopen. Het voetbed is anti bacterieel en waterbestendig.

Albert 3D voetscan.

Bij de Beterlopenwinkel kun je geheel vrijblijvend een 3D voetscan laten maken. Deze scan meet alles op wat we willen weten. Lengte en breedte van de voeten maar ook de hoogte van de banden en de wreef wordt gemeten daarnaast kunnen we zien welke stand je voeten hebben en hoe de druk onder de voeten verdeeld is als laatste geeft de scan aan welk type voetbed er het beste bij je voeten passen en deze hebben wij op voorraad en kunnen gelijk in de schoenen gepast worden. De slippers zijn voorzien van ditzelfde voetbed. Op deze manier bieden wij een kant en klare oplossing voor voet- en houdingsklachten.

Voordelen van Aetrex op een rijtje.

  • Geschikt voor normale, hol- en platvoet.
  • Lost hiel- en voorvoetklachten op.
  • Anti bacterieel voetbed
  • Waterbestendig voetbed.
  • De Albert 3D voetscan.
  • Kant en klare oplossing voor vele voetklachten.

Heb je al een tijdje last van je voeten of wil je van de zomer een slipper die echt goed loopt? Kom dan naar de Beterlopenwinkel voor een voetscan op de nieuwste 3D voetscanner en pas de slippers of de voetbedden die bij jou voeten passen. Ervaar hoe je echt beter kunt lopen.