skechers dames

Heb jij last van gevoelige voeten en ben je opzoek naar een sportieve, lichtgewicht schoen met een moderne look? Dan zijn de schoenen van Skechers een echte aanrader!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
128409581_2968361773491606_4467336397508220629_n

skechers

De sportieve en trendy schoenen van Skechers zijn nu ook verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel! Bekend door zijn zachte en dempende pasvorm bieden deze schoenen ook nog eens extra steun onder de voetbogen!

Arch Fit Infinite Adventure
Arch Fit Infinite Adventure
€79.95
Arch Fit Big Appea
Arch Fit Big Appea
€89.95
Arch Fit Metro Skyline
Arch Fit Metro Skyline
€89.95
Arch Fit
Arch Fit
€84.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik zo graag Skechers verkoop?

Waarom ik graag met de schoenen van Skechers werk, is eigenlijk heel simpel. Bij de Beterlopenwinkel lossen wij voet en houdingsklachten op met de juiste schoenen, maar soms komen er mensen bij ons in de winkel die niet echt een afwijkende stand hebben of zozeer voetklachten maar wel hele gevoelige en vaak ook pijnlijke voeten, en dan biedt het merk Skechers een goede oplossing. Deze sportieve schoenen bestaan uit een synthetisch materiaal maar toch ademend bovenwerk en past zich gemakkelijk aan de voet aan. Daarbij wordt er gebruikt gemaakt van een gepolsterd voetbed die de voetbogen extra ondersteunen. Zo wordt er optimale zachtheid en demping en toch ondersteuning geboden in deze leuke schoenen. Tevens pak ik deze schoenen ook graag voor mensen die diabetes of bijvoorbeeld reuma hebben. Kortom een fijne schoen voor mensen met zeer gevoelige voeten.

inspiratie

Skechers volgt de trends op de voet en gebruiken deze natuurlijke in hun ontwerpen. Dit alles combineren ze met de wel bekende dempende en extra zachte pasvorm. Een leuke sportieve en fijne schoen en een musthave voor elke vrouw!

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!