skechers dames

Heb jij last van gevoelige voeten en ben je opzoek naar een sportieve, lichtgewicht schoen met een moderne look? Dan zijn de schoenen van Skechers een echte aanrader!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
128409581_2968361773491606_4467336397508220629_n

skechers

De sportieve en trendy schoenen van Skechers zijn nu ook verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel! Bekend door zijn zachte en dempende pasvorm bieden deze schoenen ook nog eens extra steun onder de voetbogen!

Eaze
Eaze
€69.95
Old School Cool
Old School Cool
€59.95
Arch fit effortless
Arch fit effortless
€89.95
Stand on air
Stand on air
€74.95
Arch Fit Infinite Adventure
Arch Fit Infinite Adventure
€79.95
Arch Fit
Arch Fit
€89.95
Stand on Air
Stand on Air
€79.95
Stand on air
Stand on air
€79.95
Arch Fit Big Appea
Arch Fit Big Appea
€89.95
Arch Fit Metro Skyline
Arch Fit Metro Skyline
€89.95
Stand On Air
Stand On Air
€79.95
Arch fit Comfy Wave
Arch fit Comfy Wave
€89.95
Trego Rocky Mountain
Trego Rocky Mountain
€84.95
Trego base camp
Trego base camp
€89.95
Selmen west highland
Selmen west highland
€79.95

Skechers bij de Beterlopenwinkel!

Vanaf nu zijn de welbekende skechers schoenen ook verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel! Het Amerikaanse merk Skechers is al meer las 20 jaar bezig met het ontwikkelen en maken van sportieve schoenen. Aangezien wij bij de Beterlopenwinkel steeds opzoek zijn naar vernieuwing en ons buiten onze “normale” pasvorm- en wandelcollectie aan het uitbreiden zijn met een sportschoenen collectie vonden wij het tijd worden om skechers schoenen in onze collectie te passen.

Waarom skechers schoenen?

Buiten de Craft en Mizuno sportschoenen die bij de Beterlopenwinkel verkrijgbaar zijn, zijn wij heel blij met het merk Skechers. Wat Skechers schoenen namelijk te bieden heeft zijn de volgende punten. Het synthetische maar toch ademende bovenmateriaal is zo geweven dat deze zich om de voeten heen voegt en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige voeten onder ons. Het gepolsterde en ondersteunende voetbed zorgt voor extra ondersteuning in de voetbogen en een optimale demping bij het lopen. Skechers schoenen zijn dan ook zeer geschikt voor de extra gevoelige voeten door bijvoorbeeld reuma of diabetes. Met de schoenen van Skechers kunnen we ervoor zorgen dat sporten/wandelen voor iedereen weer toegankelijk wordt en goed bewegen betekent een beter en gezond leven.

Voordelen van Skechers op een rijtje:

· Synthetisch bovenmateriaal dat goed ademt

· Sportief uiterlijk

· Extra dempende loopzolen en voetbedden

· Ondersteunen de voetbogen optimaal

· Uitneembaar voetbed (te dragen met je eigen zolen)

· Stimuleert mensen weer te gaan bewegen

voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik zo graag Skechers verkoop?

Waarom ik graag met de schoenen van Skechers werk, is eigenlijk heel simpel. Bij de Beterlopenwinkel lossen wij voet en houdingsklachten op met de juiste schoenen, maar soms komen er mensen bij ons in de winkel die niet echt een afwijkende stand hebben of zozeer voetklachten maar wel hele gevoelige en vaak ook pijnlijke voeten, en dan biedt het merk Skechers een goede oplossing. Deze sportieve schoenen bestaan uit een synthetisch materiaal maar toch ademend bovenwerk en past zich gemakkelijk aan de voet aan. Daarbij wordt er gebruikt gemaakt van een gepolsterd voetbed die de voetbogen extra ondersteunen. Zo wordt er optimale zachtheid en demping en toch ondersteuning geboden in deze leuke schoenen. Tevens pak ik deze schoenen ook graag voor mensen die diabetes of bijvoorbeeld reuma hebben. Kortom een fijne schoen voor mensen met zeer gevoelige voeten.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!