Pantoffels heren

Er zijn dagen bij dat we meer in huis lopen dan buiten. Juist dan is het belangrijk dat pantoffels ook goed passen. Bij de Beterlopenwinkel hebben we een groot assortiment aan pantoffels ook met een goede pasvorm en natuurlijk om de voeten lekker warm te houden.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

pantoffels

berkemann

De pantoffels van Berkenmaann zijn pantoffels voorzien met een heel goed ondersteunend voetbed. De materialen die gebruikt worden zijn goed ademend maar zorgen er wel voor dat je voeten lekker warm blijven!

Balian H
Balian H
€109.95
Tirol
Tirol
€124.95

muilen

De muilen van Berkenmann stap je zo even in. Maar door het goede voetbed, de gespsluiting en omdat je in een kuipje staat, zal je muilen niet zomaar verliezen. Goede ondersteunende muilen die zorgen voor optimaal gemak en comfort.

Boston Pull Up
Boston Pull Up
€99.95
Max G
Max G
€124.95
Amalfi
Amalfi
€144.95
Shuv Felt Men
Shuv Felt Men
€104.95
Marco
Marco
€79.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag pantoffels verkoop??

Ik werk heel graag met de merken Florett en Berkenmann omdat je ook in huis graag fijn en goed wilt lopen. En met deze pantoffels kunnen we dat ook echt bereiken. De pantoffels van Berkenmann bieden hiel veel comfort maar ook ondersteuning doordat ze gebruik maken van een heel goed voetbed. De pantoffels van Florett zijn juist weer heel fijn voor mensen met hele gevoelige voeten. Door gebruik te maken van zachte materialen en voeringen. Ze zijn leverbaar in verschillende wijdtematen. Kortom zo hebben we voor iedere voet een passende pantoffel in onze collectie.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Berkemann: gezond schoeisel voor thuis!

Ook deze herfst en winter zijn er weer pantoffels voor heren verkrijgbaar met uitneembaar voetbed. De pantoffels met klittenbandsluiting bieden stevigheid en ruimte aan een hoge wreef en de klompachtige modellen zijn uiterst gemakkelijk om aan te trekken en toch heerlijk warm én ademend door het bovenwerk van kleurrijk vilt.

Naast heerlijk warm zijn de pantoffels ook van een hoge kwaliteit. In Hongarije wordt elke schoen nog voor een groot deel met de hand gemaakt van Europese materialen zoals zacht Italiaans leer en snel groeiend Centraal-Europees populierenhout.

Eigenschappen: Verwisselbaar voetbed Speciaal model voor hallux valgus problematiek Ademende materialen

Wil je meer weten over Berkemann?

kijk dan eens op:

www.berkemann.com

www.beterlopenwebwinkel.nl