Schneider dames

Wat zijn het toch mooie klassieke schoenen van Schneider. Deze van hoogstaande kwaliteit leren schoenen worden nog echt hand gemaakt en zijn speciaal ontwikkeld voor de hele smalle voeten.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

INSTAPPERS en veterschoenen

De schoenen van Schneider worden speciaal gemaakt voor de dames met zeer smalle voeten. Deze mooie klassieke schoenen maken elke outfit af. Mooie geklede schoentjes voor dames met smalle voeten.

version 15518
version 15518
€247.46
13178
13178
€199.47
352419C
352419C
€284.95
357C
357C
€206.47
372C
372C
€181.97
620 419 C
620 419 C
€384.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Schneider verkoop?

De schoenen van Schneider zijn eigenlijk best wel heel uniek en dat is dan ook de reden waarom ik er zo graag mee werk. Schneider maakt schoenen voor dames met een hele smalle voet. En het is nou eenmaal zo dat voor de smallere voeten er toch minder keus ten opzichte van de normale of de bredere voeten. Daarbij zijn de schoenen van Schneider ook nog eens schoenen die er heel vrouwelijk uitzien en de door de handgemaakte maakwijze en het prachtige leer wat dit merk gebruikt haal je ook nog eens een stuk kwaliteit in huis. Ik vind zelf de schoenen van Schneider een echte aanwinst voor onze collectie en met deze schoenen kunnen we ook de dames met smalle voeten helpen aan een paar goede en fijne schoenen

 

Schneider dames schoenen voor de smalle voet

Je weet dat de Beterlopenwinkels gespecialiseerd zijn in schoenen voor smalle en brede voeten. Bekend zijn de smalle damesschoenen van de merken Solidus en Durea. Wellicht weet je nog niet dat naast deze merken ook het Zwitserse merk Schneider een kleine collectie schoenen fabriceert in de wijdtes C en D.

De dames met zeer smalle voeten weten inmiddels dat de Schneider C-leesten uniek zijn binnen het segment smalle schoenen in de Nederlandse winkels.

Mooie mode schoenen van Schneider

De schoenen zijn vervaardigd van superzacht kalfsleer (vaak gecombineerd met suede) en stralen een ongekende distinctie uit. Ook de voering is gemaakt van fraai zacht kalfsleder en alle schoenen zijn voorzien van losse voetbedden.

Voordelen Schneider damesschoenen:

  • Tijdloos design
  • Uitneembare kalfsleren voetbed
  • Exclusieve, kleine collectie damesschoenen
  • Zwitsers design
  • Duurzaam
  • Alleen verkrijgbaar in leesten C en D (voor de supersmalle voet)

Meer informatie:http://www.beterlopenwebwinkel.nl of  http://www.schneiderschuhe.ch