Ganter heren

De schoenen van Ganter zijn echt een lust voor het oog. Moderne modellen in kleuren van dit seizoen zijn dan ook geen uitzondering. Modern, comfort en doeltreffend zijn de kernwoorden voor Ganter.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

92571526_581127305831382_6543668535594319872_o

nieuwe collectie

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie van 2021 van Ganter staat weer voor je klaar! Deze moderne maar vooral comfortabele schoenen met een uitstekende pasvorm zijn verkrijgbaar in de leesten G, H, K en K/L, oftewel voor de gemiddelde tot zeer brede voeten.

Heimo H
Heimo H
€204.95
KarlLudwig K
KarlLudwig K
€224.95
Heimo H
Heimo H
€204.95
Hadrian H
Hadrian H
€184.95
Gideon G
Gideon G
€204.95
Karl Ludwig K/L
Karl Ludwig K/L
€224.95
Heimo H
Heimo H
€204.95
Heimo H
Heimo H
€204.95
Gabriel G
Gabriel G
€194.95
Gabriel G
Gabriel G
€194.95
Gideon G
Gideon G
€184.95
Karl Ludwig K
Karl Ludwig K
€214.95

aktiv schoenen

Heeft jou voet moeite met het afwikkelen, of heb je last van voorvoet klachten of hielklachten dan bieden de schoenen van Ganter met afwikkelzool de oplossing voor jou!. Deze afwikkel schoenen zorgen ervoor dat zowel de voorvoet als de hiel ontlast wordt en je afwikkeling van de voet weer op de juiste manier kunt maken. Een goede afwikkeling zorgt voor een goede lichaamshouding en dat willen we allemaal.

Helios H
Helios H
€209.95
Helios H
Helios H
€204.95
Helios H
Helios H
€209.95

GaNTER sandalen

Ganter sandalen worden gemaakt van hele mooi zachte leersoorten en zijn dan ook ontwikkeld voor de gevoelige voeten. De mooie gepolsterde randen, de zachte voering en het goed ondersteunende, uitneembare voetbed zorgen voor een goede pasvorm en zeer prettig draagcomfort.

Giovanni G
Giovanni G
€164.95
KarlLudwig K
KarlLudwig K
€184.95
Gero G
Gero G
€154.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Ganter schoenen verkoop?

Ik werk altijd heel graag met het merk Ganter omdat ze een hele fijne pasvorm hebben daaarbij zien ze er ook nog eens heel leuk uit. Zo hebben ze modellen die een afwikkeling onder de loopzool hebben zodat de voet gestuurd wordt in de goede afwikkeling en je de druk van de voorvoet en hiel afhaalt. Ook de sensitive lijn zijn heel fijn omdat deze helemaal gepolsterd zijn aan de binnenkant en zo stiknaden niet voelbaar zijn. Echt heel fijn voor de gevoelige voeten. Maar heb je helemaal geen klachten aan de voeten kun je de schoenen van Ganter natuurlijk gewoon gebruiken omdat ze ook heel leuk zijn. We willen allemaal lekker lopen op leuke schoenen.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Ganter, modieus, comfort en doeltreffend.

Ik kan je vertellen dat dit seizoen Ganter met hele modieuze schoenen komt zonder het comfort uit het oog te verliezen. Zo hebben ze schoenen met een ronde afwikkelzool die de afwikkeling stuurt en ervoor zorgt dat de druk van de bal en de hiel wordt afgehaald. Ook hebben ze een lijn voor de hele gevoelige voeten, deze zijn geheel naadloos en extra zacht uitgevoerd om drukpunten te voorkomen. Het uitneembare voetbed geeft je de mogelijkheid om je eigen op maat gemaakte zooltjes te gebruiken.

De soorten schoenen op een rijtje.

Ganter maakt schoenen in verschillende wijdte maten, G,H, en K/L wijdtes. Ben je opzoek naar een sneaker model of juiste een wat nettere schoen het kan allemaal Uitgevoerd in mooie frisse kleuren van dit seizoen, blauw, antraciet en natuurlijk zwart, kun je zeker voor de dag komen. Modellen als Karludwig K/L, Kai K (afwikkelschoen) en de Hardian H maken gelijk duidelijk waarom Ganter schoenen zo leuk zijn.