Finn Comfort

Bij de schoenen van Finn Comfort kunnen we oprecht  elke voet een passend model. Heb je gevoelige voeten, een afwikkel probleem, een smalle of juist een brede voet het is bij Finn Comfort geen enkel probleem. Comfort en kwaliteit staan bij dit merk hoog in het vaandel.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Finn comfort

finnamic SLIPPERS

Hebben jou voeten moeite met afwikkelen of heb je last van je voorvoet of hiel? Dan bieden de slippers van Finnamic met de speciaal ontwikkelde afwikkelzool de oplossing. De ondersteuning bevindt zich onder het midden van de voet zodat de druk van de voorvoet en hiel wordt afgehaald, en de afwikkeling van de voet wordt op deze manier optimaal gestuurd.

Andros
Andros
€144.95
Andros
Andros
€144.95
Andros
Andros
€154.95

SANDALEN

De sandalen van Finn Comfort zijn uitgevoerd met zowel een dicht als open hiel. Het uitneembare voetbed gemaakt van kurk zorgt ervoor dat je ook in de zomer gewoon goed kan lopen en je voeten de ondersteuning en comfort krijgen die ze verdienen

Tunis
Tunis
€164.95
Baltrum
Baltrum
€164.95
Athos
Athos
€199.95
Baltrum
Baltrum
€164.95
Argos-S
Argos-S
€184.95
Tunis
Tunis
€174.95

finnamic SANDALEN

Net zoals de slippers met de afwikkelzool zijn deze ook verkrijgbaar in sandalen. Heb je moeite met het afwikkelen van je voeten of voorvoet of hielklachten dan zijn de sandalen van Finnamic de oplossing. De de afwikkelzool onder de sandaal wordt de afwikkeling van de voet optimaal gestuurd en zo haal je de druk van de hiel en voorvoeten af. Kortom ook in de zomer kun je fijn lopen.

Perm
Perm
€174.95
Perm
Perm
€189.95
Yuma
Yuma
€199.95
Samara
Samara
€194.95

veter en klittebandSCHOENEN

De schoenen van Finn Comfort zijn in heel veel verschillende modellen leverbaar voor de smalle t/m de brede voeten. Leuke sportieve sneaker modellen voorzien van een uitneembaar kurken voetbed die zorgen voor een optimale ondersteuning voor jou voeten. Pasvorm, comfort, maar zeker ook modieus vind je in de schoenen van Finn Comfort.

Nasca
Nasca
€289.95
Prezzo
Prezzo
€239.95
Chennai
Chennai
€249.95
Bradford
Bradford
€219.95

finnamic SCHOENEN

De schoenen van Finnamic lossen jouw voetklachten op. Met de speciaal ontwikkelde afwikkelzool zijn voorvoet- en hielklachten verleden tijd. De afwikkeling wordt gestuurd en zorgt voor een rechte lichaamshouding. Kortom beter lopen doe je op de schoenen van Finnamic.

Huelva
Huelva
€219.95
Huelva
Huelva
€239.95
Tustin
Tustin
€224.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik zo graag Finn Comfort verkoop?

Ik pak voor heel veel verschillende voettypes schoenen van Finn Comfort erbij. Simpelweg vanwege hun unieke pasvorm. Finn Comfort werkt namelijk met een goed ondersteunend voetbed van kurk en dit voetbed zorgt er gelijk voor dat je hielbeen recht gezet wordt. Kan jou voet dit goed gebruiken dan zijn de schoenen van Finn Comfort een echte aanrader.  Ook hebben ze een lijn genaamd de Finnamic, deze schoenen hebben een afwikkelzool en het voetbed legt hierbij de nadruk onder het midden van de voet zodat de voet gestuurd wordt om de juiste afwikkeling te maken, hierbij haal je de druk van de voorvoet en de hiel af. Voor mensen met een mortons neuroom (zenuw beknelling), doorgezakte voorvoet of bijvoorbeeld een hielspoor kunnen deze schoenen wel eens de oplossing zijn.  Heb je smalle, brede of hele gevoelige voetenook dat is bij Finn Comfort geen enkel probleem. Met hun uitgebreide leestvormen en hoogstaande kwaliteit leersoorten zijn de schoenen van Finn Comfort om voetklachten op te lossen.

inspiratie

De naam zegt het al Finn Comfort staat in eerste instantie bekend om zijn comfort en pasvorm maar, niets is minder waar ook deze fijne schoenen doen helemaal met de mode mee. Kleuren van dit seizoen gecombineerd met de fraaiste printen zullen dan ook zeker niet ontbreken. Beterlopen kun je gewoon doen op leuke schoenen.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Finn Comfort voor elke voet een passend model.

Ik kan heel veel vertellen over de Finn Comfort schoenen en zal dan proberen zoveel mogelijk met jullie te delen.

Ben je opzoek naar schoenen met een comfortabele pasvorm en een leuke uitstraling dan zijn de schoenen van Finn Comfort een echte aanrader. Schoenen voor de gemiddelde voet (Chennai), de iets bredere voet (Hannover) of een hele brede voet ( Nasca) Finn comfort maakt voor ieder voettype een passende schoen. Alle schoenen van Finn comfort hebben een uitneembaar voetbed gemaakt van kurk. Hierdoor heb je de keus om je eigen op maat gemaakte steunzooltje te gebruiken.

De verschillende lijnen van Finn Comfort op een rijtje.

Ga je voor een slipper (Korfu), sandaal (Tunis), veter- of klittenband schoen (Vernon, Nasca) of een bootie ( Warwick) het kan allemaal. De lijnen die ze maken zijn bijvoorbeeld classic sport en de city sport. De namen zeggen eigenlijk al met welk type we te maken hebben. Een sportief model of toch een mooi klassiek model..

Finnamic de afwikkelschoenen van Finn Comfort.

De Finnamic zijn schoenen die gemaakt worden met een afwikkeling in de loopzool. Deze loopt wat ronder waardoor dit ook wel een rolzool genoemd wordt. De ondersteuning voel je vooral onder het midden van de voet waardoor je als het ware naar voren geduwd wordt en zo de druk onder de bal en hiel wordt afgehaald. Een goede afwikkeling zorgt ervoor dat het lopen makkelijker gaat en voor een betere lichaamshouding. Finnamic schoenen zijn verkrijgbaar in slippers (Andros) sandalen (Perm), veter of klittenbandschoenen (Huelva, Camebridge) en booties (Irun).
Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen en voor vragen kun je altijd terecht in een van onze filialen.