Finn Comfort heren

Finn Comfort heeft verschillende leestvormen die een perfecte pasvorm en comfort voor elke voet biedt. Ze hebben allemaal één ding gemeen: de natuurlijke vorm, ontwikkeld volgens anatomische criteria. Zo is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de voet tijdens het lopen het gewicht van een persoon op verschillende gebieden opneemt en van vorm verandert in de verschillende fasen van de rolbeweging.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

nieuwe najaarscollectie 2022

De nieuwe najaarscollectie schoenen van Finn Comfort is zo gevarieerd dit wil je echt niet missen! Mooie kleurcombinaties gecombineerd met de beste leersoorten en een unieke en zeer goede pasvorm zorgen voor een optimaal comfort bij elke stap!

Piccadilly
Piccadilly
€234.95
Prophylaxe
Prophylaxe
€254.95
Piccadilly
Piccadilly
€211.46
Piccadilly
Piccadilly
€234.95
Nasca
Nasca
€229.46
Brentino
Brentino
€220.46
Andover
Andover
€211.46
Prezzo
Prezzo
€220.46
Nasca
Nasca
€265.46
Shelton
Shelton
€238.46
Profylaxe
Profylaxe
€181.97
Norwich
Norwich
€184.46
Dijon
Dijon
€202.46

booties

Ook dit najaar weer volop aanwezig bij de Beterlopenwinkel de boots van FinnComfort! Uitgevoerd met het vertrouwde anatomisch gevormde voetbed zorgen voor een optimaal loopcomfort!

Dawson
Dawson
€254.95
Liverpool
Liverpool
€229.46
Warwick
Warwick
€193.46
Warwick
Warwick
€220.46

finnamic schoenen

Krijg je last van je voorvoeten tijdens het lopen of heb je hielklachten? Kies dan voor de Finnamic modellen van FinnComfort enje klachten zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon! De stabiele rolzool zorgt ervoor dat de druk van de voorvoeten en de hielen weggenomen worden en zorgen ook nog eens voor een natuurlijke afwikkeling van de voeten en dat betekend een goede lichaamshouding!

Huelva
Huelva
€234.95
Huelva
Huelva
€224.95
Huelva
Huelva
€202.46
Huelva
Huelva
€202.46
Milford
Milford
€211.46
Santander
Santander
€220.46
Milford
Milford
€238.46
Tustin
Tustin
€206.96

finnamic booties

Buiten de Finnamic schoenen hebben we ook hele leuke boots in de collectie dit najaar! Met dezelfde rolzool als bij de schoenen zullen voorvoet- en hielklachten verdwijnen en loop je weer met plezier!

Irun
Irun
€254.95
Irun
Irun
€220.46
Irun
Irun
€220.46
Irun
Irun
€238.46
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik zo graag Finn Comfort verkoop?

Finn Comfort, als je in een winkel werkt waar je voet en houdingsklachten oplost met de juiste schoenen dan mogen de schoenen van Finn Comfort zeker niet ontbreken. Finn Comfort heeft een ontzettend uitgebreide collectie heren schoenen. Allemaal zijn ze voorzien van een anatomisch gevormd voetbed van kurk die uitneembaar is zodat je je eigen opmaat gemaakte zooltje ook kunt gebruiken. Daarbij hebben we leest vormen voor iedere voet. Heb je een hele brede voet of juist wat smaller geen probleem bij het merk Finn Comfort. Daarbij hebben ze een afwikkellijn de Finnamic en hebben ze modellen voor de zeer gevoelige voeten. Echt een merk voor ieder wat wils en voor mij persoonlijk een van de fijnste merken om mee te mogen werken.

inspiratie

De naam zegt het al Finn Comfort staat in eerste instantie bekend om zijn comfort en pasvorm maar, niets is minder waar ook deze fijne schoenen doen helemaal met de mode mee. Kleuren van dit seizoen gecombineerd met de fraaiste printen zullen dan ook zeker niet ontbreken. Beterlopen kun je gewoon doen op leuke schoenen.

Finn Comfort voor elke voet een passend model.

Ik kan heel veel vertellen over de Finn Comfort schoenen en zal dan proberen zoveel mogelijk met jullie te delen.

Ben je opzoek naar schoenen met een comfortabele pasvorm en een leuke uitstraling? Dan zijn de schoenen van Finn Comfort een echte aanrader. Schoenen voor de gemiddelde voet , de iets bredere voet (of een hele brede voet Finn comfort maakt voor ieder voettype een passende schoen. Alle schoenen van Finn comfort hebben een uitneembaar voetbed gemaakt van kurk. Hierdoor heb je de keus om je eigen op maat gemaakte steunzooltje te gebruiken.

De verschillende lijnen van Finn Comfort op een rijtje.

Ga je voor een moderne boot zoals de Warwick een sportieve sneakermodel Piccadilly of voor een sandaal/ slipper voor in huis bijvoorbeeld ( Athos) het kan allemaal. De lijnen die ze maken zijn bijvoorbeeld classic sport en de city sport. De namen zeggen eigenlijk al met welk type we te maken hebben. Een sportief model of toch een mooi klassiek model bij Finn Comfort is alles mogelijk!

Finnamic de afwikkelschoenen van Finn Comfort.

De Finnamic zijn schoenen die gemaakt worden met een afwikkeling in de loopzool. Deze loopt wat ronder waardoor dit ook wel een rolzool genoemd wordt. De ondersteuning voel je vooral onder het midden van de voet waardoor je als het ware naar voren geduwd wordt en zo de druk onder de bal en hiel wordt afgehaald. Een goede afwikkeling zorgt ervoor dat het lopen makkelijker gaat en voor een betere lichaamshouding. Neem eens een kijkje bij de modellen, Huelva, Milford of de Santander en zie hoe leuk deze schoenen zijn!
Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen en voor vragen kun je altijd terecht in een van onze filialen.