Lowa dames

Wil je ook in het voorjaar/zomer lekker kunnen wandelen? Kies dan voor de wandelschoenen van Lowa! Met de wandelschoenen van Lowa pak je elke wandeling aan. Maak van wandelen je hobby!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

116437555_3197396690338048_1995138349735706977_n

wandelschoenen

De kleurrijke en comfortabele wandelschoenen van Lowa zorgen ervoor dat je ook in het voor en in de zomer heerlijke wandelingen kan maken. Met de uiteenlopende collectie van Lowa hebben we voor iedereen een passende Lowa.

Aerox GTX Lo Ws
Aerox GTX Lo Ws
€174.95
Sassa GTX Lo Ws
Sassa GTX Lo Ws
€174.95
Sassa GTX Lo Ws
Sassa GTX Lo Ws
€174.95
Walker N4D lo
Walker N4D lo
€144.95
Sassa GTX LO Ws
Sassa GTX LO Ws
€174.95
Gorgon GTX Ws
Gorgon GTX Ws
€144.95

booties

De booties van Lowa geven jou voeten en enkels de steun die ze verdienen. Met de hoge modellen van Lowa pak jij elke ondergrond met gemak aan. Stabiliteit staat bij deze schoenen hoog in het vaandel.

Renegade GTX Mid Ws
Renegade GTX Mid Ws
€184.95
Lady Light GTX
Lady Light GTX
€224.95
Locarno GTX QC Ws
Locarno GTX QC Ws
€184.95
Renegade GTX Mid Ws
Renegade GTX Mid Ws
€194.95
Mauria GTX Ws Wide
Mauria GTX Ws Wide
€254.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Lowa verkoop?

Ik werk graag met het merk Lowa omdat wij een zeer ruime collectie hebben en we zo voor iedereen een passende en geschikte wandelschoen in huis hebben. Of je nou een stad gaat bezichtigen of je gaat de bossen in het kan allemaal. Ook gebruiken wij de wandelschoenen bij mensen die voetklachten hebben. Voorbeelden hiervoor zijn bijvoorbeeld, neuropathie, vastgezette gewrichten, artrose in de enkel of voorvoet of bij mensen die last hebben van hun evenwicht. De wandelschoenen van Lowa bieden namelijk een goede ondersteuning en door het brede draagvlak ook nog eens een goede stabiliteit. Zo zijn de schoenen van Lowa voor heel veel mensen en voetklachten geschikt. 

 

inspiratie

Lowa richt zich natuurlijk op de doelgroep wandelaars maar, met de sportieve schoenen in de kleuren van dit seizoen loop je er deze zomer zeer trendy bij.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Lowa schoenen voor de mooiste wandelingen.

Lowa staat voor kwalitatieve, duurzame en comfortabele hoge en lage wandel en bergschoenen voor alle buitensport activiteiten. Lowa bestaat al meer dan 100 jaar en je koopt een traditioneel geproduceerde dames schoen die op basis van moderne technologieën tot stand is gekomen .Met de uitgebreide collectie en veelzijdigheid aan modellen kun jij elke ondergrond de baas en maak je van wandelen je hobby.

De voordelen van Lowa:

  • waterdichte bescherming door Gore-Tex binnen voering
  • ademend materiaal
  • comfortabel
  • ruime keus in lage wandelschoenen tot hoge bergschoenen
  • uitneembare voetbedden

Het kiezen van de juiste wandelschoenen kan lastig zijn. Want hoe weet je nu zonder er lang op te kunnen lopen welke wandelschoenen bij jouw voeten passen? Kom dit voorjaar naar de Beterlopenwinkel en  daar staat een schoenadviseur klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keus. Ook maken wij door middel van de iStep voetenscanner een duidelijk inzicht in de eventuele voetproblematiek waar je mee wordt geconfronteerd.