Lowa dames

Sinds 1923 maakt Lowa al bergschoenen en dit kan je merken door de expertise hoe deze schoenen in elkaar zijn gezet. Een heerlijke stevige wandelschoen kan je van Lowa zeker verwachten. Wil je ook in het najaar van 2021 lekker kunnen wandelen bekijk dan deze collectie en we zien je graag in de winkel om te passen.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

monte_brento_spot_06_137

Hoge Wandelboots

De boots van Lowa geven jou voeten de steun die ze verdienen. Met de hoge modellen van Lowa pak jij elke ondergrond met gemak aan. Stabiliteit staat bij deze schoenen hoog in het vaandel. Voor in de bergen zijn deze boots uiters geschikt door de stevige steun rond de enkels. 

Renegade GTX Mid Ws
Renegade GTX Mid Ws
€194.95
Malta GTX Mid Ws
Malta GTX Mid Ws
€164.95
Innox Pro GTX Mid Ws
Innox Pro GTX Mid Ws
€184.95
Renegade GTX Mid Ws
Renegade GTX Mid Ws
€184.95
Locarno GTX QC Ws
Locarno GTX QC Ws
€184.95

lage wandelschoenen

Ga je de bossen in of toch liever een stadswandeling maken? De schoenen van Lowa hebben een vibramzool waardoor ze slijtvast zijn en hierdoor minder snel uitglijden. Met de uiteenlopende collectie wandelschoenen van Lowa zit het juiste paar er zeker bij voor jou! 

Innox Pro GTX Lo Ws
Innox Pro GTX Lo Ws
€154.95
Innox Evo GTX Ws
Innox Evo GTX Ws
€144.95
Gorgon GTX Ws
Gorgon GTX Ws
€144.95
Walker N4D lo
Walker N4D lo
€144.95
Sassa GTX LO Ws
Sassa GTX LO Ws
€174.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag Lowa verkoop?

Ik werk graag met het merk Lowa omdat wij een zeer ruime collectie hebben en we zo voor iedereen een passende en geschikte wandelschoen in huis hebben. Of je nou een stad gaat bezichtigen of je gaat de bossen in het kan allemaal. Ook gebruiken wij de wandelschoenen bij mensen die voetklachten hebben. Voorbeelden hiervoor zijn bijvoorbeeld, neuropathie, vastgezette gewrichten, artrose in de enkel of voorvoet of bij mensen die last hebben van hun evenwicht. De wandelschoenen van Lowa bieden namelijk een goede ondersteuning en door het brede draagvlak ook nog eens een goede stabiliteit. Zo zijn de schoenen van Lowa voor heel veel mensen en voetklachten geschikt. 

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Lowa schoenen voor de mooiste wandelingen.

Lowa staat voor kwalitatieve, duurzame en comfortabele hoge en lage wandel en bergschoenen voor alle buitensport activiteiten. Lowa bestaat al meer dan 100 jaar en je koopt een traditioneel geproduceerde dames schoen die op basis van moderne technologieën tot stand is gekomen .Met de uitgebreide collectie en veelzijdigheid aan modellen kun jij elke ondergrond de baas en maak je van wandelen je hobby.

De voordelen van Lowa:

  • waterdichte bescherming door Gore-Tex binnen voering
  • ademend materiaal
  • comfortabel
  • ruime keus in lage wandelschoenen tot hoge bergschoenen
  • uitneembare voetbedden

Het kiezen van de juiste wandelschoenen kan lastig zijn. Want hoe weet je nu zonder er lang op te kunnen lopen welke wandelschoenen bij jouw voeten passen? Kom dit najaar naar de Beterlopenwinkel en  daar staat een schoenadviseur klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. Ook maken wij door middel van de iStep voetenscanner een duidelijk inzicht in de eventuele voetproblematiek waar je mee wordt geconfronteerd.