Fitflop schoenen

Heb je last van een hielspoor of heb je klachten in de voorvoet, wil je van de zomer niet gebonden zijn aan dichte schoenen? De oplossing, de trendy slippers van FitFlop

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Fitflop

FITFLOP

De trendy slippers van FitFlop zijn de uitkomst bij voorvoet- en hiel klachten. Met deze fraaie slippers los je pijnklachten eenvoudig op en je kan er zeker mee voor de dag komen!

Lottie
Lottie
€63.96
Lottie
Lottie
€89.95
Lottie
Lottie
€55.96
Twiss Crystal
Twiss Crystal
€119.95
Slinky Rokkit Toe-Post
Slinky Rokkit Toe-Post
€99.95
Skinny Toe Thong Sandals
Skinny Toe Thong Sandals
€71.96
Twiss
Twiss
€104.95
Naia
Naia
€79.96
Loosh Slide Textile
Loosh Slide Textile
€119.95
Novy
Novy
€99.95
Neoflex Back Strap
Neoflex Back Strap
€79.95
Leather Latice Surfa
Leather Latice Surfa
€79.95
Slinky Rokkit
Slinky Rokkit
€79.96
Lulu Aztec Stud
Lulu Aztec Stud
€79.96
Lulu Aztec Stud
Lulu Aztec Stud
€99.95
Hyka
Hyka
€174.95
Loaf Lace Up Boot
Loaf Lace Up Boot
€115.96
Sporty-Pop
Sporty-Pop
€115.96
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag slippers verkoop van FitFlop?

Bij ons in de winkel kom ik heel vaak mensen tegen die last hebben van voorvoet klachten of hielklachten. Neem nou bijvoorbeeld een hielspoor echt een vervelende, pijnlijke en langdurige blessure wat ervoor kan zorgen dat je bijna niet meer kan lopen door de pijn in je voeten. Met goede schoenen kun je deze klachten zeker verminderen maar als de zomer voor de deur staat wil je niet altijd van die dichte schoenen aan toch? De slippers en sandalen van Fitflop bieden hier een goede oplossing. De loopzolen van de Fitflop zijn zo gemaakt dat er een goede demping in zit en dat je bij de landing van de voeten de schokken goed worden opgevangen, daarbij rolt de loopzool goed af zodat de voorvoet ook gelijk ontlast wordt. Wat ik persoonlijk ook heel leuk vind aan de slippers van Fitflop is de uitstraling, glitters, steentjes en fraaie kleuren worden zeker niet gemeden en geven de slippers een vrouwelijke uitstraling. De reden waarom ik graag met het merk Fitflop werk lijkt me wel duidelijk, een slipper die voetklachten verminderd en die er ook nog eens leuk uitzien ja dat is heel fijn om mee te werken.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

FitFlop dragen en tegelijk genieten van een ‘workout’

Ja, je leest het goed, door het dragen van FitFlops wordt je achterwerk namelijk geactiveerd. De voorvoet komt daarentegen juist weer stil te liggen, waardoor je niet zelf hoeft af te wikkelen.

Het geheim zit hem in de gepatenteerde microwobbleboard zolen die ontworpen zijn door twee biomechanici. De landingsenergie wordt door de zolen optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten (voet, knie en bekken) vermindert. De zolen zorgen daarnaast voor een optimale houding, spieractiviteit, schokdemping, drukverdeling en ondersteuning van de voetboog.

Genieten van deze technologie kun je deze lente en zomer op chique slippers, stoere sandalen en klompachtige pantoffels in vrolijke kleuren. Kom passen in de Beterlopenwinkel in en ervaar het zelf.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heb je minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten kunnen verminderen.

 

FitFlop houdt je:

-Fit

-Gezond

-Hip en trendy

-Wat wil je nog meer?

 

Liever online bestellen?

Kijk dan op www.beterlopenwebwinkel.nl en voor meer informatie ga je naar www.fitflop.com