Fitflop dames

Heb je last van een hielspoor of heb je klachten in de voorvoet? Dan zijn de slippers, muilen en schoenen van Fitflop de oplossing. Door de afwikkeling en demping in de loopzool ervaar je zelf hoe fijn de schoenen van FitFlop lopen!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

83359804_123288472560804_4277765904550669572_n (1)

FITFLOP

Wit jij al dat er buiten de slippers en sandalen ook schoenen en muilen verkrijgbaar zijn van FitFlop! Heerlijk voor in en om het huis en voor op regenachtige dagen!

Loaff Suede Clog
Loaff Suede Clog
€89.96
Freya Sneakers
Freya Sneakers
€116.96
Hyka
Hyka
€157.46
Loaf Lace Up Boot
Loaf Lace Up Boot
€130.46
Lottie
Lottie
€80.96
Twiss Crystal
Twiss Crystal
€107.96
Lottie
Lottie
€71.96
Slinky Rokkit Toe-Post
Slinky Rokkit Toe-Post
€89.96
Twiss
Twiss
€94.46
Neoflex Back Strap
Neoflex Back Strap
€71.96
Leather Latice Surfa
Leather Latice Surfa
€71.96
Loosh Slide Textile
Loosh Slide Textile
€107.96
Novy
Novy
€89.96
Slinky Rokkit
Slinky Rokkit
€89.96
Lulu Aztec Stud
Lulu Aztec Stud
€89.96
Lulu Aztec Stud
Lulu Aztec Stud
€89.96

inspiratie

FitFlop is niet bang om kleuren, glitters en mooie steentjes te gebruiken. Dit laat zien dat ze de trends op de voet volgen en deze toepassen in hun nieuwste ontwerpen.

voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag slippers verkoop van FitFlop?

Bij ons in de winkel kom ik heel vaak mensen tegen die last hebben van voorvoet klachten of hielklachten. Neem nou bijvoorbeeld een hielspoor echt een vervelende, pijnlijke en langdurige blessure wat ervoor kan zorgen dat je bijna niet meer kan lopen door de pijn in je voeten. Met goede schoenen kun je deze klachten zeker verminderen. Misschien ken je het merk FitFlop al en weet je dat ze hele fijne slippers en sandalen maken. Nu is het zo dat ze ook voor het najaar dichte schoenen en muilen hebben gemaakt en deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel. Ook in het najaar kun je zorgen dat je hielspoor niet gaat opspelen en je zo beter en fijner kunt lopen!

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

FitFlop dragen en tegelijk genieten van een ‘workout’

Ja, je leest het goed, door het dragen van FitFlops wordt je achterwerk namelijk geactiveerd. De voorvoet komt daarentegen juist weer stil te liggen, waardoor je niet zelf hoeft af te wikkelen en drukpunten onder de voorvoet weggehaald worden.

Het geheim zit hem in de gepatenteerde microwobbleboard zolen die ontworpen zijn door twee biomechanici. De landingsenergie wordt door de zolen optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten (voet, knie en bekken) vermindert. De zolen zorgen daarnaast voor een optimale houding, spieractiviteit, schokdemping, drukverdeling en ondersteuning van de voetboog.

Genieten van deze technologie kun je ook in het voorjaar en de zomer van 2021, klompachtige muilen en leuke sportieve dichte schoenen, slippers en sandalen zijn weer volop verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heb je minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten kunnen verminderen.

 

FitFlop houdt je:

-Fit

-Gezond

-Hip en trendy

-Wat wil je nog meer?

 

Liever online bestellen?

Kijk dan op www.beterlopenwebwinkel.nl en voor meer informatie ga je naar www.fitflop.com