Fitflop dames

Heb je last van een hielspoor of heb je klachten in de voorvoet? Dan zijn de slippers, muilen en schoenen van Fitflop de oplossing. Door de afwikkeling en demping in de loopzool ervaar je zelf hoe fijn de schoenen van FitFlop lopen!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

sneakermodellen

De dichte sneakers van Fit Flop beschikken ook over een dempend voetbed en afwikkeling die je wellicht al ervaren heb van de slippers. Een verademing voor de voeten. 

Freya sneakers
Freya sneakers
€129.95
Rally sneakers
Rally sneakers
€104.95
Rally Glitter High Top
Rally Glitter High Top
€134.95
Rally sneakers
Rally sneakers
€99.95
Rally X
Rally X
€124.95

Dempende Slippers

Fitflop beschikt over een heerlijke demping voor de voorvoet en de hiel, heb je hielspoor of pijnlijke voeten dan zijn deze slippers uiterst geschikt. 

Lulu Adjustable Slide
Lulu Adjustable Slide
€84.95
Lulu Adjustable Slide
Lulu Adjustable Slide
€84.95
Lulu Glitter Slides
Lulu Glitter Slides
€69.95
Walkstar Toe Post Wide Fit
Walkstar Toe Post Wide Fit
€74.95
Twiss Crystal
Twiss Crystal
€119.95
Lulu Glitter Slides
Lulu Glitter Slides
€69.95
Lulu Crystal Wide Fit Toe
Lulu Crystal Wide Fit Toe
€89.95
Lulu Glitter Splash
Lulu Glitter Splash
€69.95
Iqushion
Iqushion
€39.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag slippers verkoop van FitFlop?

Bij ons in de winkel kom ik heel vaak mensen tegen die last hebben van voorvoet klachten of hielklachten. Neem nou bijvoorbeeld een hielspoor echt een vervelende, pijnlijke en langdurige blessure wat ervoor kan zorgen dat je bijna niet meer kan lopen door de pijn in je voeten. Met goede schoenen kun je deze klachten zeker verminderen. Misschien ken je het merk FitFlop al en weet je dat ze hele fijne slippers en sandalen maken. Nu is het zo dat ze ook voor het najaar dichte schoenen en muilen hebben gemaakt en deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel. Ook in het najaar kun je zorgen dat je hielspoor niet gaat opspelen en je zo beter en fijner kunt lopen!

 

FitFlop dragen en tegelijk genieten van een ‘workout’

Ja, je leest het goed, door het dragen van FitFlops wordt je achterwerk namelijk geactiveerd. De voorvoet komt daarentegen juist weer stil te liggen, waardoor je niet zelf hoeft af te wikkelen en drukpunten onder de voorvoet weggehaald worden.

Het geheim zit hem in de gepatenteerde microwobbleboard zolen die ontworpen zijn door twee biomechanici. De landingsenergie wordt door de zolen optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten (voet, knie en bekken) vermindert. De zolen zorgen daarnaast voor een optimale houding, spieractiviteit, schokdemping, drukverdeling en ondersteuning van de voetboog.

Genieten van deze technologie kun je ook in het najaar van 2022. De fijne muilen en sneakermodellen zijn weer volop verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heb je minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten kunnen verminderen.

 

FitFlop houdt je:

-Fit

-Gezond

-Hip en trendy

-Wat wil je nog meer?

 

Liever online bestellen?

Kijk dan op www.beterlopenwebwinkel.nl en voor meer informatie ga je naar www.fitflop.com