Fitflop dames

Heb je last van een hielspoor of heb je klachten in de voorvoet? Dan zijn de slippers, muilen en schoenen van Fitflop de oplossing. Door de afwikkeling en demping in de loopzool ervaar je zelf hoe fijn de schoenen van FitFlop lopen!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

83359804_123288472560804_4277765904550669572_n (1)

FITFLOP

Ook dit seizoen zullen de slippers van FitFlop zeker weer volop verkrijgbaar zijn bij de Beterlopenwinkel! Shop jouw favoriete FitFlops nu veilig bij de Beterlopenwinkel en ik zeg laat de zomer maar komen!

Lulu Aztec Stud
Lulu Aztec Stud
€69.97
Iqushion
Iqushion
€39.95
Iqushion
Iqushion
€39.95
Slinky Rokkit Toe-Post
Slinky Rokkit Toe-Post
€69.97
Lulu Aztec Stud
Lulu Aztec Stud
€69.97
Lottie
Lottie
€89.95
Twiss Crystal
Twiss Crystal
€119.95
Lulu Glitter Toe -thongs
Lulu Glitter Toe -thongs
€69.95
Lulu Glitter Slides
Lulu Glitter Slides
€69.95
Lulu Shimmersuede
Lulu Shimmersuede
€59.47
Novy
Novy
€69.97
Cha Cha Suede
Cha Cha Suede
€73.47
Bahia
Bahia
€69.97
Leather Latice Surfa
Leather Latice Surfa
€55.97
Loosh Slide Textile
Loosh Slide Textile
€83.97

FITFLOP

Nu verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel de dichte sneakermodellen van FitFlop! De dichte schoenen hebben hetzelfde draagcomfort wat je gewend bent van de FitFlop, Super handig op de regenachtige dagen!

Freya
Freya
€129.95
Freya
Freya
€129.95
Freya
Freya
€129.95
Freya sneakers
Freya sneakers
€129.95
Rally Glitter High Top
Rally Glitter High Top
€134.95
Rally sneakers
Rally sneakers
€99.95

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

inspiratie

FitFlop is niet bang om kleuren, glitters en mooie steentjes te gebruiken. Dit laat zien dat ze de trends op de voet volgen en deze toepassen in hun nieuwste ontwerpen.

voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag slippers verkoop van FitFlop?

Bij ons in de winkel kom ik heel vaak mensen tegen die last hebben van voorvoet klachten of hielklachten. Neem nou bijvoorbeeld een hielspoor echt een vervelende, pijnlijke en langdurige blessure wat ervoor kan zorgen dat je bijna niet meer kan lopen door de pijn in je voeten. Met goede schoenen kun je deze klachten zeker verminderen. Misschien ken je het merk FitFlop al en weet je dat ze hele fijne slippers en sandalen maken. Nu is het zo dat ze ook voor het najaar dichte schoenen en muilen hebben gemaakt en deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel. Ook in het najaar kun je zorgen dat je hielspoor niet gaat opspelen en je zo beter en fijner kunt lopen!

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

FitFlop dragen en tegelijk genieten van een ‘workout’

Ja, je leest het goed, door het dragen van FitFlops wordt je achterwerk namelijk geactiveerd. De voorvoet komt daarentegen juist weer stil te liggen, waardoor je niet zelf hoeft af te wikkelen en drukpunten onder de voorvoet weggehaald worden.

Het geheim zit hem in de gepatenteerde microwobbleboard zolen die ontworpen zijn door twee biomechanici. De landingsenergie wordt door de zolen optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten (voet, knie en bekken) vermindert. De zolen zorgen daarnaast voor een optimale houding, spieractiviteit, schokdemping, drukverdeling en ondersteuning van de voetboog.

Genieten van deze technologie kun je ook in het voorjaar en de zomer van 2021, klompachtige muilen en leuke sportieve dichte schoenen, slippers en sandalen zijn weer volop verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heb je minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten kunnen verminderen.

 

FitFlop houdt je:

-Fit

-Gezond

-Hip en trendy

-Wat wil je nog meer?

 

Liever online bestellen?

Kijk dan op www.beterlopenwebwinkel.nl en voor meer informatie ga je naar www.fitflop.com