Fitflop schoenen

Heb je last van een hielspoor of heb je klachten in de voorvoet, wil je van de zomer niet gebonden zijn aan dichte schoenen? De oplossing, de slippers trendy slippers van FitFlop

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Fitflop
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag slippers verkoop van FitFlop?

Ik kom het zo vaak tegen in de winkel mensen die last hebben van een hielspoor of een doorgezakte voorvoet. Ik kan je vertellen als je daar mee rondloopt kan je wel eens radeloos worden. Ga je op vakantie mooi weer in aantocht en loop je op dichte schoenen, niet leuk. De oplossing zijn echt de slippers van FitFlop. Deze slippers zorgen dat de zolen de landing van de voet optimaal opvangt en zijn schokdemend. Hierbij wordt de voorvoet eigenlijk stil gelegd en worden de voetbogen ondersteund. Deze slippers kunnen wel eens de oplossing zijn voor jou voetklacten. Buiten dat ze heel doelmatig zijn, zijn ze ook nog eens heel trendy en hip. Ook als je geen klachten hebt zijn de slippers van FitFlop een musthave voor elke vrouw.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

FitFlop dragen en tegelijk genieten van een ‘workout’

Ja, je leest het goed, door het dragen van FitFlops wordt je achterwerk namelijk geactiveerd. De voorvoet komt daarentegen juist weer stil te liggen, waardoor je niet zelf hoeft af te wikkelen.

Het geheim zit hem in de gepatenteerde microwobbleboard zolen die ontworpen zijn door twee biomechanici. De landingsenergie wordt door de zolen optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten (voet, knie en bekken) vermindert. De zolen zorgen daarnaast voor een optimale houding, spieractiviteit, schokdemping, drukverdeling en ondersteuning van de voetboog.

Genieten van deze technologie kun je deze lente en zomer op chique slippers, stoere sandalen en klompachtige pantoffels in vrolijke kleuren. Kom passen in de Beterlopenwinkel in en ervaar het zelf.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heb je minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten kunnen verminderen.

 

FitFlop houdt je:

-Fit

-Gezond

-Hip en trendy

-Wat wil je nog meer?

 

Liever online bestellen?

Kijk dan op www.beterlopenwebwinkel.nl en voor meer informatie ga je naar www.fitflop.com