KEEN

Ontdek de nieuwste voorjaars- en zomercollectie 2024 van Keen dames- en herenschoenen bij de Beterlopenwebwinkel. Perfect voor wandelingen en stijlvolle avonturen.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

nieuwe voorjaarscollectie 2024

Wandelschoenen schoenen van Keen zijn speciaal ontworpen voor de mooiste wandelingen. Met robuuste buitenzolen die grip en stabiliteit bieden op diverse terreinen, en met waterbestendige materialen die je voeten droog houden, zijn ze de perfecte keuze voor elke wandelliefhebber.

Targhee III
Targhee III
€149.95
Tempo Flex WP M
Tempo Flex WP M
€134.95
Targhee II M
Targhee II M
€134.95
Coronado III
Coronado III
€94.95
Jasper II WP M
Jasper II WP M
€129.95
Jasper M
Jasper M
€99.95
Highland Airway
Highland Airway
€104.95
Newport H2 M
Newport H2 M
€99.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag solidus verkoop?

Waarom ik graag met het merk Keen werk is makkelijk uit te leggen. Ten eerste is het een merk die zorgt voor comfort. Ten tweede hebben ze mooie wandelschoenen maar ook leuke sneakermodellen. Ten derde is het een heel modern merk. Ten vierde de pasvorm is om door een ringetje te halen. En tot slot de schoenen zijn licht in het gewicht en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed zodat je deze leuke schoenen ook met je eigen steunzolen kunt dragen. Ik zeg allemaal pluspunten en daar wil iedereen toch graag mee werken?

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Keen schoenen voor heren.

Bij de Beterlopenwinkel vind je nu ook schoenen van het merk Keen. Hele fijne wandelschoenen en sneakermodellen die lichtgewicht zijn en zorgen voor een optimale grip tijdens het wandelen. Tevens zijn deze modellen uitgevoerd met een uitneembaar voetbed, zo kun je je eigen steunzolen gewoon dragen.

Keen schoenen goed voor je voeten en het milieu!

Ja je leest het goed de schoenen zijn niet alleen goed voor je voeten ze denken ook aan het milieu. De garen die gebruikt worden tijdens het maken van deze schoenen zijn afkomstig van gerecycled plastic. En wel van de welbekende PET flessen. De PET flessen worden eerst gesorteerd en dan 2x omgesmolten tot ze vezels overhouden waar garen van gemaakt worden en deze garen worden uiteindelijk weer verwerkt in de schoenen van Keen. Hoe fijn is dat dit plastic afval niet in de oceaan terecht komt maar gewoon hergebruikt wordt in de schoenen.

 

Voordelen van Keen schoenen:

  • Zeer goede pasvorm
  • Modern
  • Goede grip
  • Stabiel
  • Ook goed voor het milieu
  • Te dragen met je eigen steunzolen

De herenschoenen van Keen zijn nu verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel. Je kunt ze ook gemakkelijk online bestellen bij www.beterlopenwebwinkel.nl dan zie je gelijk de hele collectie van dit mooie merk.