Kamo Gutsu heren

Durf jij het aan? De schoenen van Kamo Gutsu zijn uniek in zijn soort. Prachtige kleurcombinaties in sportieve modellen in mooi, van hoogstaande kwaliteit nappaleer. Schoenen die een tikkeltje eigenwijs zijn en leuk staan bij elke outfit!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

veterschoenen

Kamo Gutsu schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog ze hebben ook nog eens hele goede pasvorm. De lange vetersluiting en het goede uitneembare voetbed zorgen dat de schoenen voor vele voettypes geschikt zijn.

Tifo-26-R
Tifo-26-R
€163.96
Tifo 029 Blu Bianco
Tifo 029 Blu Bianco
€163.96
Tifa-002 Conda
Tifa-002 Conda
€131.96
Tifo-130
Tifo-130
€171.96
Tifa-100 Conda
Tifa-100 Conda
€139.96
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Kamo Gutsu verkoop?

Als ik de schoenen van Kamo Gutsu zie word ik gewoon heel blij. Deze Europese schoenen met Japans tintje zijn uitgevoerd in nappaleer van zeer hoge kwaliteit. De kleurcombinaties zijn heel fraai en buiten deze kwaliteiten hebben ze ook nog eens een hele fijne en goede pasvorm en bieden comfort. De lange vetersluiting zorgt ervoor dat mensen met zowel een smalle als een wat bredere voet deze schoenen passen. Het voetbed is uitneembaar dus zo kun je je eigen op maat gemaakte zooltje gewoon gebruiken. Ik zou zeggen kom de schoenen van Kamo Gutsu eens bewonderen en natuurlijk passen en zie zelf hoe leuk deze schoenen zijn.

 

Inspiratie

De schoenen van Kamo Gutsu zijn gemaakt in Europa maar zijn geinspireerd op Japan. Vandaar de mooie vormgeving en fantastische kleurcombinaties. Hou jij van kleur en wil jij lekker lopen dan zou ik zeggen pas eens de schoenen van Kamo Gutsu.

Kamo Gutsu niet alleen een lust voor het oog.

De kleurrijke mooie modellen van Kamo Gutstu worden gemaakt in Europa maar geinspireerd met Japanse invloeden. De meeste modellen hebben een lange vetersluiting wat ervoor zorgt dat zowel de smalle als de bredere voeten deze schoenen goed kunnen dragen. Daarbij hebben ze een uitneembaar voetbed zodat je je eigen op maat gemaakte zooltje gewoon kunt gebruiken.

Modieus en kleurrijk.

Als je de modellen ziet van Kamo Gutsu dan word je vanzelf vrolijk. Ze maken gebruik van hoogstaande kwaliteit leersoorten. Verschillende kleuren, printen en structuren in het leer maken de schoenen nog specialer om te zien. Maar altijd houden ze de pasvorm van de schoenen in het oog want dat is natuurlijk van groot belang.

Voordelen van Kamo Gutsu schoenen op een rijtje.

  • Mooie kleurcombinaties
  • Verschillende leersoorten
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Modern
  • Uitneembare voetbedden

Ben je al nieuwsgierig geworden? Kom langs bij de Beterlopenwinkel en laat je verrassen hoe leuk en comfortabel de schoenen van Kamo Gutsu zijn.