Meindl heren

De mooiste wandelingen maak je op de beste schoenen! Onze zeer ruime collectie wandelschoenen van Meindl biedt voor iedereen een juiste wandelschoen om elke ondergrond te trotseren!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

Goretex surround

De Meindl surround modellen hebben een hoog ademend vermogen en het gore tex surround membraam loopt helemaal onder het voetbed door. Deze lichtgewicht schoenen zijn een aanwinst op je collectie. .

Mondello GTX
Mondello GTX
€179.96
Top Trail GTX
Top Trail GTX
€184.46
Power Walker 2.0
Power Walker 2.0
€179.96
Power Walker 2.0
Power Walker 2.0
€179.96
Power Walker 3.0
Power Walker 3.0
€179.96
Portland GTX
Portland GTX
€175.46
Bike and Walk GTX
Bike and Walk GTX
€202.46
Magix Men 2.0 GTX
Magix Men 2.0 GTX
€157.46
Matera GTX
Matera GTX
€193.46
Lite Trail GTX
Lite Trail GTX
€166.46
Literock GTX
Literock GTX
€197.96
Mondello GTX
Mondello GTX
€188.96
Lugano
Lugano
€215.96
Montreal GTX
Montreal GTX
€157.46
Nebraska
Nebraska
€130.46
Badia
Badia
€256.46
Journey PRO GTX
Journey PRO GTX
€202.46
Philadelphia GTX
Philadelphia GTX
€202.46

Memory foam system

De wandelschoenen die voorzien zijn van het memory foam system , zijn wandelschoenen voor de gevoelige voeten die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het memory foam system zit in de voering van de schoenen verwerkt en pas zich helemaal aan je voeten aan.

Orlando Mid GTX
Orlando Mid GTX
€220.46
Toblach GTX
Toblach GTX
€233.96
Top Trail Mid GTX
Top Trail Mid GTX
€211.46
Vakuum Men fit II Mittel
Vakuum Men fit II Mittel
€215.96
Vakuum Sport III GTX
Vakuum Sport III GTX
€242.96
Kapstadt GTX
Kapstadt GTX
€206.96
Mondello Mid GTX
Mondello Mid GTX
€206.96
Nebraska Mid GTX
Nebraska Mid GTX
€184.46
Sulden
Sulden
€283.46

Meindl IDENTITY

De Meindl Identity zijn schoenen die geheel ecologisch gemaakt zijn. Met natuurlijke grondstoffen in het looiproces wordt ervoor gezorgd dat de schoenen van hoogstaande kwaliteit zijn. Met het unieke identificatie nummer in de schoen kun je opzoeken waar en hoe het rund geleefd heeft. Deze van hoogstaande kwaliteit schoenen zijn kenmerkende door het unieke leer wat gebruikt wordt, neem eens een kijkje bij de modellen Leogang, Tessin, Mals, Positano, Kopenhagen en de Linosa en je ziet gelijk het unieke aan deze schoenen!

Livorno Identity
Livorno Identity
€220.46
Positano Identity
Positano Identity
€229.46
Linosa Identity
Linosa Identity
€238.46
Garda Identity
Garda Identity
€211.46
Brixen Mid Identity
Brixen Mid Identity
€283.46
Ettal Identity
Ettal Identity
€373.46
Serfaus Identity
Serfaus Identity
€251.96
Leogang Identity
Leogang Identity
€328.46
Tessin identity
Tessin identity
€265.46
Calabria Identity
Calabria Identity
€247.46
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Meindl verkoop?

Ja als je de schoenen van Meindl in je collectie hebt dan is dat een cadeautje om mee te werken. Buiten dat we voor elke voet een passende Meindl hebben lossen we ook vaak voetklachten op met deze schoenen. Zo hebben we modellen die de afwikkeling stimuleren, extra stabiliteit geven en extra ondersteuning rond het enkelgewricht. Heb je smalle voeten of juist brede ook dat is geen enkel probleem. De schoenen zijn uitgevoerd met een gore tex  of leren voering die zorgen ervoor dat de schoenen optimaal ademen.  Ben je van plan om het wandelen weer op te pakken of om te gaan wandelen kom dan snel langs en pas de schoenen van Meindl en ervaar hoe fijn je kan lopen op een paar goede wandelschoenen.

inspiratie

Meindl is altijd aan het innoveren en vernieuwen en daarmee ook echte trendsetters op het gebied van wandelschoenen. Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zetten zij de toon.

Meindl de ideale wandelschoenen.

Over Meindl is zo veel te vertellen omdat er eigenlijke voor elk type voet er een passend model bestaat. De verschillende loopzolen zorgen ervoor dat er voor elke ondergrond een schoen is. Ik zal hieronder uitleggen welke onderwerken er zijn en waarvoor ze dienen.
• Categorie A = is een soepelere loopzool die zich leent voor de vlakkere ondergronden denk hierbij aan bijvoorbeeld een stadswandeling.
• Categorie A/B = Is een loopzool die wat stugger is en zorgt daardoor voor stabiliteit deze schoenen zijn heel goed voor wandelingen in bijvoorbeeld het bos of de duinen.
• Categorie B = is een loopzool die vrij stug is en zorgt voor uitermate goede stabiliteit en omdat dit een halfhoge schoen is kun je ook niet door je enkels zwikken. Met deze schoenen ga je richting de bergen,
• Categorie C = Een hele stijve schoen die echt geschikt is voor het bergbeklimmen.

Meindl Identity.

De nieuwste lijn schoenen van Meindl zijn met zorg gemaakt. De Identity schoenen hebben een Identificatienummer waarmee je de oorsprong waar het rund gegraasd heeft kunt achterhalen. Daarbij is de huis huid ecologisch gelooid en dat is beter voor het milieu en biedt tegelijk een zeer hoge kwaliteit. Modellen als de Bergamo, Garda, Positano en de Tessin zijn hier mooie voorbeelden van.

Memory foam system.

Deze schoenen hebben een tussenvoering die uitgevoerd is in memory foam. Dit zorgt ervoor dat de schoen zich helemaal voegt naar je voeten van binnen helemaal naadloos zijn. Deze modellen zijn halfhoog uitgevoerd in een A/B en een B-loopzool en hebben een uitneembaar voetbed zodat je ook je eigen op maat gemaakte zooltje kunt gebruiken. Voorbeelden van modellen zijn Vakuum men ultra, Vakuum men fit schmal, en de Vakuum men GTX

Surround system

Deze schoenen zijn gevoerd met de nieuwe gore tex surround materiaal. Deze voering loopt niet alleen door in de voering maar ook onder het ventilerende voetbed door zodat de schoen heel goed ventileert. Deze schoenen zijn zowel te gebruiken met mooi weer als met natte weersomstandigheden. Voorbeelden van deze schoenen zijn, X-So 30 men, GTX Surround, X-So corium men GTX en de X-So mid GTX

Comfort Fit schoenen.

Verschillende modellen van de Meindl zijn uitgevoerd in de Comfort Fit leest. Dit houdt in dat de schoenen gemaakt zijn met extra ruimte in de teenbox maar heeft wel een stevige grip in de hiel zodat de bredere voorvoet hier lekker de ruimte krijgt zonder dat je gaat glijden in de schoenen. Voorbeelden van deze modellen zijn, Matrei, Calabria Identity, Lugano, Activo sport, en de Journey pro men.

Meindl Power Walker en Bike&Walk modellen.

De Meindl Power Walker is een comfort fit model van Meindl die eruit ziet als een sneaker maar alle voordelen hebben van een wandelschoen. De rondlopende afwikkelzool zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet wat zeer fijn is voor mensen met een afwikkelbeperking, bij een hielspoor of bij voorvoetklachten, tevens heeft deze loopzool een mooi profiel wat zorgt voor grip en een breed draagvlak wat zorgt voor stabiliteit.
Het Bike&Walk model van Meindl is de ideale schoen voor mensen die fietsen en wandelen graag combineren. Deze loopzool is voorzien van een licht profiel en is tevens ook flexibel zodat je je pedalen goed kan voelen, het profiel zorgt voor grip tijdens het wandelen, de unieke sluiting zorgt ervoor dat de schoenen goed passen zonder dat de veters in de weg kunnen gaan zitten. Echt een unieke schoen die 2 hobby's samenbrengt.