Meindl herenschoenen

De fijnste wandelschoenen voor de mooiste wandelingen. De schoenen van Meindl. De verschillende modellen zorgen ervoor dat er voor elke ondergrond een goede schoen is. Met de schoenen van Meindl maak je van wandelen je hobby. 

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
meindl

iDENTITY

De Meindl Identity zijn schoenen die geheel ecologisch gemaakt zijn. Met natuurlijke grondstoffen in het looiproces wordt ervoor gezorgd dat de schoenen van hoogstaande kwailieteit zijn. Met het unieke identificatie nummer in de schoen kun je opzoeken waar en hoe het rund geleefd heeft. 

Andechs
Andechs
€389.95
Garda Identity
Garda Identity
€199.95
Aranno Identity
Aranno Identity
€214.95
Cuneo Mid Identity
Cuneo Mid Identity
€175.96
Positano Identity
Positano Identity
€214.95
Linosa Identity
Linosa Identity
€209.95
Ascona Identity
Ascona Identity
€209.95
Bergamo Lady Identity
Bergamo Lady Identity
€229.95

Goretex surround

De Meindl surround modellen hebben een hoog ademend vermogen en het gore tex surround membraam loopt helemaal onder het voetbed door. Deze lichtgewiht schoenen zijn een aanwinst op je collectie. .

Portland GTX
Portland GTX
€131.96
X-SO Corium GTX
X-SO Corium GTX
€194.95
Caribe GTX
Caribe GTX
€154.95
X-SO 30 GTX
X-SO 30 GTX
€159.96
Journey PRO GTX
Journey PRO GTX
€194.95

Memory foam system

Het Memory foam system zijn wandelschoenen voor de gevoelige voeten. Het memory foam system geeft je het gevoel dat je voeten omgeven worden door kussentjes. Daarbij geven de schoenen wel de optimale ondersteuning die we nodig hebben om goed te kunnen wandelen.

Vakuum Men Fit
Vakuum Men Fit
€214.95
Vakuum men GTX
Vakuum men GTX
€274.95
Vakuum men Ultra
Vakuum men Ultra
€214.95
burgos schmal gtx
burgos schmal gtx
€204.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Meindl verkoop?

Ja als je de schoenen van Meindl in je collectie hebt dan is dat een cadeautje om mee te werken. Buiten dat we voor elke voet een passende Meindl hebben lossen we ook vaak voetklachten op met deze schoenen. Zo hebben we modellen die de afwikkeling stimuleren, extra stabiliteit geven en extra ondersteuning rond het enkelgewricht. Heb je smalle voeten of juist brede ook dat is geen enkel probleem. De schoenen zijn uitgevoerd met een gore tex  of leren voering die zorgen ervoor dat de schoenen optimaal ademen.  Ben je van plan om het wandelen weer op te pakken of om te gaan wandelen kom dan snel langs en pas de schoenen van Meindl en ervaar hoe fijn je kan lopen op een paar goede wandelschoenen.

inspiratie

Meindl is altijd aan het innoveren en vernieuwen en daarmee ook echte trendsetters op het gebied van wandelschoenen. Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zetten zij de toon.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Meindl de ideale wandelschoenen.

Over Meindl is zo veel te vertellen omdat er eigenlijke voor elk type voet er een passend model bestaat. De verschillende loopzolen zorgen ervoor dat er voor elke ondergrond een schoen is. Ik zal hieronder uitleggen welke onderwerken er zijn en waarvoor ze dienen.
• Categorie A = is een soepelere loopzool die zich leent voor de vlakkere ondergronden denk hierbij aan bijvoorbeeld een stadswandeling.
• Categorie A/B = Is een loopzool die wat stugger is en zorgt daardoor voor stabiliteit deze schoenen zijn heel goed voor wandelingen in bijvoorbeeld het bos of de duinen.
• Categorie B = is een loopzool die vrij stug is en zorgt voor uitermate goede stabiliteit en omdat dit een halfhoge schoen is kun je ook niet door je enkels zwikken. Met deze schoenen ga je richting de bergen,
• Categorie C = Een hele stijve schoen die echt geschikt is voor het bergbeklimmen.

Meindl Identity.

De nieuwste lijn schoenen van Meindl zijn met zorg gemaakt. De Identity schoenen hebben een Identificatienummer waarmee je de oorsprong waar het rund gegraasd heeft kunt achterhalen. Daarbij is de huis huid ecologisch gelooid en dat is beter voor het milieu en biedt tegelijk een zeer hoge kwaliteit. Modellen als de Bergamo, Garda, Positano en de Tessin zijn hier mooie voorbeelden van.

Memory foam system.

Deze schoenen hebben een tussenvoering die uitgevoerd is in memory foam. Dit zorgt ervoor dat de schoen zich helemaal voegt naar je voeten van binnen helemaal naadloos zijn. Deze modellen zijn halfhoog uitgevoerd in een A/B en een B-loopzool en hebben een uitneembaar voetbed zodat je ook je eigen op maat gemaakte zooltje kunt gebruiken. Voorbeelden van modellen zijn Vakuum men ultra, Vakuum men fit schmal, en de Vakuum men GTX

Surround system

Deze schoenen zijn gevoerd met de nieuwe gore tex surround materiaal. Deze voering loopt niet alleen door in de voering maar ook onder het ventilerende voetbed door zodat de schoen heel goed ventileert. Deze schoenen zijn zowel te gebruiken met mooi weer als met natte weersomstandigheden. Voorbeelden van deze schoenen zijn, X-So 30 men, GTX Surround, X-So corium men GTX en de X-So mid GTX

Comfort Fit schoenen.

Verschillende modellen van de Meindl zijn uitgevoerd in de Comfort Fit leest. Dit houdt in dat de schoenen gemaakt zijn met extra ruimte in de teenbox maar heeft wel een stevige grip in de hiel zodat de bredere voorvoet hier lekker de ruimte krijgt zonder dat je gaat glijden in de schoenen. Voorbeelden van deze modellen zijn, Matrei, Calabria Identity, Lugano, Activo sport, en de Journey pro men.